Maybelline Super Stay Skin Tint vervormt niet bij hitte van 90 graden

By | September 11, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Het laatste wat ik wil doen als het buiten meer dan 90 graden Fahrenheit is (tenminste trouwens eigenlijk). Zijn buiten) wordt aangebracht op het gehele oppervlak van de fundering. Het idee om mijn huid te bedekken met een kleverige formule die onvermijdelijk a) zal smelten en vlekken zal maken op mijn kleding als ik begin te zweten, en b) zich zal vermengen met het zweet en mijn poriën zal verstoppen, zorgt ervoor dat ik alle make-up achterwege wil laten. Toen ik onlangs werd uitgenodigd om de nieuwe Maybelline SuperStay Skin Tint ($ 18) te testen om te zien hoe deze zich zou houden tijdens een hittegolf begin september, was ik erbij onenthousiast, zeg maar op zijn zachtst gezegd.

Maar! Het merk beloofde dat de nieuwe formule 24 uur zou meegaan – zelfs in zweet en vochtigheid – en ik was benieuwd of dit de uitzondering zou zijn op mijn regel ‘geen foundation op warme dagen’. En spoiler alert: dit is het.

Maybelline, Super Stay 24H huidtint – $ 14,00

Hoofdingrediënten: vitamine C

Kleuren: 18

  • Langdurig
  • Zweet-, hitte- en vochtbestendig
  • Lichtgewicht en niet-comedogeen
  • Verheldert en egaliseert de huidtint met vitamine C
  • Veganistisch en geschikt voor alle huidtypes
  • Betaalbaar
  • De dekking is niet zo uitgebreid of sterk als andere stichtingen

Toen Maybelline vorig jaar zijn eerste huidtint uitbracht, The Green Edition Superdrop Tinted Oil Makeup ($8), was ik een grote fan. Het voelde als een kopie van de populaire drogisterij Kosas Tinted Face Oil ($21), en dat vond ik vooral leuk. het zorgde voor een lichtgewicht, nude-avonddekking die niet zwaar aanvoelde. Ik hield echter niet van het idee om op warme dagen een product op oliebasis te gebruiken, dus deze formule werd verbannen naar mijn oktober-mei-collectie.

Gelukkig heb ik een vervanger gevonden voor de meest zweterige maanden van het jaar met de SuperStay Skin Tint van het merk. Het heeft dezelfde lichte, huidskleurige avonddekking, maar voelt meer aan als een serum omdat het een waterbasis gebruikt in plaats van een oliebasis. Het beweert bestand te zijn tegen zweet, hitte en vochtigheid zonder te druipen of te vervagen, en had al een reputatie opgebouwd op BeautyTok omdat het die beloften waarmaakte voordat ik het in handen kreeg. (Een voorbeeld: make-upwereld It Girl Mikaeyla Noguiera noemt het ‘de huidskleur van alle huidtinten’ en zegt dat ze het de hele zomer elke dag droeg.)

Langhoudende foundations hebben meestal de neiging meer matterend te zijn, maar deze is schrikbarend nat. Het zorgt voor een stralende, bijna lichtgevende afwerking zonder er ooit vettig of glad uit te zien (of aan te voelen). Dit komt omdat het zijn glans krijgt van mica, wat het de uitstraling geeft erg subtiele glans waardoor je er van binnenuit verlicht uitziet (maar maak je geen zorgen: dit is niet het soort glans waardoor je in het zonlicht op Edward Cullen lijkt).

De formule zorgt ervoor dat de huid er onmiddellijk helderder en egaler uitziet wanneer deze wordt aangebracht, en zorgt dankzij vitamine C ook na verloop van tijd voor dezelfde resultaten. Zoals u wellicht al weet, is vitamine C een krachtige antioxidant die dermatologen aanbevelen om elke ochtend op uw huid aan te brengen om schade door vrije radicalen, die zichtbare tekenen van veroudering veroorzaken, tegen te gaan. Bovendien vervaagt het de verkleuring en zorgt het voor een milde exfoliatie om dofheid te elimineren.

Wat gebeurde er toen ik het probeerde?

Op aanvraag

Normaal gesproken breng ik foundation graag op de rug van mijn hand aan en breng ik het aan met een beautyblender, maar aangezien deze formule met een druppelaar wordt geleverd, heb ik besloten om deze rechtstreeks op het gezicht aan te brengen. Het druppelde niet als een olie en was gemakkelijk te blenden met mijn vingers (hoewel ik uiteindelijk een Beautyblender-spons gebruikte om het resultaat gelijkmatig te verdelen).

Foto: Auteur

Wat mij het meeste indruk maakte, was de rechtvaardigheid hoe veel Dekking die dit spul biedt. Ik heb momenteel last van enige verkleuring na de zomer, en een paar druppels van het product maakten het volledig onzichtbaar.

Na 4 uur

Foto: Auteur

Mijn shirt zat onder de zweetvlekken en mijn plakkerige beha gleed volledig van mijn lichaam af toen ik over 5th Avenue liep, maar mijn make-up zag er vreemd genoeg net zo goed uit als toen ik het voor het eerst aanbracht?! Nog vreemder was het feit dat mijn gezicht helemaal niet leek te zweten, ook al voelde het buiten als een echte oven. Op dit punt begon ik me af te vragen of dit spul letterlijk van magie was gemaakt.

Na 12 uur

Ook al werd ik gedwongen te verschijnen twee Op werkevenementen waar ik geen beha droeg en mijn haar naar de hemel gekruld was, bleef mijn make-up er perfect uitzien – dus laten we hopen dat mensen te gefocust waren op mijn onberispelijke foundation om te merken dat mijn tepels volledig zichtbaar waren door mijn topje.

Foto: Auteur

Na een volledige dag sprinten door New York City in bijna driecijferige hitte (de temperatuur piekte). 96 graden), kan ik bevestigen dat de Maybelline Super Stay Skin Tint er om 21.00 uur net zo goed uitzag in de bodega-verlichting als in mijn make-upspiegel toen ik hem om 9.00 uur aanbracht, Super Stay.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *