Nieuwe OLIPOP Ginger Ale Soda om de spijsvertering te vergemakkelijken

By | September 8, 2023

POV: Je zit op de gevreesde middelste stoel van een vliegtuig wanneer Eindelijk, de drankenwagen verschijnt in uw gangpad. Tussen de stress van de reisdag en de misselijkheid veroorzaakt door turbulentie, droom je alleen maar van een ijskoud, koolzuurhoudend gemberbier om je maag te kalmeren. Je neemt een slokje en voelt je op wonderbaarlijke wijze beter. Ahhhhhh.

Maar wat speelt hier precies een rol? Is het een placebo-effect of zou het ginger ale kunnen zijn? Echt maagpijn helpen verlichten? Nou ja, misschien is het een beetje van beide. De meeste ginger ales op de markt gewoonte doen veel om misselijkheid te verlichten (althans niet op papier), omdat ze heel weinig tot geen echte gember bevatten, maar dat betekent niet dat een koud blikje frisdrank je niet zal verlichten gevoel beter, tenminste emotioneel. Was er maar een manier om de anti-misselijkheid en maagverzachtende eigenschappen van gember (bier) te combineren met door de wetenschap ondersteunde darmversterkende ondersteuning, weet je? Als maar.

*Can betreedt links podium*

Grijp jezelf, mensen. OLIPOP, het populaire frisdrankbedrijf dat heerlijke drankjes maakt met plantaardige vezels en prebiotica om een ​​gezonde spijsvertering te bevorderen, heeft de dromen van onze rusteloze magen waargemaakt. Op 29 augustus brengen ze een gloednieuwe smaak Ginger Ale uit, en ja, dat is het geval veel verdere veelbelovende voordelen voor de darmen. (Gebruik bovendien de code “WELLGOOD15” om 15 procent korting te krijgen op uw volgende OLIPOP-aankoop.)

Olipop Ginger Ale
Foto: OLIPP

Waarom we de nieuwe darm-gezonde ginger ale-lancering van OLIPOP in de gaten houden

Terzake. OLIPOP staat overal bekend om zijn lijn heerlijke drankjes die een gezonde spijsvertering ondersteunen, minimale natuurlijke suikers en prebiotische plantenvezels bevatten, terwijl de klassieke bruis en smaak van frisdrank behouden blijft die we kennen en waarderen. En hoewel we altijd zullen blijven genieten van enkele van de originele ginger ales op de markt (hallo, Canada Dry), valt niet te ontkennen dat de meeste van deze ouderwetse producten veel suiker bevatten die mogelijk ontstekingen kunnen veroorzaken of, erger nog, ontstekingen. kan zelfs triggeren meer Buikpijn. (Ter vergelijking: een blikje Canada Dry bevat 35 gram suiker.) Maar dat is zeker het geval niet betekent dat alle ginger ales een verloren zaak zijn als het gaat om het verlichten van de spijsvertering.

Een voorbeeld: het nieuwe gemberbier van OLIPOP. Dus hoe presteert het ten opzichte van zijn concurrenten? Om te beginnen bevat het vijf gram suiker per blikje – ja, maar liefst 30 gram minder dan de goede oude Canada Dry. Wat echter nog overtuigender is, is dat de drankjes van OLIPOP specifiek zijn ontworpen om de spijsvertering te stimuleren dankzij natuurlijke prebiotica en negen gram vezels in hun formulering. Indrukwekkend bedrag?

Als gewoon gemberbier niet jouw smaak is, heeft OLIPOP andere met gember doordrenkte opties beschikbaar. Hun gember-citroensoda bevat nog minder suiker (slechts twee gram per blikje), is veganistisch, glutenvrij en gebaseerd op plantaardige ingrediënten zoals echt gembersap en citroenen, evenals de OLISMART-mix van vezelversterkende ingrediënten (cassavewortel) . vezels, cichoreiwortelinuline, artisjokinuline, nopalcactus, heemstwortel, goudsbloembloem en kudzuwortel).

Doet gember Strikt gesproken helpen de spijsvertering te kalmeren?

Tot onze opluchting (woordspeling bedoeld) verlicht het consumeren van gember misselijkheid is niet gewoon het verhaal van een oude vrouw of de remedie van je moeder voor als je als kind thuis ziek was. Onderzoek toont zelfs aan dat dit eeuwenoude kruid zeer waardevolle geneeskrachtige eigenschappen heeft die de symptomen van misselijkheid of braken effectief kunnen helpen behandelen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat als het om gember gaat, gematigdheid de sleutel tot succes is. Om van de therapeutische voordelen te profiteren raden deskundigen aan om niet meer dan drie tot vier gram gember per dag te consumeren (terwijl zwangere vrouwen niet meer dan één gram per dag mogen consumeren).

Deze ontstekingsremmende, immuunversterkende gembershot roept je naam:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *