Too Faced Lip Injection Extreme maakt de lippen snel voller

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Socialemediafilters zijn de schuldige, maar de afgelopen jaren ben ik steeds nieuwsgieriger geworden naar hoe mijn natuurlijke steenbolk eruit zou zien als ik ooit zou besluiten de sprong te wagen met injecteerbare vulstoffen. Onlangs tuitte ik mijn lippen in de spiegel en vroeg mezelf af…zal ik? Maar omdat ik er nog niet helemaal klaar voor ben om dingen met een naald te loodsen, vond ik het op één na beste ding met de Too Faced Lip Injection Extreme Lip Plumper.

Het product is ontworpen om mensen te helpen het uiterlijk van lipinjecties na te bootsen zonder dat ze het daadwerkelijk hoeven te doen ontvangen Lipinjecties, wat het perfect maakt voor mensen zoals ik die nieuwsgierig zijn naar fillers. “Het heeft verschillende ingrediënten die bijdragen aan het succes ervan als lipfiller”, zegt Michael Somenek, MD, plastisch chirurg in het gezicht, gevestigd in Washington, D.C. “Het bevat Capsicum frutescens-hars, een wilde chilipeper en kaneel, de olie die. .. geeft kaneel zijn pit. De irriterende stoffen in deze twee ingrediënten veroorzaken een tintelend of branderig gevoel wanneer ze op de lippen worden aangebracht en kunnen de lippen tijdelijk vergroten.Direct na het aanbrengen beginnen je lippen te tintelen, wat een goed teken is dat het voller worden. Dit duurt ongeveer een minuut, maar de effecten houden uren aan. En nadat het tintelen is verdwenen, zien mijn lippen er niet alleen voller uit tot drie keer hun normale grootte, maar voelen ze ook zacht en gehydrateerd aan. Dit komt door de combinatie van avocado-olie, jojoba-olie en vitamine E in de formule, waarvan bekend is dat ze elk op zichzelf voeden en samen een drievoudig hydraterend effect hebben. “Deze ingrediënten hydrateren geleidelijk en laten de lippen er zacht en soepel uitzien”, zegt Dr. Somenek.

Wat de afwerking betreft, de Too Faced Lip Injection Extreme Gloss laat een glanzende, bedauwde glans achter met een subtiele glans die me doet denken aan de Juicy Tubes die ik de eerste paar jaar in mijn rugzak had, maar met iets meer glans. Het ziet er op zichzelf net zo goed uit als over een matte lippenstift, en ondanks het hoogglanzende uiterlijk voelt het nooit plakkerig of plakkerig aan.

Zolang dit spul in mijn make-uptasje zit, kan ik met het volste vertrouwen zeggen dat het niet nodig is Eigenlijk Vulstoffen in mijn toekomst.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *