“Lip Blurring” helpt de kleur een warme dag te overleven

By | September 11, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Wanneer de temperaturen zo hoog zijn dat de make-up van je gezicht af vliegt alsof het bang voor je is, zijn er looks die je kunt gebruiken voor een langer uiterlijk en een langere levensduur. Een daarvan is lip-smudging, de diffuse, matte look die onze TikTok-feeds overneemt. En volgens de beroemde visagist Neil Scibelli is het gemakkelijk te bereiken.

“Lipvlekken zijn een manier om de lipkleur te behouden zonder dat je een precieze, overdreven gedefinieerde en meer gestructureerde afwerking hoeft te hebben”, zegt Scibelli. “Het is geweldig in de zomermaanden, want als we rondlopen en het al warm is, zal de lipkleur waarschijnlijk zijn vorm en textuur verliezen. Het lipvlekkeneffect maakt je klaar voor succes in omstandigheden met een hoge luchtvochtigheid.” In warme klimaten. Het kan ook bijna als een lipvlek werken, dus als je in dat klimaat onderweg bent, kun je die diffuse vlek op je lip hebben en je dag doorbrengen zonder je zorgen te maken dat de lippenstift uit de lijn komt.

@meicrosoft Ik heb het gevoel dat ik met deze lip het chicste glas druivensap heb gedronken ✨ #fyp #foryoupage #makeup #makeupartist #redlips #RareAesthetic #tattoo ♬ We Can’t Be Friends – Yndi & Dream Koala


Hoe je lipvervaging kunt bereiken in 4 eenvoudige stappen

1. Voeg kleur toe aan de lippen

Je kunt deze look creëren met lipliner, lippenstift of beide. “Je zou eigenlijk een matte lipliner als kleur kunnen gebruiken en een licht gecoate voering op de lip aanbrengen”, zegt Scibelli. “Je zou de liner langs de hele lip kunnen aanbrengen en inkloppen, omdat een liner meer een droge, matte afwerking heeft en ook minder snel te veel beweegt.”

Kevyn Aucoin, onvergetelijke lipdefiner – $ 25,00

Deze liner van Kevyn Aucoin staat ook bovenaan zijn lijstje. Het is een voering met twee uiteinden, met aan de ene kant een vervagende blos en aan de andere kant een stokje. Het wordt geleverd in zes nude-tinten, in overeenstemming met de overtuiging van Aucoin dat de voering bij je lippen moet passen, niet bij je lippenstift.

Als je lippenstift wilt gebruiken, “wil je op zoek gaan naar lippenstiften met een fluweelzachte, licht matte finish. Het kan ook vochtinbrengend en fluweelachtig zijn, maar niets dat gaat glanzen”, zegt Scibelli.

Saie, Lipvervaging – $ 24,00

Saie’s Lip Blur doet zijn naam eer aan en is perfect voor het vervagen van je lippen. Het is verkrijgbaar in zes tinten en heeft een comfortabele, maar opbouwbare matte afwerking die een soft-focuseffect creëert.

Neutrogena, MoistureSmooth-kleurstick – $ 8,00

Deze hydraterende lippenstiften zijn een favoriet van Scibelliu. “Ze creëren bijna een vlek op de lippen”, zegt hij. “Ze hebben een fluweelzachte, hydraterende afdichting die je kunt verwijderen, maar het vocht blijft nog steeds op je lippen omdat je het uit de ingrediënten haalt”, waaronder sheaboter.

Je kunt de twee stappen ook combineren om een ​​meer tweekleurige ombre-look te creëren, zoals in de TikTok hierboven.

2. Verdeel de verf

“Om het wazige effect te bereiken, kun je de kleur op de lippen of rond de lip deppen om de gewenste vorm te creëren. Je kunt het dan inkloppen met je vingers of een lippenseel en beginnen met “de kleur te verspreiden zodat deze er niet bijzonder verzadigd of gepigmenteerd uitziet”, zegt Scibelli. “Denk aan aquarellen die er artistiek uitzien.”

3. Vlek

Verwijder overtollig product door uw lippen met een tissue te deppen.

4. Aanpassen

Optioneel kun je de look fixeren met finishing poeder voor een echt wazig effect. “Ik weet dat veel mensen de stof gewoon gebruikten om te deppen, maar ik depte en bestrooide vervolgens het doorschijnende poeder er overheen”, zegt Scibelli. “Neem een ​​heel fijngemalen, doorschijnend poeder en tik het op de kleur – veeg het over de lippen als finishing effect. Dit is vooral in de zomer belangrijk om de kleur vast te houden en te veel glans te voorkomen.”

Laura Mercier, doorschijnend los fixeerpoeder

Hij beveelt ook het beproefde Laura Mercier-poeder aan. “Het is een onmisbaar onderdeel van mijn uitrusting”, zegt hij.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *