Kérastase Blond Absolu Recensie | Goed+Goed

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Mijn relatiestatus met mijn haar valt grotendeels onder het motto ‘het is ingewikkeld’. Ik ben van nature blond en heb altijd van mijn kleur gehouden (vooral sinds mijn kapper highlights begon toe te voegen om mijn grijstinten te verbergen), maar ik heb ook een lijst met dingen die ik niet leuk vind, waaronder mijn fijne textuur, vette hoofdhuid en dergelijke. Superdroge haarpunten omvatten bleken . Zucht.

Gelukkig zijn mijn smeekbeden aan de haargoden om mijn relatie met mijn haar te vereenvoudigen eindelijk beantwoord met de lancering van Kérastase Blond Absolu 2% Pure Hyaluronic Acid Serum ($ 58), het eerste hoofdhuidspecifieke product van het merk dat speciaal voor blondines is ontworpen. Het serum met een uitgebalanceerde pH-waarde – met het hoogste aandeel hyaluronzuur altijd Voor gebruik in een haarproduct: hydrateert en regenereert de hoofdhuid, verlicht droogheid en schade door blonderen, versterkt het haar en verbetert de glans. De formule is zo perfect voor mijn specifieke behoeften dat ik me af en toe afvroeg of het bedrijf mij bespioneerde.

Het blijkt dat Kérastase met deze lancering niet alleen gehoor gaf aan mijn roep om haarverzorging, maar ook tegemoetkwam aan de behoeften van blondines over de hele wereld. Eén ding dat we allemaal gemeen lijken te hebben (afgezien van het feit dat we meer plezier zouden hebben) is de behoefte aan bleekvriendelijke producten.

“Het haartraject en de kleurgeschiedenis van iedereen zijn anders, en het haartype, de haartextuur en het gewenste resultaat van een persoon zullen de integriteit van het haar na het bleken beïnvloeden”, zegt Bradley Leake, een in Los Angeles gevestigde haarstylist van beroemdheden. “Na het bleken.” “Het gebruik van de juiste producten is essentieel om haarbreuk te voorkomen en je frisse blonde lokken te hydrateren en te herstellen.”

Het Kérastase-serum bevestigt zijn status als een van die ‘echte’ producten dankzij de hoge concentratie hyaluronzuur, dat beschadigd haar onmiddellijk hydrateert. Uit tests bleek dat het een jaar lang oppervlakteschade herstelde na slechts één gebruik, waarbij testers meldden dat hun haar 95 procent sterker en 96 procent meer gehydrateerd was.

“Hyaluronzuur helpt bij het herstellen en vasthouden van vocht om het haar in de delicate staat na het bleken te hydrateren en te beschermen”, zegt Leake. “Het vermogen om een ​​geconcentreerde dosis hydratatie en herstel toe te passen is cruciaal voor blondines, en nu kun je beide bereiken met één enkel product.”

Kan Kérastase Blond Absolu mijn relatie met mijn haar verbeteren?

De lancering van Kérastase Blond Absolu viel samen met mijn hoogtepuntafspraak aan het einde van de zomer, dus ik was benieuwd hoe het product werkte na het kappersbezoek. De gebruiksaanwijzing adviseert om zeven pompjes serum op de hoofdhuid en zeven tot dertien pompjes op handdoekdroge haarlengtes aan te brengen en het product zachtjes te masseren. Uiteindelijk was dit te veel product voor mijn haar, vooral bij de wortels, waar vettig altijd een probleem is.

Met dat in gedachten raadt Leake aan om de hoeveelheid product die u gebruikt aan te passen op basis van de dichtheid en textuur van uw haar. Ze stelt voor om uw toepassing te concentreren op gebleekte of verlichte gebieden die “mogelijk wat TLC nodig hebben.” Het kostte me een paar pogingen om de perfecte dosering voor mijn haar te vinden – het werden uiteindelijk drie pompjes voor de hoofdhuid en zeven voor de lengtes – maar toen ik dat eenmaal deed, ervoer ik het zachtste, glanzendste haar na het highlighten, dat ik me kan herinneren. In plaats van uitdroging aan de uiteinden, zagen mijn lokken er gehydrateerd en voller uit en voelden ze aan, en er waren geen noemenswaardige vervelende lokken.

Nadat ik de hoeveelheid serum die ik op mijn hoofdhuid aanbracht had verminderd, kon ik tot drie dagen tussen de wasbeurten zitten – een persoonlijk record voor mij. En bijna een maand na mijn bezoek aan de kapper zijn de kleur, gladheid en glans van mijn haar stabiel gebleven.

Hoewel ik nooit de haarloze lokken zal hebben waar ik anderen jaloers op ben (bedankt, genetica), heeft het nieuwe Kérastase-serum wonderen verricht en mijn relatiestatus met mijn nu gezondere haar verbeterd.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Comment