Ja, deze felbegeerde broek is elke cent waard

By | September 18, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Zoals veel oude WFH-werknemers die ik ken, heb ik me sinds de pandemie niet meer verkleed. Sinds ik Brooklyn heb verlaten en op afstand in de staat New York heb gewerkt, kan ik het aantal keren dat ik voor de gelegenheid correct “gekleed” naar kantoor ben op één hand tellen. Mijn kast is een draaideur van ‘vrije tijd’, alleen gestopt voor af en toe een spijkerbroek of gymjurk die langs mijn bureau komt om te testen. De blazers en broeken die ik ooit droeg naar mijn kantoorbaan liggen ergens achter in mijn kast, vrijwel onaangeroerd vanaf maart 2020.

Toen Èpoque Évolution me vroeg of ik hun broeken wilde passen, was mijn reflexmatige antwoord een volmondig ‘nee’. Ik kon mijn legging bijna naar lucht horen happen in de lade van mijn ladekast – een echte broek?! Voor Wat? Ik typ op mijn computer op de bank terwijl ik herhalingen kijk zomerhuis brandend op de achtergrond? Mijn joggingbroek werkt perfect, dank je.

Maar na wat onderzoek te hebben gedaan, werd ik overgehaald om op hun aanbod in te gaan. Ten eerste zijn de Jet Set-broeken ($ 228) aantoonbaar mooier dan de stapel trainingsleggings en pyjamabroeken die ik in mijn kast had liggen – misschien was een nette broek de zelfvertrouwenbooster die ik nodig had. Nog indrukwekkender is de ethische North Star van Èpoque Évolution, die zich inzet voor het gebruik van duurzame materialen (laatste voorraad, gerecyclede stoffen, enz.), eerlijke arbeid en milieuvriendelijke productiepraktijken die de ecologische voetafdruk verkleinen. Als bedrijfsjournalist die echt gelooft dat duurzame mode de toekomst is en ‘less is more’, wilde ik ze een kans geven.

Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want deze “leuke broek” is mijn nieuwe favoriete WFH-broek geworden. Ze zijn ongelooflijk comfortabel en flatterend, wat mijn theorie weerlegt dat je joggingbroeken moet dragen om je op je gemak te voelen. Laten we erin duiken.

Ze zijn ongelooflijk comfortabel

De Jet Set-broek voelt aan als een hoogwaardige legging of trainingsbroek. De stof – Evolve II van het merk – is een zeer vormgevende mix van gerecycled nylon en Lycra® Xtra Life, een spandexvezel die 10 keer duurzamer is dan onbeschermde materialen, volgens de website van Lycra. Ze zijn ook kreukherstellend, sneldrogend, vochtafvoerend, En UPF 50, wat overeenkomt met bescherming tegen de zon in de mode. Ja graag.

Luister als ik zeg dat ik deze broek heb aangetrokken en binnensmonds mompelde: “Holy shit.” Dat klopt De comfortabel. Het gevoel is katjeszacht en lijkt in niets op de stijve, krassende broek die je droeg tijdens je eerste stage op de universiteit. Ze zitten als een luxe yogabroek, comprimeren en vormen en bieden toch voldoende bewegingsvrijheid (lees: liggend op de bank). Wat ik het leukste vind, is de hoge tailleband die soepel maakt en niet meegeeft. Omdat er geen trekkoord is, was ik bang dat ze eraf zouden vallen of uitglijden – ze blijven op hun plaats en veroorzaken onderweg geen cameltoe-effecten. En omdat ik fan ben van esthetiek, geeft het metalen ‘époque évolution’-logo op de achterkant een chique touch. Je bent ongelooflijk. Mag ik zelfs tijdperk zeggen?

Ze zijn wasbaar

De echte reden dat ik niet veel ‘mooie’ kleren heb, is omdat ik ze waarschijnlijk verpest. Ik heb amper tijd om het wasgoed te wassen, dat tot de bovenkant van de wasmand gevuld is. Waarom zou ik dan tijd hebben om ze naar een stomerij te brengen?! Nee nee. Alleen machinewasbaar alstublieft.

Tot mijn verbazing kan de Jet Set-broek gemakkelijk in de wasmachine worden gegooid. Toen ik het opende, was ik dat positief Ze zouden ‘Alleen stomen’ lezen, wat hartverscheurend zou zijn geweest. Maar dat zijn ze niet! “Machinewas koud, liggend laten drogen”, zegt de website. Dood makkelijk.

Ze zijn verdomd chic

Als ik deze broek draag, herinner ik me waarom ik überhaupt in de tijdschriftjournalistiek terechtkwam: een klootzak zijn! Ze zorgen ervoor dat ik een powerpose wil doen vóór een grote presentatie waarin ik ‘synergieën’ zeg en klaag over het halen van de deadline. Als ik ze aantrek, word ik teruggevoerd naar mijn dagen in New York en voel ik mezelf meteen door de straten lopen met ijskoffie in de hand en telefoon aan mijn oor, terwijl ik happy hour-plannen maak terwijl ik de spot drijf met toeristen die me in de weg staan. . Ga uit mijn weg! Ik ben een drukke vrouw die te laat op haar werk komt!

Epoche ontwikkeling
Foto: Auteur

Markering Afgezien van de filmstijlen is de broek echt chic en geeft hij je ook een chique gevoel. Als u zich aankleedt, krijgt u onmiddellijk meer zelfvertrouwen en voelt u zich energiek en fit, zelfs op de meest luie dagen waarop u niet de moeite neemt om te douchen. De hoge taille past net zo goed bij sweatshirts als bij witte overhemden, net als de kortere, enkellange zomen die bij vrijwel elke schoen in je kast gedragen kunnen worden. Bonuspunten zijn de gespleten zomen, die hem wat meer elegantie geven.

10/10, geen aantekeningen. Oké, misschien één opmerking: het prijskaartje. Voor $ 228 per persoon is deze broek duur. Zou ik eerlijk gezegd $ 228 betalen voor een ander paar? Hoewel de prijs hoog is, zijn ze gemaakt om lang mee te gaan, wat ik niet kan zeggen over veel van de leggings van $ 80- $ 100 die ik heb geprobeerd. Sommige die ik nog geen jaar heb, hebben al gaten erin. Anderen zien er gewoon moe en versleten uit, omdat de stof zijn gladmakende en vormgevende eigenschappen heeft verloren na te veel wasbeurten met de verkeerde instelling (oeps). Zoals ik in mijn korte tijd als professionele koper heb geleerd, krijg je (niet verrassend) waar je voor betaalt. Als je op zoek bent naar een ultracomfortabele broek die is ontworpen om niet op stortplaatsen te belanden en je het gevoel te geven dat je een miljoen dollar hebt verdiend? Dan is het wat mij betreft elke cent waard.

Koop hier snel je eigen Époque Évolution Jet Set-broek – ze zijn voortdurend uitverkocht (en met goede reden).

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *