Waarom ik dol ben op de Big Brew Instant Thickening Styling Treatment van Drybar

By | September 7, 2023

IIk wil al zolang ik me kan herinneren lang haar. Als iemand met ultrafijne lokken had ik echter altijd het gevoel dat mijn haar een eeuwigheid nodig had om te groeien. Ook al wist ik dat ik eindelijk vooruitgang boekte, pas toen ik deze zomer een foto van mezelf zag, besefte ik hoe lang mijn haar was geworden.

Natuurlijk, net als één haardoel is bereikt, komt er een nieuw doel naar voren: ik heb een scherp gevoel ontwikkeld voor hoe vezelig mijn fijne, lange lokken eruit kunnen zien. Daarom heb ik er een prioriteit van gemaakt om mijn douche te vullen met verdikkende shampoos en conditioners en mijn make-uplades te vullen met verdikkende stylingformules.

Hoewel verbeterde hittebeschermende blowout-sprays enkele van mijn favoriete formules zijn, heb ik het afgelopen jaar een paar schuimen en crèmes ontdekt die wonderen verrichten. (Hallo, R+Co Dallas Biotin Thickening Treatment en R+Co Rodeo Thickening Style Foam.) En nu heb ik een nieuwe verdikkende stylingbehandeling en droogshampoo om aan de mix toe te voegen – alleen deze keer is Drybar het merk dat ik moet uitdrukken mijn dank.

Mijn eerlijke recensie van de Drybar Big Brew Instant Thickening Styling Treatment

Voordat ik de R+Co Dallas Biotin Thickening Treatment ontdekte, stond ik sceptisch tegenover elke ‘behandeling’ die direct dikker uitziend haar beloofde. Nadat ik het echter had geprobeerd, wilde ik graag elke nieuwe formule proberen die uitkomt. Ik had echter weliswaar lage verwachtingen van de Drybar Big Brew Instant Thickening Styling Treatment, omdat crèmestylingproducten de neiging hebben mijn fijne haar te verzwaren en ik nooit de grootste fan van het merk ben geweest (er is maar één product waar ik dol op ben: deze Drybar Triple Sec 3-in-1 afwerkingsspray, $ 29).

Maar jullie… OH MIJN GOD. De Drybar Big Brew Instant Thickening Styling Treatment is een Droom Product. De formule is verrijkt met verdikkende hennepvezels, verdikkende plantaardige ingrediënten, haaruitvalverminderende peptiden en stimulerende biotine en cafeïne. Het wordt geleverd in een knijptube met een doelgericht uiteinde waarmee u de muntachtige bloemencrème eenvoudig rechtstreeks op de hoofdhuid kunt aanbrengen.

Maar hier is de truc: het moet erin blijven. Ik was hier bijzonder sceptisch. Nadat ik de crème in secties op mijn hoofdhuid had gemasseerd en tot aan de punten had geborsteld, aarzelde ik om hem te föhnen omdat ik bang was dat het er vettig uit zou zien. In plaats daarvan leek de snelwerkende, onmiddellijk verdikkende behandeling mijn droogtijd te versnellen.

Bovendien zorgde het ervoor dat mijn haar er zichtbaar dikker en ongelooflijk glanzend uitzag. Ik ben nog steeds aan het bijkomen. Onnodig te zeggen dat deze kleine baby zijn plaats in mijn routine heeft verdiend. Daarover gesproken, het merk zegt dat de beste resultaten worden behaald bij regelmatig gebruik. Het zal echter interessant zijn om te zien hoe de resultaten nog beter kunnen worden. Als het echter de bedoeling is om het na elke douche te gebruiken, heb ik het gevoel dat de tube zelf niet langer dan twee maanden meegaat en dat kan een uitdaging zijn. Toch zeg ik dat het de moeite waard is gezien de resultaten.

Mijn eerlijke recensie van de Drybar Detox Thickening Dry Shampoo

De Drybar Detox Thickening Dry Shampoo is ook in mijn vaste assortiment opgenomen. Het duurde slechts één keer aanbrengen voordat ik volledig overtuigd was van het product.

Ik heb er veel geprobeerd veel Droge shampoos in mijn tijd en zelfs mijn favoriete formules zorgen ervoor dat mijn haar er aan het eind van de dag plat uitziet. Bij de Drybar Detox Thickening Dry Shampoo is dit echter niet het geval. De olie-absorberende spray is een waar wondermiddel tegen vettig haar op de derde dag. Serieus, toen ik het royaal op mijn draderige, olieachtige wortels, middens en punten spoot en het een paar seconden liet zitten voordat ik het doorkamde, zag mijn haar er letterlijk professioneel uitgeblazen uit – en dat bleef zo ​​gedurende zes uur na het aanbrengen op een speedboot bij 80 graden hitte. Zeggen dat ik onder de indruk ben, is een understatement.

Er zijn echter twee dingen waar ik op moet letten: ten eerste had ik met mijn ultrafijne, bijzonder olieachtige wortels een paar spritz nodig om te werken. Hoewel ik met minder had kunnen rondkomen, heb ik het gevoel dat de resultaten niet zo uitstekend zouden zijn geweest. Als je echter zoveel droogshampoo gebruikt, zal de fles eerder vroeg dan laat het dieptepunt bereiken, en het zou me eerlijk gezegd niet verbazen als het bij regelmatig gebruik maar een maand zou duren voordat deze helemaal leeg was.

Ten tweede: houd er rekening mee dat deze krachtige droogshampoo je haar er zeker wit en stoffig uit kan laten zien als je het niet van een afstand opspuit. Breng het echter wel aan vanaf een afstand van ongeveer 15 cm. Als u witte resten opmerkt, wrijf dit dan met een schoon washandje in de lokken. Hierdoor kan het beter absorberen zonder dat er oliën van je vingers in je haar komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *