Mutha Pucker Lip Butter: een eerlijke recensie 2023

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Tijd voor een bekentenis: als het om mijn huidverzorgingsroutine gaat, heb ik de neiging mijn lippen te negeren. Ik vergeet een lippenmasker aan te brengen voordat ik naar bed ga en word droog wakker, of volg het advies dat make-upartiesten mij gaven, namelijk om lippenbalsem aan te brengen terwijl ik de rest van mijn make-up aanbreng en deze goed af te vegen voordat ik lippenstift aanbreng. Het klinkt allemaal zo makkelijk, maar uiteindelijk vergeet ik het gewoon!

Misschien had ik gewoon een nieuwe heilige graal voor lipverzorging nodig, iets om mijn lippen zacht en gehydrateerd te houden, maar met extra voordelen – misschien iets om ze voller te maken en me wat van dat Angelina Jolie/Scarlett Johansson-achtige gevoel te geven. Bijensteeklip-energie. Sterker nog, het zou ingrediënten bevatten die bijzonder nuttig zijn voor mijn persoonlijke problemen, zoals: B. Huid van meer dan 40 jaar oud, schat! Ik heb precies wat je zoekt: Mutha Pucker Lip Butter ($ 28), de glanzende nieuwe lipbehandeling van het merk die aan al mijn verwachtingen voldoet. En sommige. En geluk voor Jijer is 15 procent korting voor W+G-lezers met de code GOED + GOED15.

In dit artikel

Mutha, Pucker Lip Butter – $ 28,00

Oorspronkelijk $28, nu $24 met code WELL+GOOD15.

Hoofdingrediënten: Palmitoyl tripeptide-1, ananas-enzym, squalaan

Maat: 0,28 oz

  • Hydrateert
  • Vult en glanst
  • Voedt en beschermt
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Veganistisch, dierproefvrij en zwangerschapsveilig

Hoe het werkt

Wat mij aantrok in Mutha Pucker Lip Butter was dat het niet zomaar een lipbehandeling was; Het bestaat uit ingrediënten die het collageen helpen stimuleren. Ik herinner me dat het elke dag uit mijn lichaam afneemt naarmate ik ouder word.Mutha-oprichter en CEO Hope Dworaczyk Smith creëerde Pucker Lip Butter voor iedereen, maar ze dacht persoonlijk na over hoe de lippen veranderen als ze in de twintig, dertig, veertig en daarna zijn. De verticale lijnen op de lippen zijn dieper of hun jeugdige kleur is vervaagd, “vertelt Smith. W+G. “Ik wilde iets dat mollig aanvoelde, zonder het tintelende, verbrande gevoel van vroeger.”

Smith had een paar vereisten: het moest schoon zijn, veilig voor zwangerschappen (Mutha’s hele ethos), vooral omdat het op de lippen werd aangebracht, en effectief. Het merk koos voor een peptide waarvan klinisch is bewezen dat het voller maakt, ananas-enzymen om te exfoliëren, ceramiden om glad te maken en een mix van squaleen, sheaboter en avocado om te hydrateren. “Voor mij is dit meer dan een lipboter, het is een echte lipbehandeling”, zegt Smith.

Elke huidverzorgingsfan weet dat peptiden belangrijk zijn voor de productie van collageen en elastine, maar ik was benieuwd hoe ze specifiek de lippen verbeteren. Interessant genoeg beschrijft Ava Shamban, MD, een board-gecertificeerde dermatoloog gevestigd in Beverly Hills, het als “een soort goocheltruc of een snelle truc voor de lippen die deels illusie is, deels echte functie.” Ze legt verder uit hoe elk type peptide heeft een functie in de huidcellen. Palmitoyltripeptide-1 (het type in Pucker Lip Butter) fungeert bijvoorbeeld als een boodschapperpeptide met zijn vermogen om materialen naar cellen te transporteren en “vertellen” te veroorzaken, zoals het verminderen van schade, rimpels of andere tekenen van veroudering. “Voor lippen kan het het weefsel bijvoorbeeld vertellen hoe het scheuren en scheuren moet verzachten, waardoor de lippen er uitgedroogd, droog, ruw en minder mollig uit kunnen zien”, zegt ze. En omdat palmitoyltripeptide-1 een rijk vetzuur is, maakt het het huidoppervlak glad en zorgen ervoor dat de lippen er automatisch beter uitzien.

Bovendien vormt de lipidepeptideketen een beschermende en corrigerende vochtbarrière met een diepere, intensere hydratatie om TEWL (transepidermaal waterverlies) te voorkomen. “Hierdoor blijven de lippen in wezen meer hyaluronzuur en water vasthouden en zien ze er gezonder, voller en voller uit”, zegt ze. “In die zin zal het het uiterlijk van de lippen verbeteren en op verschillende manieren een opvullend effect geven.”

Mijn eerlijke recensie

Zoals veel trends uit de jaren 80 zijn lipfillers weer in de mode, maar sommigen van ons willen misschien niet dat brandende gevoel dat Dworaczyk Smith noemde en dat zovelen van hen hadden. Ik was benieuwd hoe dit zich zou verhouden tot de old school plumpers.

Nog voordat ik het op mijn lippen aanbracht, werd ik meteen getroffen door de Mutha Pucker Lip Butter. Het zit in een zoet, matglas en heeft een heerlijke vanille-muntgeur, een van de beste combinaties ter wereld (waarom hebben we trouwens niet heel veel kant-en-klare drankjes in deze combinatie?).

Foto: Auteur

Ik bracht een hoeveelheid ter grootte van een erwt gelijkmatig op mijn lippen aan en hield van de onmiddellijke, glanzende glans. Mijn lippen zagen er onmiddellijk voller uit en voelden ongelooflijk sappig aan. Er was geen plakkerigheid of plakkerig gevoel. Een paar uur later vond ik het nog steeds zo leuk dat ik het niet eens afveegde en verving door rode lippenstift (mijn handelsmerk). Ik heb het gevoel dat mijn lippen op een product als dit hebben gewacht. Ik kan me niet eens voorstellen dat ik het zou vergeten te gebruiken, zoals ik in het verleden bij andere lipbehandelingen heb gedaan. Koop dit spul en koop er een paar voor je vrienden. Het is echt de hemel in een glas. Koop hier en bespaar 15 procent met code WELL+GOOD15.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *