Luxe huisgeuren die elke kamer in uw huis verfraaien

By | September 14, 2023

POV: Je hebt er een erg Je hebt een drukke dag op je werk en je gedachten kunnen niet anders dan dromen over je volgende vakantie. Of u zich nu een zandstrand voorstelt dat uitmondt in de blauwe zee of een chique hotelkamer met uitzicht op de stad, er is een onverwachte manier om uw huis te verfraaien en al uw favoriete vakanties op te roepen: door middel van geur.

Geloof je ons niet? Het is eigenlijk wetenschap: volgens verschillende onderzoeken kunnen sterke, aangename geuren je helpen je gelukkiger en rustiger te voelen dankzij de verbinding tussen je reukbol (het deel van je hersenen dat geuren verwerkt) en de amygdala (het deel van je hersenen dat ermee verbonden is ). met het ervaren van emoties). En wie voelt zich niet gelukkig en rustig op vakantie?

Om de ontspannen maar ruimtelijke sfeer te bereiken – zonder een vakantie te boeken of het huis te verlaten – kiest u voor merkbaar verfrissende geuren die uw huis in een toevluchtsoord kunnen veranderen, zoals de nieuwe Air Wick® Levendige geuren. De luxe kamergeuren zijn verrijkt met natuurlijke etherische oliën (psst: dat zijn 2x meer natuurlijke etherische oliën vergeleken met reguliere Air Wick).® geuroliën) En kan tot 60 dagen duren* – zodat u kunt genieten van de mentale voordelen van een vakantie zonder al uw PTO te verbruiken.

Hieronder stemmen we elke geur af op een andere kamer, zodat je de sfeer in je favoriete kamer kunt bepalen, of ze allemaal kunt proberen en je zintuigen op een reis met meerdere bestemmingen kunt sturen door gewoon door je huis te wandelen.

Blijf scrollen naar luxueuze huisgeuren die elke kamer in uw huis zullen verfraaien.

 1. 1. Thuiskantoor: geurolie van lavendel en waterlelie

  Wanneer u uw thuiskantoor binnenstapt, wilt u er klaar voor zijn om de dag stressvrij aan te pakken. Er zijn niet veel geuren die zo rustgevend zijn als lavendel, en deze geurolie draagt ​​bij aan die ontspanningsfactor met de delicate geur van waterlelies. Je voelt je volkomen kalm als je aan je bureau gaat zitten, diep ademhaalt en je voorstelt dat je langs een rustige vijver in een botanische tuin loopt.

  Nu winkelen

 2. 2. Woonkamer: geurolie van witte salie en mahonie

  Ah, de woonkamer: een van de beste hoekjes van het huis om lekker in weg te kruipen – met een donzig dekentje en een stomende latte natuurlijk. Als je van een gezellige sfeer houdt, is deze geurolie van Witte Salie en Mahonie perfect voor jou. De rijke, houtachtige geur, gecombineerd met een vleugje salie, doet je denken aan ontspannende, besneeuwde dagen tijdens een hutvakantie in de bergen.

  Nu winkelen

 3. 3e slaapkamer: amandelmelk en honinggeurolie

  Terwijl u zich in bed nestelt, stelt u zich voor dat de geur van nootachtige amandelmelk, wilde honing en citrus uw neusgaten binnendringt en u in een diepe slaap wiegt. Eén vleugje van deze luxueuze amandelmelk-honinggeurolie brengt je rechtstreeks naar een vijfsterrenhotel – tenminste in je dromen. Voeg gewoon wat roomservice toe (ahem, afhalen) en maak van uw slaapkamer uw nieuwe favoriete verblijfplaats.

  Nu winkelen

 4. 4. Eetkamer: geurolie van nectarine en paradijsbloemen

  Verander uw eetkamer in een eilandresort met een geur die u aan de tropen doet denken. Noten van sappige sinaasappel en zoete perzik in deze geurolie van Nectarine & Paradise Flower geven je het gevoel alsof je aan een ijskoude daiquiri nipt met je tenen in het zand.

  Nu winkelen

*op lage stand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *