It Cosmetics No-Tug oogschaduwrecensie

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ik ben al heel lang fan van de producten van It Cosmetics, en de populaire Confidence in a Cream vochtinbrengende crème, Bye Bye Under Eye verhelderende crème en Hello Lashes+ volumegevende mascara maken allemaal deel uit van mijn vaste assortiment. De formules van het merk zijn ontwikkeld onder leiding van dermatologen om prioriteit te geven aan de gezondheid en prestaties van de huid, en de nieuwste toevoeging aan mijn routine – de It Cosmetics Superhero No-Tug Waterproof Eyeshadow Stick – is daar een direct bewijs van.

Dankzij de no-tug-technologie en de ultra-mengbare formule van het potlood kun je een paar penseelstreken aanbrengen voor een moeiteloze, nauwelijks zichtbare look, of een paar extra laagjes toevoegen voor een intenser rokerig oog – allemaal zonder aan de gevoelige huid eromheen te trekken. jouw ogen. Het kan de hele dag gedragen worden zonder rimpels te veroorzaken.

Ik heb de Superhero Sticks een paar maanden getest en was eindeloos onder de indruk van hoe gemakkelijk ze te gebruiken waren. Waarom zou ik me bijvoorbeeld druk maken over een penseel- en poederformule als ik gewoon een vleugje kleur kan aanbrengen? Geen vervaging, geen vervaging en geen gevoel alsof ik naar de schoonheidsschool had moeten gaan om statement-oogschaduw aan te brengen.

Mijn favoriete tint is Super Slate, een parelmoer taupe waardoor mijn lichtbruine ogen er helderder uitzien en niet te donker of te licht aanvoelen. Het geeft me ook de perfecte hoeveelheid glans die er op zichzelf prachtig uitziet en een dimensie toevoegt aan de make-up wanneer deze over andere oogmake-up wordt aangebracht. Ik droeg dit spul de hele dag – van het werkontbijt tot het late diner en de borrel met vrienden. De formule houdt stand, ongeacht hoeveel je huilt of hoe verzengend heet de zon van Los Angeles is (hint: erg verzengend heet).

Zo ziet mijn oogmake-up eruit na acht uur werken (inclusief een zonnige brunch buiten):

Het is geen make-up oogschaduw
Foto: Gina Vaynshteyn

Zoals alle producten van It Cosmetics is de oogschaduw doordrenkt met ingrediënten die de gezondheid van de huid bevorderen, zoals gehydrolyseerd collageen (dat de elasticiteit kan verhogen en fijne lijntjes kan verzachten), cafeïne (dat ontstekingen en wallen bestrijdt) en een tripeptidecomplex (dat helpt de huid mollig te houden). en soepele grip). Je krijgt dus niet alleen een geweldige crème-oogschaduwformule, maar ook een mix van anti-verouderingsingrediënten die bij elke toepassing hun magie uitoefenen. Dat is een hele zoete kers op de taart.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *