Lancome Monsieur Mascara: Onze eerlijke recensie

By | September 14, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ik ben al zo’n 15 jaar een die-hard Chanel-mascarafan (uiteraard lang voordat het woord “Stan” in mijn volkstaal verscheen). Met een korte stop in Tarte Land heb ik het praktisch gehaald uitsluitend Ik gebruikte Chanel Inimitable Intense Mascara om mijn wimpers dag na dag te laten stralen – dus het duurde even veel om mij een niet-Chanel-mascara te laten kopen.

Wat overtuigde mij zo plotseling? TikTok natuurlijk, wat nog meer? Terwijl ik door het oneindige de nacht in scrollde, schonk mijn FYP me wimpers zoals ik nog nooit eerder had gezien. Mijn beschrijving doet het geen recht, dus ik deel de video gewoon hier:

@yolandaadiazzDoe het bestie♬ Origineel geluid – Yolanda Diaz

Ik werd zo afgeleid door die letterlijk perfecte wimpers dat ik bijna miste hoe lief de boodschap van deze video was. Hoe dan ook, ik was blijkbaar niet de enige, want de maker van deze video plaatste een reactie waarin hij het mascaramerk Lancômes Monsieur Big deelde (en die reactie alleen al werd door bijna 30.000 mensen geliked!).

Blijkbaar ben ik (figuurlijk gesproken) het internet op gesprint om deze dingen te bekijken. Ik had Monsieur Big binnen ongeveer 30 seconden in mijn winkelwagen.

Twee dagen later heb ik het zelf getest en… wauw. De formule is behoorlijk nat, maar ik denk dat alle mascara’s aan het begin staan ​​als je de eerste paar veegjes doet. Het penseel is ook heel anders dan mijn favoriete Chanel. Terwijl het penseel voor mijn dagelijkse mascara fijn, stevig en kamachtig is, is dat van Lancôme groot, donzig en borstelachtig – eigenlijk als een spoolie.

De formule is bouwbaar, en toen ik eenmaal vertrouwd raakte met het penseel en mezelf vertrouwd maakte met de textuur, kon ik het aanbrengen zonder al te veel klonteren (misschien ligt dat aan mij, maar ik denk dat dat wel het geval is met nieuwe producten en formules). ). . En hoewel het IsIn feite is het bouwbaar, er is eerlijk gezegd niet veel te doen. Het effect treedt onmiddellijk op, namelijk duidelijk. “Monsieur Big” is een bijzonder toepasselijke titel voor deze wow-factor-mascara.

Wat ik er het leukst aan vond, was dat hoewel het mijn wimpers GROOT maakte (enorm, zelfs), ze nog steeds gedefinieerd en gescheiden waren, zodat ik niet het tarantula-wimpereffect had dat sommige dramatische mascara’s kunnen veroorzaken. Bovendien voelden mijn wimpers zacht en soepel aan in plaats van hard en knapperig. Zoveel overwinningen!

Voor $ 30 had ik persoonlijk het gevoel dat dit niet het geval was naar duur, vooral omdat het een luxeproduct is (ter vergelijking: Chantecaille en Sisely maken allebei mascara’s voor meer dan $ 70 – maar dat is een andere discussie voor een andere dag).

Al met al is dit een legendarische mascara die ervoor zorgde dat ik een pauze nam van mijn anderhalf decennium lange relatie met mijn lieveling (misschien is het nu een open relatie). En van alle dingen die TikTok mij tijdens de pandemie heeft laten kopen, is dit het wel zeker in de top vijf.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *