Peter Thomas Roth Instant FIRMX Lip Filler recensie

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

In het verleden heb ik geweldige resultaten behaald met een gezichtsserum en een product voor onder de ogen dat binnen enkele minuten een “snel liftend” resultaat opleverde. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een soortgelijk product nodig had om mijn lippen te accentueren, omdat ze behoorlijk vol zijn, totdat ik inzoomde op een recente foto en merkte dat mijn pruilmondje volume had verloren en kleine lijntjes vormde.

Dit was het perfecte moment om Peter Thomas Roth Instant FIRMX Lip Filler ($ 29) te proberen, de nieuwste toevoeging aan de populaire FIRMX-lijn van klinische huidverzorgingslijnen. De hydraterende lipbehandeling bevat een combinatie van peptiden, hyaluronzuur en oliën om de lippen zowel onmiddellijk als na verloop van tijd voller, voller en gladder te maken, waardoor het een ideale alles-in-één multitasker is voor degenen (zoals ik). van veroudering op de lippen, zegt Sandy Lemmerman, vice-president productontwikkeling bij Peter Thomas Roth.

Peter Thomas Roth, Instant FIRMX Lipfiller – $ 29,00

  • Werkt onmiddellijk en langdurig om de lippen voller, gladder te maken en te hydrateren
  • Vermindert tekenen van zichtbare lipveroudering
  • Verrijkt met Linefill-technologie, peptiden, hyaluronzuur en granaatappel-, kokosnoot- en squaleenolie
  • Geen branderig gevoel bij aanbrengen

“Naarmate we ouder worden, is er een natuurlijk verlies of herverdeling van gezichtsvolume en vet, wat veroorzaakt kan worden door een aantal factoren, waaronder een verminderde collageenproductie”, zegt Lemmerman. “Dit volumeverlies gaat gepaard met het feit dat de huid veel dunner en dikker wordt.” De huid op de lippen is gevoeliger dan op de rest van het lichaam en er kunnen kleine liplijntjes, fijne lijntjes en andere tekenen van veroudering ontstaan.”

De onmiddellijke (maar tijdelijke) opvullende en verzachtende effecten van het PTR crème-tot-balsemproduct zijn te danken aan LineFill, een handelsmerk, klinisch geavanceerd complex afgeleid van olierijke sesamzaadjes en hydraterende hyaluronzuur “vulballetjes”, terwijl opvullende Peptide MaxiLip is inbegrepen in de formule.Het complex verhoogt het lipvolume bij langdurig gebruik. “De formule bevat ook granaatappel-, kokos- en squaleenolie, die de lippen voeden en ze na verloop van tijd een zachter, soepeler uiterlijk geven”, zegt Lemmerman.

Bij klinische tests was 100 procent van de gebruikers het ermee eens dat hun lippen na vijf minuten zachter en minder droog aanvoelden, en 91 procent zei dat hun lippen er voller uitzagen en dat de lijntjes gladder waren. Na een week gebruik meldde meer dan 90 procent van de testers dat hun lippen er gezonder en jonger uitzagen dan voorheen.

Wat gebeurde er toen ik voor het eerst sinds lange tijd lipfiller probeerde?

Als schoonheidsschrijver heb ik in het verleden lipvergrotende producten getest – meestal maar één keer omdat de actieve ingrediënten die voor het volumeverhogende effect zorgden, ook als een gek op mijn lippen brandden. (Ik heb het over jou, bijengif.) De meeste formules van vandaag zijn echter zachter dan vroeger – dat heb ik tenminste gehoord – en ik stond te popelen om voor het eerst in jaren een instant lipfiller te proberen.

Het product moet worden aangebracht op schone, droge lippen en hoewel het in eerste instantie een beetje dik en balsemachtig is, verandert de formule binnen enkele seconden in een pure, natuurlijk ogende glanzende afwerking. Het duurde ook maar een paar seconden voordat ik het veelbetekenende tintelende gevoel voelde, in dit geval dankzij pepermuntolie. Gelukkig, terwijl ik mezelf schrap zette voor een stekend gevoel, ontwikkelde het tintelende gevoel zich nooit tot een erger gevoel en duurde het slechts ongeveer 20 minuten.

Binnen de beloofde vijf minuten voelden en leken mijn lippen gehydrateerder en veel gladder, en de kleine lijntjes die ik opmerkte op mijn foto hierboven verdwenen. Het plumping-effect was klein, maar naar mijn mening is dat maar goed ook. Ik wil dat mijn lippen er vol uitzien en niet alsof ze zijn aangevallen door bijen.

Hoewel de instructies zeggen dat ik minstens drie minuten moet wachten voordat ik andere lipproducten aanbreng, zagen mijn lippen er zo vol en glanzend uit dat dat niet echt nodig was – en dat komt van iemand die geobsedeerd is door lipgloss. Tijdens een recent avondje uit besloot ik het product alleen te dragen en hield van de gladde glans die mijn lippen de hele nacht hadden en hoe het opvullende effect gemakkelijk de beloofde vier uur aanhield.

Na een week gebruik kreeg ik gladdere, zachtere en meer gehydrateerde lippen – en deze anti-verouderingsvoordelen in combinatie met het snelle, pijnloze opvullen gaven mijn verjongde lippen zeker iets om over te lachen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *