Tatcha Texture Tonic: een eerlijke recensie

By | September 7, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Een voortdurend huidverzorgingsprobleem waar ik mee te maken heb, is een getextureerde huid. Of ik nu gestrest, moe ben, wordt blootgesteld aan de harde elementen, of misschien heb ik overdreven met retinolproducten, mijn huid is de eerste die het me laat weten. Mijn gezicht is droog, vlekkerig en soms zelfs te gevoelig voor mijn normale huidverzorgingsroutine. Het moet meestal volledig worden vervangen voordat ik enige verbetering zie. Chemische peelings kunnen vaak helpen, maar je moet er ook op letten dat je producten gebruikt die zacht genoeg zijn om de situatie niet te verergeren. Maak kennis met Tatcha’s The Texture Tonic, een exfoliërende toner die (zachtjes!) helpt de huid die gevoelig is voor oneffenheden en oneffenheden te primen en glad te maken.De Texture Tonic bevat hoogwaardige ingrediënten zoals fruit-AHA’s (om de doffe huid te exfoliëren en zachtjes te herstellen), niacinamide en Japanse bijvoet (om roodheid, ontstekingen en een ongelijkmatige teint te bestrijden) en wilde roos (om extra talgproductie te minimaliseren). Wees uw eerste keuze voor een stralendere teint en een stralende glans van binnenuit.

Tatcha, de textuurtonic – $ 62,00

  • Egaliseert de huidskleur en textuur
  • Minimaliseert het uiterlijk van poriën
  • Geformuleerd met chemische exfolianten zoals niacinimide en AHA’s
  • Hoewel de exfoliërende formule zacht is, kan deze te sterk zijn voor droge huidtypes
  • Een beetje duur

Ik ben een paar weken geleden begonnen met het testen van The Texture Tonic om het voldoende tijd te geven om zijn magie op mijn huid in te werken. Ik had de afgelopen maand last van hormonale acne, vlekken en saaiheid, dus ik had hoge verwachtingen. Toen ik het ‘s ochtends en ‘s avonds aanbracht voordat ik verder ging met de rest van mijn huidverzorgingsroutine, merkte ik meteen dat de formule mijn huid zachter en soepeler liet aanvoelen. En na het aanbrengen van het serum en de vochtinbrengende crème voelde mijn gezicht ook intenser gehydrateerd aan (versus het strakke, prikkende gevoel als de huid uitdroogt). Het duurde ongeveer een week, maar mijn huid werd helderder en zag er gezonder uit.

De Texture Tonic hielp ook bij het aanbrengen van make-up. Omdat het de huid exfolieert en de poriën minimaliseert, heb ik niet het gevoel dat er vreemde foundation op mijn neus blijft zitten (waar mijn poriën het grootste zijn), en dat mijn foundation, concealer en crèmeblush veel gelijkmatiger worden aangebracht. Er was helemaal geen cakeiness, en dat is om voor te sterven.

Board-gecertificeerde dermatoloog Rachel Nazarian, MD, vertelt Well+Good dat de Texture Tonic-formule ideaal is voor iedereen die zijn huid opnieuw wil textureren en een gladdere huid wil creëren. “De AHA’s zijn een zachte manier om de huid te exfoliëren en een gezonde, nieuwe, stralende huid te bevorderen, dat wil zeggen om je teint egaal te maken”, zegt ze. Ze wijst er ook op dat een ander superster-ingrediënt in de formule, niacinamide, “geweldig is voor de behandeling van pigmentatieproblemen en ook geweldig is voor het verzachten van de gevoelige huid.”

“Over het algemeen is het een goed product om de tekenen van oude acne te verbergen en het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren”, zegt Nazarian.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *