Korte cardio-barre-workout van Nicole Uribarri

By | September 11, 2023

Elke maand leidt een nieuwe trainer ons door vier van de beste trainingen die hij heeft. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om samen met ons te zweten. Bekijk alles

Barre-trainingen staan ​​meer bekend om hun spierbelastende bewegingen dan om hun vermogen om je hartslag te verhogen, maar met het juiste format kunnen ze je enthousiast maken ernstig zweterig. In deze aflevering van coach van de maandclub, Nicole Uribarri, programmadirecteur en oprichter-trainer van Bande, geeft je het beste van twee werelden met een korte cardio-barre-training waarmee je in 20 minuten op de mat en weer terug bent. “Maak je klaar om te zweten”, zegt ze.

Wat de training zo effectief maakt, zijn de ‘cardio-explosies’ die traditionele barre-bewegingen accentueren. Op deze momenten zit je op een plank en voltooi je een reeks intense oefeningen die je hart sneller laten kloppen. Dit is wat het bevat:

  1. Begin in een plankpositie met je schouders over je polsen gestapeld en span je kern aan. Terwijl je dit doet, concentreer je je op het behouden van een rechte lijn vanaf de bovenkant van je hoofd tot aan je hielen. Breng vervolgens één knie naar de tegenovergestelde elleboog en herhaal aan de andere kant voor een kniestoot. Als je eenmaal vertrouwd bent met de beweging, versnel je deze voor een volledige plankrun, die je herhaalt in twee sets van acht.
  2. Terwijl u uw plankpositie behoudt, tikt u met één hand op de tegenoverliggende schouder en herhaalt u dit aan de andere kant. Wissel van hand tot hand en doe een set van acht.
  3. Til je heupen omhoog en terug in de Down Dog-positie en laat je vervolgens met je rug in de plank zakken. Herhaal drie keer.
  4. Herhaal stap één tot en met drie.
  5. Beweeg uw handen terug naar uw voeten en beweeg vervolgens uw armen terwijl u opstaat. Buig je lichaam naar beneden en strek je handen, doe een push-up, loop je handen naar achteren en strek je armen omhoog om op te staan. Herhaal dit gedurende 20 seconden.

Je herhaalt deze serie drie keer tijdens de training, waardoor je hartslag hoog blijft terwijl je doorgaat met meer traditionele, op ballet geïnspireerde oefeningen. Gebruik op de niet-cardiomomenten een barre (of, als je thuis bent, een stoel) voor oefeningen zoals spring plié squats en reverse lunge squats die je echt een brandwond over het hele lichaam zullen bezorgen.

Klaar om te gaan? Volg de video om Uribarri’s korte cardio-barre-training te zien.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *