LolaVie Haircare van Jennifer Aniston wordt gelanceerd op Credo

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Toen Jennifer Aniston LolaVie in 2021 lanceerde, was het merk al bijna vijf jaar in de maak. Vanaf het begin was de oprichter van acteur en schoonheid onvermurwbaar in het creëren van haarverzorgingsproducten waarbij mensen niet hoefden te kiezen tussen natuurlijke formules en formules die echt werken. Wat begon als een enkele Glossing Detangler is uitgegroeid tot een complete lijn van zes producten die beide biedt. En nu, net op tijd voor de tweede verjaardag van het merk volgende maand, zijn ze allemaal te koop bij Credo Beauty.

Door de wetenschap ondersteunde, plantaardige ingrediënten vormen altijd de kern van LolaVie’s ethos, waardoor de formules gemakkelijk kunnen voldoen aan de strikte hygiënenormen van Credo. “Toen we LolaVie creëerden, vond ik het belangrijk dat onze producten vrij waren van alle schadelijke stoffen – parabenen, siliconen, sulfaten en meer – en natuurlijk, bovenaan de lijst, ook dierproefvrij waren”, zegt Aniston in een persbericht . “Ik bewonder de toewijding van Credo om goede producten te leveren die resultaten opleveren. Ze doen echt hun best om ervoor te zorgen dat producten veilig zijn voor de consument en dat strookt met onze missie bij LolaVie.”

Het is één ding om verzachtende formules te maken met natuurlijke ingrediënten; veel haarverzorgingsmerken doen precies dat, en voor Aniston was het een no-brainer. Maar de producten van LolaVie gaan verder en bieden schone, toegankelijke, Effectief Formules.

“Het gaat er niet alleen om de producten schoon te houden en te doen wat ze zeggen dat ze doen, maar ook om het beschermen van je haar tegen hitte en het gemakkelijker kambaar maken”, vertelt Aniston aan Well+ Good.

Met dit in gedachten wilde ze ervoor zorgen dat de producten van LolaVie ervoor zouden zorgen dat het haar er zowel direct na gebruik als op lange termijn gezond en geweldig uit zou zien. “Wat ik heb geleerd in de vele jaren van misbruik waaraan ik mijn haar heb blootgesteld, is dat sommige ingrediënten in eerste instantie uitzonderlijk zijn en je zo’n mooi verschil ziet in de kwaliteit van mijn haar, maar dat de opbouw ervan schade veroorzaakt”, ze zegt. “We wilden beter worden. Je wilt niet een tijdje iets geweldigs hebben en dan verliest het na verloop van tijd zijn glans.”

In overeenstemming met Anistons eigen moeiteloze benadering van schoonheid, staat eenvoud hier centraal. Met een selectie van zes producten die geschikt zijn voor iedereen, maakt de LolaVie-lijn het gemakkelijk om een ​​routine te ontwikkelen en vast te houden. “We wilden dat het zou werken op krullen, steil haar en alle verschillende texturen, wat een uitdaging was”, zegt ze. En het is veilig om te zeggen dat dit precies is wat ze deed.

Wat het volgende betreft, houdt Aniston de lippen op elkaar, hoewel ze wel melding maakt van een stylingproduct dat ze heeft getest. En natuurlijk is er het lange verlanglijstje van LolaVie-lanceringen waar fans om schreeuwen.

“Hoeveel mensen smeken mij om een ​​bodylotion te maken!”, lacht ze. “Mijn vrienden gebruiken de olie letterlijk op hun armen. Je krijgt een geurloze bodycrème en doet er gewoon de olie in. Ik dacht: ‘Dat is een geweldig idee.’ We moeten er mee aan de slag, jongens.’”

Op dit moment zijn de lichaamsproducten van LolaVie om van te smullen, maar wij zullen de eersten zijn die ze kopen wanneer (en wanneer, vingers gekruist) ze uitkomen. Tot die tijd gaan we naar Credo om onze LolaVie-favorieten in te slaan – daarover hieronder meer.

LolaVie, herstellende shampoo – $ 29,00

Deze shampoo zit boordevol nuttige ingrediënten zoals niacinamide, plantaardige ceramiden, chiazaden en biotine en herstelt bestaande schade terwijl het de hoofdhuid en het haar voedt om toekomstige schade te voorkomen. Bovendien behoort dof, dof haar tot het verleden dankzij de hydraterende en versterkende formule.

LolaVie, herstellende conditioner – $ 29,00

Kroeshaar, droog haar maakt geen schijn van kans tegen LolaVie’s conditioner, die de kracht van botanische extracten uit kokosnoot-, jackfruit-, sinaasappel- en chiazaden benut om langdurige zachtheid en glans te bieden. Het verhoogt het vochtgehalte van het haar van binnenuit zonder de haarlokken te verzwaren, waardoor het uiterlijk van gezonder, voller haar wordt bevorderd.

LolaVie, glanzende ontklitter – $ 26,00

Aniston houdt van een multifunctioneel product en de Glossing Detangler, die zowel op nat als droog haar werkt, is precies dat. Het voegt glans toe, temt opvliegende haartjes, verbetert de handelbaarheid en bereidt het haar voor op hittestyling met slechts een paar sprays. Bovendien geeft het het haar die kenmerkende frisse LolaVie-geur waar we geen genoeg van kunnen krijgen.

LolaVie, perfectionerende leave-in – $ 29,00

LolaVie’s Perfecting Leave-In is een andere routinevereenvoudiger dankzij de uiterst effectieve formule. Het verzacht en hydrateert tegelijkertijd en voegt slechts een klein beetje textuur toe om je kapsel op zijn plaats te houden. Voedende Jericho-roos, kokosnoot en acai zorgen voor intensieve voeding en verminderen kroezen voor zachtere, beter beheersbare lokken.

LolaVie, intensieve reparatiebehandeling – $ 35,00

haarbeschadiging? Ik ken haar niet, dankzij deze diep herstellende behandeling. Het maakt gebruik van de kracht van LolaVie Bond-technologie om breuken te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade door hitte en UV-licht. Het resultaat is zichtbaar sterker en gezonder haar na slechts één gebruik.

LolaVie, lichtgewicht haarolie – $ 32,00

Deze haarolie geeft het haar een gezonde glans en licht vocht zonder het te verzwaren of vettig te maken. Het herstelt het uiterlijk van schade, vermindert haarbreuk en maakt zelfs gespleten haarpunten glad. Oh, en het bestrijdt kroezen zonder de natuurlijke textuur in gevaar te brengen. En volgens de binnenste cirkel van Aniston is het een verrassend goede lichaamsolie.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *