The Slow Shop: Koop duurzame katoenproducten

By | September 9, 2023

YOnze levens gaan snel – en om bij te blijven, moet jij dat ook doen. Dus als het om winkelen gaat, valt niet te ontkennen dat online bestellen u tijd bespaart (zelfs als u zich de geneugten van het doelloos winkelen in de etalages herinnert).

Soms is het goed om een ​​pauze te nemen van het drukke leven en even de tijd te nemen om net zoveel van het proces als van het product te genieten – ja, zelfs als het om winkelen gaat. Daarom nodigen wij u uit om diep adem te halen in onze nieuwe belevingsruimte House of Good en op uw gemak rond te snuffelen in The Slow Shop.

Bezoek ons ​​van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus bij Abbott Kinney in het hart van Venetië, Californië om onze samengestelde collectie essentiële zomerartikelen te bekijken die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn allemaal eenvoudig Gemaakt van katoen om te winkelen meer duurzaam. Van huidverzorging met katoenzaadolie tot luxueus zacht katoenen beddengoed, je zult versteld staan ​​hoeveel verschillende soorten milieuvriendelijke producten gemaakt zijn van natuurlijk katoen.

U hoeft zich geen zorgen te maken als u niet in de omgeving van Los Angeles woont. Blijf (langzaam) scrollen om de showroom virtueel te ervaren en shop alle aanbevolen, gemakkelijk te onderhouden producten die een leven lang meegaan.

Koop duurzame katoenen huishoudelijke artikelen

Heather Taylor Home Guava-tafelkleed – $ 196,00

Het is tijd om Barbiecore naar je eetkamer te brengen met dit koraalroze en feloranje katoenen tafelkleed dat zeker het goedkeuringszegel van de interieurontwerper van Dreamhouse zou krijgen.

Minna Steps-badmat – $ 198,00

Deze katoenen badmat brengt uw badkamer een stap dichter bij de status van spa dankzij de zachte textuur die uitglijden na het douchen voorkomt.

De Slow Shop Home-producten

Koop ontspannende zelfzorg-upgrades van katoen

De schoonheidsproducten van Slow Shop

Koop comfortabele katoenen basisartikelen

De Slow Shop-modeproducten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *