Kérastase Nutritive 8h Magic Night Hair Serum: beproefd en getest

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ooit stonden mijn werkdagen volledig in het teken van haarverzorging. Mijn eerste reguliere schrijfoptredens (toen ik daarnaast nog freelance werk deed en fulltime in de reclame werkte) waren voor Alles over haareen haarwebsite vol inspiratiegidsen voor knippen, kleuren en stylen, plus eindeloze tips van experts.

Uiteindelijk werd ik junior schoonheidsredacteur bij L’Oréal, waar ik haarverzorgingsrecensies en handleidingen voor L’Oréal Professionnel schreef en redigeerde. Door mijn jarenlange haarexpertise ontdekte ik de magie van Kérastase, de luxe Franse haarverzorgingslijn die je waarschijnlijk al eerder op deze site hebt gezien (en dat komt omdat het een redactionele favoriet van W+G is).

Er zijn Dus Er zijn veel populaire Kérastase-producten, maar voor dit artikel willen we het alleen hebben over mijn nieuwste, nieuwe ontdekking. Sta mij toe u kennis te laten maken met het Kérastase Nutritive 8h Magic Night Hair Serum ($ 59), dat net zo magisch is als het klinkt.

Hoe het werkt

Hoewel het vorige product technisch gezien al een tijdje bestaat – en veel lof kreeg van meer dan 70.000 Sephora-shoppers – werd de formule onlangs afgelopen juni bijgewerkt. Naast de nieuwe verpakking is het nu verrijkt met plantaardige eiwitten en niacinamide – twee hoofdingrediënten in de nieuwe Nutritive-lijn van het merk.

Het Kérastase Nutritive 8h Magic Night Hair Serum is ontworpen om het haar te ontwarren, hydrateren en voeden terwijl je slaapt, zonder een vettig residu achter te laten op je kussensloop. Om de voordelen van Kérastase Nutritive Magic 8H Night Serum te benutten, brengt u eenvoudig een paar druppels aan op uw droge of vochtige haar voordat u naar bed gaat. Masseer zachtjes, afhankelijk van het gebied, en let vooral op de punten waar de schade het meest zichtbaar is. Het wordt aanbevolen om uw haar tijdens het slapen in een losse paardenstaart of knot te binden om het haar uit uw gezicht te houden en kroezen te temmen. Na acht uur (als je zoveel geluk hebt!) word je wakker met zichtbaar getransformeerd haar, met meer glans en soepelheid zodra je het uitborstelt.

Mijn beoordeling

Qua textuur heeft het Kérastase Nutritive 8h Magic Night Hair Serum een ​​puddingachtige consistentie ziet er uit dik, Maar ik merk dat het moeiteloos in de lokken wrijft zonder dat ze er vettig of zwaar uitzien. (Houd er echter rekening mee dat u slechts een paar pompjes hoeft te gebruiken; als u er meer pompt, kunt u andere resultaten krijgen.)

Wat ik het leukste vind aan dit serum is de werking die het biedt tegen kroezen. Ik heb lang, gelaagd, gekleurd haar dat de neiging heeft vettige wortels en droge punten te hebben, om nog maar te zwijgen van de vele lokken. Als ik mijn haar niet föhn (wat ik maar een of twee keer per week doe, of helemaal niet), merk ik al deze dingen duidelijker. Maar dat is het mooie van het Kérastase 8h Magic Night Hair Serum: het is ontworpen om kroezen tot 84 procent te bestrijden en tegelijkertijd de zachtheid en glans te verbeteren.

Als ik het gebruik, breng ik over het algemeen drie pompjes aan op mijn middenlengtes en punten en draai ik mijn vochtige haar in een knotje volgens de instructies van het product. Als ik wakker word en mijn haar los laat, is mijn haar nog steeds een beetje vochtig, maar zo pluisvrij dat je zou denken dat ik het heb uitgeblazen.

Kerastasis
Foto: Rebecca Norris

Dat gezegd hebbende, als het je doel is om wakker te worden met zacht, gemakkelijk te stylen haar zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen, raad ik je aan deze nachtelijke haarbehandeling te proberen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *