Kijk eens naar deze Take Years Off-wortelspray voor grijs haar

By | September 11, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

In leuk haarhacknieuws (waarvan we denken dat we er nog veel meer van nodig hebben), slaap je misschien op dat flesje root-touch-up spray dat je in je medicijnkastje hebt opgeborgen. Hoewel deze aanpassingen zijn ontworpen om verdwaalde grijze lokken bij de wortel te bedekken, wist je dat ze ook met slechts een paar sprays een hele jeugdige haarlijn volledig kunnen nabootsen? Omdat ze dat blijkbaar kunnen, en de resultaten zijn verbluffend.

Een TikTok-video die is gepost door gebruiker @SalonPinkk, een kapsalon gevestigd in Longview, Texas, is snel 2,4 miljoen keer bekeken en bevat in slechts twee dagen een ‘geniale’ hack voor grijs haar met een fles van precies dat: Root Touch-spuiten . In de video zie je hoe de stylist Milkshake’s SOS Root Spray ($27) in de haarwortels van een klant spuit, waardoor ongeveer een centimeter donkerbruine “groei” en dimensie aan de hoofdhuid wordt toegevoegd, die hij naadloos vermengt met zijn vingers en de haarlijn inbrengt terwijl ze gaan op.

“Je hoeft daar niet echt helemaal naar toe te gaan”, zeggen ze, wijzend op de resterende strengen van de klant. “Je blijft hier bovenaan in je wortel zitten, zodat het lijkt alsof je een volledige kleur hebt.”

@salonpinkk het eindresultaat!! #hairstylistsoftiktok #hairinspo #hairideas #milkshakehair #rootspray #hairtutorial #hairtiktok #hairstyletutorial #fyp ♬ Origineel geluid – Salon Pink!¡

Aan het einde van de video ziet de klant eruit alsof ze zojuist de mooiste blonde en zilveren highlights in haar natuurlijk bruine haar heeft gekregen. “Het geeft hem gewoon een geheel nieuwe look”, zegt de stylist. En dat is ook zo: blader gewoon door commentaar na commentaar en prijs hoe een paar sprays van de Milkshake Root Spray “jaren” van haar haar hebben gekost en een “game changer” waren voor een snelle styling.

Veel van de reacties zijn het erover eens hoe snel het haar een natuurlijk ogende dimensie gaf. “Wauw, dat duurde meteen 10 jaar!”, schrijft een gebruiker. “Holy moly, dat gaf haar haar zoveel diepte!” schreef een ander.

Veel andere opmerkingen vragen naar de naam van de gebruikte wortelspray (opnieuw de SOS Root Spray van Milkshake, vrienden), waar je deze kunt kopen en hoe lang deze meegaat. Als je dezelfde vragen hebt, kun je rechtstreeks een fles kopen op de website van Milkshake en bij een handvol andere kleine schoonheidsmerken. Wat de duur betreft, deze is slechts tijdelijk en kan met de volgende shampoo worden uitgewassen. Maar als het eenmaal in je haar zit, blijft het op zijn plaats; de formule droogt snel bij de wortel zonder vlekken op je hoofdhuid te veroorzaken (of, erger nog, je kleren aan te trekken). Gewoon opspuiten, met je vingers wrijven om te mengen, en voilà – je hebt een fris nieuw product.

En je hoeft geen brunette te zijn; De Milkshake Root Spray is momenteel verkrijgbaar in zes prachtige tinten die je naar wens kunt combineren: lichtblond, blond, mahonie, bruin, donkerbruin en zwart. Elke fles wordt ook verkocht met een speciaal applicatorborsteltje, zodat je het echt kunt blenden voor een natuurlijk ogende finish. Welke tint je ook kiest, doe het snel: met 2,4 miljoen views en er komen er steeds meer. Voeg deze rootspray-hack toe aan je repertoire nu het nog kan.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *