Tarte Shape Tape Concealer is te koop voor een super betaalbare prijs

By | September 10, 2023

Was $61, nu $25

Tarte’s Shape Tape Concealer heeft een cultstatus, en met goede reden. Verrijkt met voedende, huidverzorgende ingrediënten zoals sheaboter en mangozaadboter, evenals zoethoutwortelextract dat een verhelderend effect op de teint kan hebben, helpt de concealer voor onder de ogen donkere kringen tijdelijk te maskeren, terwijl de huid glad wordt en fijne lijntjes vervagen. lijntjes en rimpels. Als concealer werkt deze formule Wonder, Daarom zweren zoveel mensen erbij. Naast de huidverzorgingsvoordelen heeft de concealer langdurige pigmenten die tot 16 uur volledige dekking bieden, heeft hij een kreukvrije formule en is hij waterproof, zodat hij zelfs in zweterige omstandigheden niet uitloopt.

Naast de Tarte Shape Tape Concealer bevat dit trio ook de populaire Shape Tape Glow Wand van het merk, een highlighterformule die minerale pigmenten en diamantpoeder gebruikt om een ​​stralende huid te creëren. Net als Tart Concealer bevat deze formule huidverzorgingsingrediënten voor langduriger resultaat, waaronder voedende sheaboter, verhelderend zoethoutwortelextract en antioxidantrijk porseleinbloemextract. Het is ontworpen om de highlights van het gezicht te accentueren en een natuurlijk ogende glans toe te voegen. De formule kan echter ook op de bovenkant van de oogleden worden aangebracht om een ​​glinsterend schaduweffect te creëren.

Wat zit erbij: Shape Tape Contour, Shape Tape Glow Wand, Quickie Blending Sponge

Kleuren: 8e

Belangrijkste ingrediënten van de concealer: Karitéboter, mangozaadboter en zoethoutwortelextract

Markeerstift Belangrijkste Ingrediënten: Porseleinenbloemextract, mangozaadboter, sheaboter, zoethoutwortelextract, minerale pigmenten en diamantpoeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *