Tekson metalen huidverzorgingslepels zijn de eerste keuze voor dermatologen

By | September 16, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Je hebt bijna het einde van je favoriete gezichtscrème bereikt en kunt niet wachten om het nieuwe potje te openen dat op je wacht. Maar er hangt nog steeds een restje product in de pot waar je vingers niet bij kunnen. Wanneer dit gebeurt met Lindsey Zubritsky, MD, een board-gecertificeerde dermatoloog in Pittsburgh, reikt ze naar een betrouwbaar klein hulpmiddel: huidverzorgingslepels.

“Huidverzorgingslepels zijn een geweldige manier om geld te besparen, omdat de lepels je helpen elke laatste druppel van je product op te scheppen door het op te scheppen”, zegt Dr. Zubritski. “Met een huidverzorgingslepel kun je meerdere toepassingen uit één pot huidverzorgingsproduct halen, wat na verloop van tijd oploopt.”


Experts in dit artikel

  • Lindsay Zubritsky, MD, dermatoloog Lindsay Zubritsky, MD, is een board-gecertificeerde dermatoloog gespecialiseerd in medische dermatologie bij het Premier Dermatology and Skin Cancer Center in Ocean Springs, Mississippi.

Je kunt deze lepels ook gebruiken om je vingers uit de buurt van het mengsel te houden als je glas vol is. “Het is veel hygiënischer om te gebruiken dan een product er met je vingers uit te halen”, zegt ze. “De huidverzorgingslepel helpt bij het verwijderen van bacteriën, vuil en vuil uit onze handen die in onze huidverzorgingsproducten terechtkomen.” Zorg ervoor dat u de lepel elke dag na uw routine schoonmaakt met zachte zeep en water om hem schoon te houden.

Gebruik huidverzorgingsschepjes bij alles wat in een pot zit: van een vochtinbrengende crème tot een reinigende balsem tot een gezichtsmasker. dr. Zubritsky beveelt de Tekson Metal Skin-Care Spoons aan ($ 7). Deze set van zes bevat twee zilveren lepels, twee gouden lepels en twee roségouden lepels. Zo heb je er een paar die je bij verschillende producten kunt gebruiken en heb je nog een paar extraatjes als je weet dat je je lepel niet elke dag hoeft schoon te maken. Bovendien hebben deze lepels een klein gaatje aan het uiteinde van het handvat, zodat je ze indien nodig kunt ophangen om te drogen en/of op te bergen.

Hoewel een huidverzorgingslepel misschien eerder een ‘nice to have’ dan een must-have is, zal die investering van $ 7 in de loop van de tijd aanzienlijk terugverdienen als je bedenkt dat het besparen op producten uiteindelijk ook geld bespaart.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productaanbiedingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *