Living Proof Curl Moisturizing Shine Oil Review

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als persoon met natuurlijk krullend haar ben ik altijd op zoek naar een goede oplossing voor luchtdroging. Gelukkig voor mij (en niet zozeer vanwege de vrije ruimte die ik in huis heb), bestaat mijn werk uit het testen van duizenden haarverzorgingsproducten. Ik heb allerlei formules geprobeerd die beweren dat ze kroezen kunnen verzachten, krullen kunnen definiëren en de lokken glanzender en gezonder kunnen maken dan ooit, en ik heb een handvol succesvolle shampoos, conditioners, crèmes en serums gevonden. Maar ik had nog geen haarolie gevonden die speciaal voor krullend haar was ontworpen en die ik echt lekker vond, totdat ik Living Proof Curl Moisturizing Shine Oil ontmoette.

In mijn ervaring hebben veel krulvriendelijke oliën de neiging mijn haar te verzwaren, waardoor het vettig of een beetje te steil aanvoelt (denk aan de dansdagen op de middelbare school, *huivert*). Afhankelijk van het soort krullen dat je hebt, kan het moeilijk zijn om iets te vinden dat je definitie geeft zonder dat het lijkt alsof je je haar al weken niet hebt gewassen. Living Proof Shine Oil is echter niet zomaar een haarolie; het is een koele haarolie. Het is een lichtgewicht afwerkingsolie die ervoor zorgt dat de lokken er glanzend en zijdezacht uitzien – en daarom zweer ik er al maanden bij voor probleemloos stylen.

Het zorgt er niet alleen voor dat mijn haar er glanzend en sterk uitziet, het helpt ook vocht vast te houden en gladde, zachte manen te behouden – maar je moet het ook op nat haar aanbrengen om van de hydraterende voordelen te profiteren. Professionele kapper Lauraine Bailey legt uit dat “olie werkt als een sealant en vocht vasthoudt dat op het haar wordt aangebracht.” Dus als je deze (of een andere) olie na het douchen aanbrengt, zal het helpen water in je haar te sluiten. en houd ze de hele dag gehydrateerd. De superkracht van de Shine Oil is dat het vijf ultravoedende oliën bevat die langdurig werken, zodat u geen minuut extra hoeft te besteden aan styling.

De formule is geweldig voor golvende, gekrulde en gekrulde texturen. Het is sterk genoeg voor dik haar (en je hoeft niet veel product te gebruiken om een ​​groot gebied te bedekken), maar is helemaal niet zwaar, dus als je dunner of fijner haar hebt, hoef je je daar geen zorgen over te maken. dat je eruitziet alsof je zojuist een handvol pommade hebt aangebracht.

Terwijl mijn favoriete stylingtool de Drybar Double Shot föhnborstel is (als ik steil, volumineus haar wil), gebruik ik Shine Oil voor vrijwel moeiteloos drogen aan de lucht op dagen waarop mijn golvende krullen gedefinieerd en gemakkelijk te hanteren zijn (geen klitten). , geen kroezen). Het enige dat ik nodig heb zijn een paar pompjes olie, die ik na het douchen in mijn lokken zal werken (overal behalve op mijn hoofdhuid om vette wortels te voorkomen). Het trekt ook snel in, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je het te lang in je haar masseert.

Voor $ 34 per persoon kan ik wat langer genieten van mijn ochtend (meer hondenknuffels, minder haarstyling) en eindigen met een prachtig golvend hoofd waar ik niet veel mee hoef te doen. Winnen!

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *