Probeer deze low-impact barre-workout van Alicia Sokol

By | September 17, 2023

HWorkouts met hoge intensiteit zijn geweldig – ik ben dol op HIIT – maar soms staat je lichaam het gewoon niet toe. Misschien staan ​​uw knieën onder druk en kunnen ze de grote impact niet aan, of bent u hoogzwanger en moet u uw lichaam iets zachter bewegen. Ga naar de nieuwste aflevering van Goede bewegingen, Alicia Sokol, eigenaar van Barre3, deelt een snelle, low-impact barre-workout die gemakkelijk is voor het lichaam, maar effectieve AF.


“Vandaag bied ik je een training aan die zich richt op de kern”, zegt ze. “Het heeft een lage impact, er zullen aanpassingen zijn, en dat is vooral goed als je het verwacht, want we zullen geen diepe wendingen doen, niet op onze rug liggen, we zullen echt onze spieren beschermen en versterken.” (Natuurlijk (Als u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts om er zeker van te zijn dat deze training geschikt voor u is.) Het is eigenlijk niet zo eenvoudig om kerntrainingen te vinden die geen twists of crunches met zich meebrengen, dus dit is een grote zegen voor degenen die dat wel doen. die momenteel zwanger is – of die gewoon niet van ab-werk houdt. *Steekt hand op.*

Hoewel je voor deze oefening gewichten en een kleine “zachte” oefenbal kunt meenemen, heb je eigenlijk alleen een mat nodig; Sokol begeleidt u in beide gevallen door de wijzigingen. En aangezien de training slechts 17 minuten duurt en technisch gezien geen apparatuur vereist, zijn er letterlijk geen excuses om deze over te slaan zonder daadwerkelijk te gaan bevallen.

‘Lage impact’ mag echter niet worden verward met ‘eenvoudig’. Sokol voegt zelfs een zet toe waar ze moeilijk doorheen kan komen, dus je weet dat ze niet kwam spelen. Bekijk de video om jezelf een duwtje in de rug te geven (voordat je gaat drukken) of gewoon om je buikspierroutine af te wisselen met iets anders dan een fietscrunch.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op populaire wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *