R+Co Zipper Styling Lotion: Mijn eerlijke recensie

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Nog een dag, nog een R+Co-product dat mijn aandacht heeft getrokken en niet meer loslaat. Ter herinnering: ik ben al heel lang fan van het merk en wijd heilige douche- en wastafelruimte aan zowel de R+Co Dallas Thickening Spray and Thickening Treatment van het merk, R+Co Rodeo Star Thickening Foam, als de Balloon Dry Volume Spray van het merk. (om er maar een paar te noemen). Al deze producten zijn prachtig verpakt, ruiken heerlijk en (het allerbelangrijkste) verbluffend effectief. Het volstaat te zeggen dat ik, gezien het aantal R+Co-formules dat tot nu toe indruk op mij heeft gemaakt, altijd bereid ben om de nieuwste en beste innovaties van het merk uit te proberen – wat ons brengt bij het onderwerp van vandaag: de R+Co. Rits multitasking stylinglotion ($ 32).

R+Co, multitasking stylinglotion met rits – $ 32,00

Hoofdingrediënten: Rijstzemelenextract, rijstzaadeiwit, sheaboter, vitamine E, pantheol

  • Maakt het haar extreem glanzend en soepel
  • Bestrijdt kroezen
  • Veganistische, dierproefvrije formule
  • Parabenen en glutenvrij
  • Kan ook gebruikt worden als hittebeschermingsspray
  • Niet zo langdurig op het haar de volgende dag
  • Alleen geactiveerd door hitte

Het verschil met R+Co Zipper

De R+Co Zipper Multitasking Styling Lotion is speciaal ontwikkeld om kroezen tegen te gaan en glans toe te voegen. Het is verrijkt met texturerend extract van rijstzemelen, versterkend rijstzaadeiwit, hydraterende vloeibare sheaboter, beschermende vitamine E en verzachtende en glansversterkende zwarte chiazaadolie. Om de resultaten te bereiken die deze ingrediënten opleveren, moet echter warmte worden toegepast. Dat komt omdat warmte de ingrediënten activeert om het haar te stylen, de punten te verzegelen en voor een ‘oogverblindende glans’ te zorgen.

Onnodig te zeggen dat ik, met zulke hoge normen, niet kon wachten om deze R+Co-nieuwkomer een kans te geven.

Mijn beoordeling

De Color Wow Dream Coat Supernatural Spray ($ 27) is lange tijd mijn doel geweest als het gaat om het bestrijden van kroezen. Het is zo lekker dat ik het in bulk- en miniatuurflesjes koop, zodat ik het altijd bij de hand heb, of ik nu thuis ben of op reis. Vanwege mijn liefde voor deze antikroesspray, probeer ik zelden andere hittestylingproducten om mijn lokken te temmen. Maar toen ik R+Co zijn nieuweling, Zipper Multitasking Styling Lotion, zag lanceren, maakte ik een uitzondering.

Om erachter te komen hoe goed het echt werkt, heb ik de lichtgewicht stylinglotion getest op vochtige, kale lokken na het wassen en conditioneren met de Dallas Biotin Thickening Shampoo en Conditioner ($ 64) (geen leave-in conditioner in View). Terwijl ik gewend ben mijn haar te besprenkelen met antikroesingrediënten, is Zipper Multitasking Styling Lotion een ultralichte formule (meer als een iets dikker serum) die is ontworpen om in strengen te worden gemasseerd. Wetende dat mijn wortels er snel vettig en zwaar uit kunnen zien (een van de nadelen van ultrafijn haar) aarzelde ik om ze van wortel tot punt te masseren, maar ik wilde het volledige, pluisvrije, hoogglanzende effect. Ik ben voorzichtig, ik ging door en bracht slechts twee pompjes aan op elke kant van mijn scheiding (ik heb lang haar, dus dat is echt niet veel aangezien de dispenser bescheiden is). Ik heb het een paar keer doorgeborsteld (ik merkte dat het ook goed werkt om te ontwarren) en daarna uitgeblazen met mijn Dyson Airwrap.

Jullie allemaal, de resultaten! Ook al zal ik nooit afscheid nemen van mijn geliefde Dream Coat, ik zal zeker ruimte maken voor R+Co’s Zipper Multitasking Styling Lotion in mijn routine. De ultrahydraterende formule doet precies wat het belooft en sluit de punten van mijn haar indrukwekkend goed af. Ter referentie: ik heb dringend een knipbeurt nodig. Mijn punten zijn helemaal droog. Wanneer ik de laatste tijd mijn haar met stylingproducten aan de lucht heb gedroogd, zijn mijn doodlopende punten zichtbaar en zien mijn krullen er dorstig uit. Met de Zipper Styling Lotion daarentegen hoef ik alleen maar een beetje warmte toe te passen met mijn Airwrap en mijn haar ziet er glanzend en gezond uit, bijna alsof het vers geknipt is.

Deze lotion maakt niet alleen mijn lokken dramatisch glad en ontkroest, maar zorgt ook voor een gelijkmatige glans meer als droomjas. Ik was geschokt; Eerlijk gezegd wist ik niet zeker of ik het me verbeeldde – het leek te mooi om waar te zijn – maar toen ik bij mijn beste vriendin ging eten, vroeg ze me oprecht wat ik voor mijn haar gebruikte, omdat ze het nog nooit had gedaan Ik zag het zo briljant. Muziek in mijn oren!

Als je je nu afvraagt ​​waarom R+Co Zipper Styling Lotion niet automatisch beter presteert dan Dream Coat, dan is dit de reden: de resultaten zijn niet zo langdurig. Wanneer ik Dream Coat gebruik, blijven mijn lokken langer dan 48 uur getekend, verzegeld en pluisvrij. Ik heb nu gemerkt dat ik meer hoofd heb na het slapen op mijn lokken die zijn overgoten met Zipper dan zonder iets in mijn haar. Het is geen warrige puinhoop of zo, maar als ik wakker word, springen er links en rechts plukjes kroeshaar uit – het is alsof het product mijn haar statischer maakt (als dat is wat het is). Een paar keer met mijn Mason Pearson Boars Bristle Brush zal ik ze gladstrijken, maar de textuur ziet er absoluut niet zo mooi uit als de eerste nacht – hij is slapper. De glans dient daarentegen nog steeds.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *