Uitdagende barre workout die je op elke leeftijd kunt doen

By | September 14, 2023

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun tas hebben. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om met ons mee te zweten. Bekijk alles

Niets aan ballet is gemakkelijk. En hoewel we niet allemaal het evenwicht en de kracht van Misty Copeland kunnen bezitten, kunnen we onze innerlijke ballerina aanboren door middel van barre-workouts. In deze aflevering van Coach van de maandclub Onder leiding van professionele danser en trainer Sydney Lotuaco krijg je een training die zo goed is dat je je afvraagt ​​hoe je zoveel hebt bereikt in slechts 20 minuten zonder apparatuur.

Wat barre-trainingen zo moeilijk maakt, zijn de herhalingen die zich richten op het opbouwen van spieruithoudingsvermogen en het versterken van je stabiliserende spieren. Op het eerste gezicht zien de bewegingen er misschien niet al te uitdagend uit. Maar al deze kleine bewegingen tellen op en laten je met ernstige brandwonden achter. Veel van de oefeningen leiden je ook door een breed bewegingsbereik, waardoor je spieren worden versterkt en je flexibiliteit wordt vergroot. Bovendien heeft het weinig impact en past het in uw fitnessroutine, ongeacht uw leeftijd. “Geweldige training!”, merkte een van de videokijkers op Goed+Goed Youtube kanaal. “Echt een uitdaging, maar ik hou wel van een goede uitdaging. Ik ben bijna 60 en ik ben geen danser, en dat.” [workout] was volkomen haalbaar voor een niet-danser.”

In deze uitdagende barre-workout begin je met een snelle warming-up voordat je doorgaat naar een burn-outsessie voor het hele lichaam, waarbij je je rechterbeen zeven minuten achter elkaar traint met lunges en beenverhogingsvariaties. Voer vervolgens een beetje triceps- en core-training uit voordat u bovenaan begint en alle bewegingen van het onderlichaam aan de linkerkant uitvoert. “Het is een training voor het hele lichaam – we gaan vandaag elke spier trainen”, zegt Lotuaco.

Denk er tijdens het werken aan dat, hoewel u hard werkt, u de vorm en veiligheid niet wilt opofferen. Lotuaco leert bewegingen die op elkaar voortbouwen. Dus als je het gevoel hebt dat het volgende niveau buiten bereik is, blijf dan gewoon waar je bent.

Klaar om het uit te proberen? Bekijk de volledige video hieronder:Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op populaire wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *