Shiseido RevitalEssence Foundation recensie | Goed+Goed

By | September 15, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

De afgelopen jaren is mijn relatie met de stichting veranderd. Vóór 2020 kwam het zelden voor dat ik met blote gezicht het huis verliet – ik was altijd een die-hard, volledig dekkende, matte make-upmeisje. Maar toen de lockdown kwam, deed ik (net als vele anderen) een stap terug van die volledige glamour… en ben sindsdien niet meer dezelfde. Ik geef nu de voorkeur aan een flexibele, bedauwde foundation met lichte tot medium dekking. Een bonus is als het huidverzorgingsingrediënten bevat, vooral ingrediënten die goed zijn voor mijn steeds veranderende perimenopauzale (ouder dan 40) huid. Weinigen zijn er ooit in geslaagd, maar ik heb onlangs een nieuwe kanshebber ontdekt om aan mijn assortiment toe te voegen: de Shiseido RevitalEssence Skin Glow Foundation SPF 30 ($ 56).

Hoe het werkt

Shiseido bestaat al een hele tijd (het bedrijf werd opgericht in 1872!) en is een pionier in een aantal make-upcategorieën, met name teint. De RevitalEssence Skin Glow Foundation is baanbrekend en nieuw voor het merk omdat het dezelfde actieve ingrediënten gebruikt die Shiseido gebruikt in zijn huidverzorgingsserums. Dit is dus niet je gewone, met huidverzorging doordrenkte foundation – dat is het wel letterlijk Huidsverzorging.

Er zijn twee onafhankelijke klinische onderzoeken naar het product uitgevoerd, die interessante resultaten hebben opgeleverd: 86 procent rapporteerde minder zichtbare fijne lijntjes in slechts één week, terwijl respectievelijk 94 procent en 91 procent zeiden dat hun blote huid er gladder en stralender uitzag.

En dat is logisch vanwege de ingrediënten. RevitalEssence bevat twee krachtige actieve ingrediënten: gefermenteerde kefir+ en niacinamide. “Gefermenteerde Kefir+ is een krachtig prebioticum dat helpt een gezond microbioomevenwicht te behouden”, zegt James Boehmer, mondiaal artistiek directeur van Shiseido Makeup. “Het is gemaakt van Japanse rijst, die wordt gefermenteerd en omgezet in kleinere moleculen om de opname te vergemakkelijken, de huidbarrièrefunctie te versterken en de hydratatie en glans te verbeteren.” Hij voegt eraan toe dat niacinamide, een B-vitamine, helpt de huid te herstructureren en de huid egaler te maken. toon. “Samen werken deze twee prebiotica synergetisch om een ​​gezonde, stralende huid te garanderen. De blote huid is zichtbaar gladder, stralender en fijne lijntjes zijn zichtbaar verminderd in slechts één week”, zegt hij.

Naast de ingrediënten is een groot voordeel van deze foundation de veelzijdigheid, die Boehmer roemt. “Ik denk dat deze stichting aan veel verschillende behoeften kan voldoen”, zegt hij. “Voor de minimalist die een hybride product met multitasking-functies wil, is dit de perfecte basis. Voor degenen onder ons – waaronder ikzelf – die een meer toegewijde en uitgebreide huidverzorgings- en make-uproutine hebben, levert deze primer een medium, opbouwbare afwerking die verder reikt dan het oppervlak.” Naast de veelzijdigheid in toepassing benadrukt Boehmer dat de breedspectrumzonbescherming en zintuiglijke textuur ‘past bij elke levensstijl en gelegenheid’.

Mijn eerlijke recensie

Hoewel de formule zonnebrandcrème bevat, zullen de meeste dermatologen je vertellen dat de SPF in make-up waarschijnlijk niet voldoende is om je volledig te beschermen, dus breng ik toch eerst zonnebrandcrème aan. Boehmer vertelde me dat hoewel het product met een penseel kan worden aangebracht, hij het liever met zijn handen doet, waardoor het gemakkelijker wordt om de serumachtige formule in de huid te verwerken. Ik volgde zijn voorbeeld en gebruikte mijn vingers en vond de manier waarop de foundation werd aangebracht erg mooi.

Ik heb natuurlijke roodheid en slechts een kleine hoeveelheid foundation verspreidt dit meteen. Omdat dit een bouwbare foundation is die een hoog gehalte aan huidverzorgingsingrediënten bevat, is het belangrijk om klein te beginnen. Met een klein beetje kom je al een heel eind – je hebt eigenlijk maar één pompje nodig – wat betekent dat je met één flesje veel doet. Nadat ik het product ongeveer een week had gebruikt, merkte ik dat mijn teint er helderder uitzag. Er was echter niet veel verandering in mijn fijne lijntjes c (ik zit momenteel tussen botox-sessies).

Over het algemeen vind ik dit een fantastische foundation, vooral voor dagelijks gebruik. Ik ben dol op de consistentie van de formule en de huidvoordelen die het biedt. De Shiseido RevitalEssence Skin Glow Foundation SPF 30 is echt een pionier in de foundationcategorie, dus pak hem mee tijdens je volgende beauty-inkopen. Je zal er geen spijt van krijgen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *