Waarom Clearstem Clearity Serum een ​​game-changer is voor mee-eters

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ik ben een eeuwige optimist. Behalve één ding: de godvergeten, ongewenste verzameling mee-eters die zich op mijn gezicht hebben opgehoopt. Kleine zwarte puntjes hebben zich voor altijd, nou ja, permanent, op mijn neus en het gevoelige gebied naast mijn neus gevestigd.

Tientallen jaren sinds ze arriveerden – in de zevende klas, net op tijd om goed te passen bij mijn beugel en mijn ongemakkelijke sociale vaardigheden – ben ik in het reine gekomen met het idee dat de mee-eters een permanent onderdeel van mijn gezicht zouden kunnen zijn. Ik heb elke gezichtsbehandeling geprobeerd, elk soort product met grote beloftes, en af ​​en toe een nachtelijke knijpsessie die op dat moment misschien bevredigend zou zijn, maar we weten allemaal dat het een grote nee-nee is die op de lange termijn littekens kan veroorzaken. (Doe het niet!) Zelfs als de mee-eters tijdelijk verdwijnen, komen deze koppige slechteriken altijd terug.Dus je had mijn gezicht moeten zien toen ik las over het Clearstem Clearity-serum ($ 65), dat door het merk de bijnaam ‘The Blackhead Dissolver’ wordt gegeven. Vernauwde ogen, één wenkbrauw opgetrokken. Ja precies. Eens kijken wat het stoere leger mee-eters op mijn neus erover te zeggen heeft.

Beste serums voor de gevoelige huid

Geformuleerd met een mix van amandelzuur, kurkuma en vitamine C, claimt Clearity een krachtig maar zacht exfoliërend serum te zijn dat diep in je poriën doordringt om congestie op te lossen zonder overmatige uitdroging te veroorzaken. Danielle Gronich, klinisch schoonheidsspecialiste en mede-oprichter van Clearstem Skincare, zegt dat Clearity is ontworpen om een ​​verscheidenheid aan veelvoorkomende huidproblemen aan te pakken, waaronder acne, melasma, fijne lijntjes en mijn persoonlijke huidvijand, mee-eters.

“We hebben de perfecte mix van zuren gecreëerd en gecombineerd met vitamine C en een speciale pH-balans om de poriën te ontstoppen, overtollige olie op te lossen en tegelijkertijd collageen te stimuleren”, zegt Gronich.

Laten we kijken of dat het geval is, Ik dacht. In de loop van een maand heb ik Clearity toegevoegd aan mijn nachtelijke huidverzorgingsroutine, samen met het verzachtende serum Cellrenew van Clearstem. Toen mijn huid na ongeveer een week gewend raakte aan het exfoliatieniveau, verdubbelde ik de toepassing ook ‘s ochtends.

Clearity heeft echter een addertje onder het gras: het moet na het reinigen minimaal 10 minuten op uw blote huid worden gelaten om te kunnen werken. Als je deze periode inkort, neutraliseer je de werking ervan en blijven je mee-eters waarschijnlijk perfect op hun plaats. De wachttijd van 10 minuten is een beetje vervelend, vooral als je aan het indommelen bent bij de wastafel in de badkamer en je klaarmaakt voor de bedtijd van je oma om 21.00 uur (wie, ik?), maar het is een klein offer om die vervelende mee-eters te laten oplossen.

Na elk gebruik stel ik een timer in, zodat ik niet per ongeluk de wachttijd verkort of mijn hoofd op een kussen stoot en vergeet mijn routine te voltooien. Na een week lang mijn kleine zwarte vlekjes sceptisch te hebben onderzocht, dacht ik plotseling: “Wacht, welke kleine zwarte vlekjes?”

Hoewel de meeste van mijn mee-eters verdwenen zijn en mijn huid er nog nooit zo schoon uit heeft gezien, is het geen wondermiddel – althans nog niet. Hopelijk zal Clearity bij voortgezet gebruik de meest hardnekkige mee-eters op mijn neus opruimen.

Hoe werkt dit kleine flesje magie zo goed? Mary Berry, CEO en oprichter van huidverzorgingsformuleer Cosmos Labs, wierp één blik op de ingrediëntenlijst en wees meteen op het gebruik van amandelzuur. “Dit is de echte krachtpatser van de formule”, zegt Berry. “Amandelzuur is minder irriterend dan andere AHA’s (alfahydroxyzuren), maar doet nog steeds zijn werk.” Ze merkt ook de antibacteriële eigenschappen op die kunnen helpen de groei van acne veroorzakende bacteriën op de huid te verminderen, waardoor de poriën worden gesloten. tijd de vorming van nieuwe huidonvolkomenheden voorkomen.

“Persoonlijk ben ik dol op Clearity omdat het het enige acneserum is dat ‘s nachts werkt zonder mijn huidbarrière te verstoren”, zegt Gronich. “Het is echt het Goudlokje onder de acne-serums, omdat het sterk genoeg is om zijn werk te doen, in tegenstelling tot salicylzuur, dat een eeuwigheid nodig heeft om te werken, of glycolzuur, dat te irriterend is.”

Een ander belangrijk ingrediënt is volgens Berry het extract van toverhazelaar. “Het is een natuurlijk plantenextract dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege de huidverzorgingsvoordelen”, zegt ze. Ze zegt dat de natuurlijk samentrekkende eigenschappen van dit serum de verschijning van oneffenheden bij mensen met een voor acne gevoelige huid kunnen minimaliseren en ook kunnen helpen overtollige olie te verminderen.

Nu voor de nadelen. De oplosser voelde een beetje plakkerig aan en gaf me niet de glans zoals andere favoriete producten. Zelfs nadat ik Cellrenew en mijn favoriete vochtinbrengende crème had aangebracht, zag mijn algehele huid er een beetje dof uit. Persoonlijk moet ik Clearity combineren met een extra serum (een pluim voor Matter of Fact’s Brightening + Firming Serum, mijn absolute must!) Om me die Hailey Bieber-glans te geven. Geen enkel ander product heeft mee-eters echter zo succesvol geëlimineerd als Clearity.

Beschouw mij nu als een totale optimist.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *