Waarom ik dol ben op het Pumpkin Enzyme Mask van Peter Thomas Roth

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Of je het nu leuk vindt of niet, het is tijd om je huidverzorgingsroutine om te schakelen van de zomer naar de herfst, en op dit moment een van mijn favoriete gezichtsmaskers voor het verhelderen van de teint in de eerste plaats Korting als u tot en met 26 augustus winkelt in de QVC Big Beauty Sale (Ter info, een geheime goudmijn van scherp geprijsde luxe merken). Het Pumpkin Enzyme Mask van Peter Thomas Roth is zowel een peeling als een pompoengezichtsmasker – het is niet herfst zonder pompoen, toch? – om de teint te verhelderen, verzachten en verstevigen, terwijl puistjes en overtollig talg op afstand worden gehouden.

Voor de volle prijs kost dit verhelderende gezichtsmasker ongeveer $ 60 per stuk, maar bij QVC kun je eigenlijk twee potten van 5,1 ounce krijgen voor slechts $ 63. Dit is de beste tijd om wat PSL in te slaan en jezelf te trakteren op je gezicht.

Peter Thomas Roth, Pompoen Enzym Masker Set van 2 – $63.00

Oorspronkelijk $86, nu $63

Maat: 5,1 ons

Hoofdingrediënten: Pompoenenzym, alfahydroxyzuur (AHA), aluminiumoxidekristallen

Huid type: Normaal, droog, gecombineerd, vettig

  • Het bestaat uit drie schillen.
  • Het beschikt over een multitasking-formule.
  • Het verheldert, verzacht en maakt de huid glad.
  • De AHA’s kunnen de huid gevoeliger maken voor zonlicht.

Het Pumpkin Enzyme Mask van Peter Thomas Roth is een van de beste gezichtsmaskers voor de herfst – niet alleen omdat het onze favoriete griezelige pompoen bevat, maar ook omdat het kan helpen enkele van de bijwerkingen van de zomer om te keren. Het masker bevat een krachtige verzameling exfolianten, waaronder pompoenenzymen, alfahydroxyzuur en aluminiumoxidekristallen om dode huidcellen te verwijderen, de teint glad te maken en een doffe teint te verhelderen.

Wat ik het leukst vind aan dit masker zijn de multitasking-voordelen. Hoewel het technisch gezien een masker is, breng je het met cirkelvormige bewegingen aan op de huid, als een exfoliator, en laat je het vervolgens een paar minuten op je huid zitten zodat het zijn verhelderende effecten kan laten werken. Het is een geweldige behandeling voor iemand met een droge, doffe huid; Het is echter ook geschikt voor de gecombineerde en vette huid, omdat het overtollige olie weghoudt en de poriën verfrist, waardoor ze schoon en helder blijven zonder het risico van verstopping.

Als iemand met een constant droge huid, vond ik dit een van de beste gezichtsmaskers om mijn doffe huid op afstand te houden terwijl mijn huid gladder en zachter werd. Ik vind het heerlijk om één keer per week te gebruiken als een diepreinigende gezichtsbehandeling, vooral na de zomermaanden, wanneer mijn huidskleur wel een pauze kan gebruiken.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *