Is het het prijskaartje van $ 140 waard?

By | September 15, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Na bijna een decennium als schoonheidsschrijver en het testen van honderden huidverzorgingsproducten, kan ik eerlijk zeggen dat ik nog nooit een toner heb ontmoet waar ik zo dol op was dat ik hem consequent in mijn huidverzorgingsroutine zou opnemen. Vertel het niet aan mijn dermatoloog, maar ik sla deze stap vaak over en ga na het reinigen meteen door naar mijn serums en vochtinbrengende crèmes. In ieder geval totdat ik de nieuwe La Mer Resurfacing Treatment ($ 140) in handen kreeg, die eerder deze zomer in de verkoop ging.

Je hoeft geen beautyfanaat te zijn om La Mer te leren kennen. Het legendarische Franse huidverzorgingsmerk is vooral bekend om zijn iconische Créme De La Mer, die in de detailhandel wordt verkocht Hm$ 380 voor een pot. Niettemin zweren dermatologen en schoonheidsspecialisten erbij vanwege de bekende genezende en verjongende effecten; Zelfs onze voormalige sceptische commercieel directeur werd er verliefd op nadat hij het had uitgeprobeerd voor een verhaal.

Nu heeft het merk er één licht goedkoper product dat soortgelijke claims belooft als zijn romige voorganger. De Resurfacing-behandeling van La Mer wordt de “gezichtsbehandeling in een fles” genoemd omdat het een veelzijdige formule bevat die letterlijk alles voor uw huid doet, inclusief exfoliëren, hydrateren en verhelderen. In tegenstelling tot andere toners die ik heb geprobeerd, ben ik er dol op omdat het dit creëert perfect Als basis voor de rest van uw huidverzorgingsroutine, vooral als u een droge huid heeft en verschillende aanvullende formules moet aanbrengen om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Maar is het het forse prijskaartje van $ 140 waard? Meer hierover hieronder.

In dit artikel

Hoe het werkt

De La Mer Resurfacing Treatment is een tonerformule die je ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengt na het wassen van je gezicht. Het is ontworpen als multitasker, bevordert de celvernieuwing en biedt alle magische dingen die met de huid gebeuren als deze effectief wordt gehydrateerd (denk aan: verzachten, verhelderen en verhelderen).

Herziening van La Mer The Resurfacing Treatment

La Mer The Resurfacing-behandeling – $ 140,00

Hoofdingrediënten: GLycolzuur, glycerine, algenextract

Maat: 3,4 ons

  • Zorgt voor lichte hydratatie.
  • multitasking
  • Lichte, botanische geur
  • Stralende, bedauwde afdronk
  • Duur
  • Het wordt aanbevolen om blootstelling aan de zon tijdens gebruik te beperken

Dit megavocht komt van een shot glycerine en zeewierextract om de huid te hydrateren, wat een absoluut geschenk uit de hemel is voor degenen onder ons (hallo, ik!) met een voortdurend uitgedroogde huid. Er is ook glycolzuur, een krachtige exfoliator die dode huidcellen en algemene onzuiverheden verwijdert. De formule zelf heeft een lage pH-waarde om een ​​evenwichtiger microbioom op het huidoppervlak te bevorderen en tegelijkertijd de poriën te zuiveren. Bonus: alles zit in de mooiste glazen fles die ook nog eens prachtig staat op jouw #plank.

Mijn beoordeling

Zoals gezegd gebruik ik normaal gesproken geen toner in mijn huidverzorgingsroutine. Ik houd ervan dat alles zo eenvoudig mogelijk is, en als ik niet enthousiast ben over een formule, voeg ik geen extra stap toe. Deze toner van La Mer heeft mijn mening over de kracht van toning echter compleet veranderd. Ik vind het geweldig hoe zacht maar effectief de resurfacing-behandeling de droge, dode huid verwijdert en tegelijkertijd voldoende licht, snel absorberend vocht geeft. Andere toners die ik heb gebruikt, voelen op dit moment hydraterend aan, maar drogen snel uit en laten de huid dorstiger achter dan voorheen – deze niet. Mijn huid absorbeert het volledig en blijft lang na het aanbrengen stralend en gevoed, zelfs zonder crème.

Ik heb deze huidverzorgingsbehandeling drie weken lang in mijn ochtend- en avondroutine opgenomen om te zien hoe goed het werkte (en of het het prijskaartje van $ 140 waard was). Hoewel ik geen enkel verschil merkte in het verschijnen van rimpels (iets dat zogenaamd kan worden verlicht met glycolzuur), voelde ik een vrijwel onmiddellijke verandering in de mate van droogheid van mijn huid en ontdekte dat het een soepeler oppervlak creëerde voor de huid. rest van mijn regime Een huidprimer werkt met make-up. Als iemand die gevoelig is voor geuren, had ik nooit het gevoel dat de formule mijn zintuigen overweldigde, maar voelde ik me in plaats daarvan versterkt door de lichte botanische geur (die ruikt naar een spa, maar minder overweldigend). En bij regelmatig gebruik merkte ik dat mijn huid iets gehydrateerder aanvoelde als ik ‘s ochtends wakker werd, wat bijna nooit gebeurt.

Mijn grootste klacht over dit product zijn de voorzorgsmaatregelen. Omdat het glycolzuur bevat, wat een beetje agressief kan zijn voor de gevoelige huid, raadt La Mer aan om de blootstelling aan de zon tijdens en minstens een week na gebruik te beperken. En aangezien ik dit deze zomer vanuit mijn huis in Los Angeles heb getest, vond ik het een beetje moeilijk. Toch neem ik mijn bescherming tegen de zon serieus, dus bracht ik altijd zonnebrandcrème aan en droeg ik veel hoeden als ik wist dat ik langere tijd aan de zon zou worden blootgesteld.

Tijd voor de vraag van een miljoen dollar: is het het waard? Ja, ongetwijfeld, ja. Hoewel ik meestal een prijsbewuste huidverzorgingsvrouw ben, begrijp ik nu waarom sommige dingen de luxe prijs gewoon waard zijn – want hoewel deze fles van $ 140 niet goedkoop is, is hij de investering waard.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *