Verbeter uw nagelgezondheid met deze press-ons

By | September 8, 2023

De winter komt eraan – en wij zijn er om u te helpen uw schoonheidsroutine voor te bereiden op de komende koudere maanden. Beschouw dit als een voorproefje van alles wat je nodig hebt om je opstelling dit seizoen te verbeteren, inclusief informatie over hoe je grote besparingen kunt realiseren. Nu winkelen

Er is een epidemie waar manicureliefhebbers lang niet genoeg over praten: als je een gel-, dip- of acrylfanaat bent, kunnen deze behandelingen je weliswaar een mooi, zelfverzekerd en *trendy* gevoel geven, maar ze kunnen ook een invloed op de gezondheid van uw nagels.

Misschien kijk je naar je handen en knik je instemmend. Of misschien heb je altijd al je nagels een pauze willen geven, maar wil je je favoriete accessoire niet missen. Er is in ieder geval goed nieuws voor jou: spijkernagels zijn definitief terug in de mode zijn niet dezelfde die je op de middelbare school onhandig aan je vingers had vastgemaakt.

Het nieuwe tijdperk van opdruknagels kan gemakkelijk worden verward met echte acrylnagels – voor een fractie van de prijs en zonder de schade. Het is waar: zolang je de instructies voor het aanbrengen en verwijderen volgt, zouden opdruknagels geen enkele invloed moeten hebben op de gezondheid van je nagels. En ze hebben het extra voordeel dat ze veel gemakkelijker aan te brengen zijn dan een gewone doe-het-zelf-manicure, vooral als je er nooit helemaal in bent geslaagd je niet-dominante hand te gebruiken zonder nagellak op je vingertoppen te krijgen.

Als je nog steeds aarzelt om de overstap te maken, is dit het moment om ze eens te proberen, terwijl je ze kunt bemachtigen (samen met honderden andere zelfzorgproducten) op het Walmart Beauty Glow-Up Event, in winkels en op spotprijzen vanaf onmiddellijk online tot 24 september. Hieronder delen we enkele van onze favoriete sets, dus pak er nu een paar, voordat het budgetvriendelijke, nagelbesparende geheim wordt onthuld.

Sally Hansen Perfecte manicure Onyx-Pected Press On Nails

Als je de voorkeur geeft aan constant koud weer (sorry, zomer), ga dan voor koelere temperaturen en een donkerdere mani. Deze glanzende onyx-set vraagt ​​erom om te worden gecombineerd met truien en laarzen. Of je kunt het bewaren tot Halloween om een ​​griezelige sfeer te creëren. Hé, ze hebben de vorm van een kist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *