It Cosmetics Hello Lashes mascara heeft zojuist mijn extensions vervangen

By | September 12, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ik hoop dat mensen die met volle wimpers zijn geboren, weten hoeveel geluk ze hebben. Sommigen van ons (ook ikzelf genoemd) zijn ernstig jaloers op iedereen die nog nooit de behoefte heeft gevoeld om valse wimpers aan te brengen. Terwijl we spreken, scheur ik nog steeds de wimperlijm uit mijn ogen! Het is gewoon niet eerlijk! Gelukkig kunnen degenen onder ons die niet geboren zijn onder de ster van gelukkige wimpers manieren vinden om dit na te maken, zoals wimperextensions, de eerder genoemde nepwimpers en natuurlijk de perfecte mascara. Ik heb ze allemaal geprobeerd, inclusief wimperextensions, wat ik erg leuk vond, maar op een gegeven moment moest opgeven. Ik heb al haar-, huid- en nagelroutines die veel tijd en geld vergen om te onderhouden, dus mijn wimperextensions (die meestal een paar uur duren) zijn uitgesteld. Ik denk af en toe aan haar als een lang verloren geliefde, maar nu ik een ongelooflijke mascara heb gevonden, zal die pauze een tijdje duren. Sta mij toe u kennis te laten maken met de IT Cosmetics Hello Lashes Lash-Loving Volumizing Mascara.

het klopt mascara

IT Cosmetics, Hello Lashes Mascara Duo – $ 30,00

  • Voedende ingrediënten zoals biotine, arganolie en jojoba-olie
  • Verlengt wimpers zonder te zwaar aan te voelen
  • Het borsteltje scheidt de individuele wimpers
  • Vlekbestendig
  • De baldetailer aan het uiteinde van de borstel helpt bij het richten op de binnenhoeken
  • Niet waterdicht
  • Een beetje prijzig voor $ 30

Allereerst is deze mascara anders dan mijn gebruikelijke mascara omdat hij al die wimpervoedende (liefdevolle) ingrediënten bevat zoals biotine, arganolie en jojoba-olie, dus het voedt de wimpers en minimaliseert wimperverlies – wat erg belangrijk is voor iemand die valse wimpers draagt. Maar de ingrediënten zijn niet de enige reden waarom ik van deze mascara houd. Het verlengt en krult mijn wimpers zonder dat ze te zwaar en bedekt aanvoelen, wat bij veel andere mascara’s het geval is. Het borsteltje scheidt al mijn wimpers en zorgt ervoor dat mijn ogen er helderder en alerter uitzien. (Extreem nuttig voor iemand die zijn koffieconsumptie heeft beperkt.)

Iets anders dat indruk op mij maakte bij Hello Lashes is dat ik geen vlekken opmerkte, wat voor mij zeer zeldzaam is. Ik heb hangende oogleden en het komt vaak voor dat ik mascara overbreng. En het wordt niet eens als waterdicht op de markt gebracht! Zeg iets?! Bovendien is het niet moeilijk te verwijderen. Normaal gesproken gebruik ik gewoon mijn micellair water, maar blijkbaar kun je het gemakkelijk verwijderen met warm water. Ik ben al heel lang fan van It Cosmetics Superhero Mascara en ik ben blij dat ik nog een favoriet van het merk heb.

Sorry wimperextensions, het zal nog even duren voordat ik jullie weer zie.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *