Voor deze klassieke barre-workout is geen luxe uitrusting vereist

By | September 13, 2023

Elke maand leidt een nieuwe trainer ons door vier van de beste trainingen die hij heeft. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om samen met ons te zweten. Bekijk alles

Hoewel het leuk kan zijn om de coole trainingsuitrusting die je tijdens de quarantaine hebt verzameld, op te nemen in je zweetsessie (hallo, Bala Power Ring), moet je het soms gewoon simpel houden. Nicole Uribarri, programmadirecteur en oprichter van Bande, neemt je in deze aflevering mee terug naar de basis Coach van de maandclub. Ze demonstreert een klassieke barre-workout waarbij het hele lichaam in 20 minuten wordt getraind zonder dat er speciale apparatuur nodig is.

“Het doel van vandaag is eenvoudig, maar niet gemakkelijk. Het is een klassieke barre-les die is ontworpen om je van binnenuit te laten trainen”, zegt Uribarri. “Dus doe gewoon je best en geniet vooral.”

De eerste paar minuten laten je bloed sneller stromen – en dan begint het echte werk. In de loop van de sessie gebruik je de rugleuning van een stoel (in dit geval fungeert deze als een ‘barre’) om je buikspieren, bilspieren, armen en benen te trainen met een reeks ‘kleine, subtiele’ oefeningen en ‘sterke’ oefeningen. bewegingen. Bij de oefeningen moet je je concentreren op ademhalen, pulseren en isolatie, zodat je hele lichaam trilt als je van de mat opstaat. Met andere woorden? Maak je klaar voor deze shakes.

‘Het zal heel snel verbranden’, zei Uribarri. En op die moeilijke momenten waarop je uit elkaar wilt gaan, moedigt ze je aan om met het ongemak te leven. “Als je zin hebt om je benen te strekken, als je zin hebt om op te geven, onthoud dan dat dit moment tijdelijk is. Het zal voorbijgaan, en het zal de moeite waard zijn, want je wordt sterker, je neemt tijd voor jezelf, je zet je in voor jezelf.”

Reserveer dus 20 minuten in je schema en druk op play in de video hierboven voor een barre-workout voor het hele lichaam waar je spieren je dankbaar voor zullen zijn.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *