Ik probeerde mijn gebroken, broze nagels te repareren met nagelponsen Well+Good

By | September 16, 2023

WOf u nu kiest voor een gewone manicure, gel, acryl of press-ons, uw nagels worden blootgesteld aan een aantal verschillende chemicaliën (bijvoorbeeld nagellak, lijm en verwijderaars) die ze verzwakken en hun gezondheid in gevaar brengen. Noem de nieuwste virale TikTok-trend: ‘Nail Slugging’. Als je nieuw bent in het slakkenleven, laten we je het slijmerige, vochtinbrengende licht zien.

Wat is nagelrijden?

Net als bij andere populaire TikTok-hacks, zoals skin slugging en hair slugging, omvat nail slugging het masseren van je nagels en nagelriemen met een vaselineproduct zoals Vaseline of Aquaphor. “We weten allemaal dat acrylaten hard kunnen zijn en nagels kunnen beschadigen”, zegt Charles Puza, MD, een board-gecertificeerde dermatoloog, in een recente TikTok-video. “Het verwijderen van nagelriemen kan de nagels versterken en ze beschermen tegen waterschade.”Als iemand die niet vaak acryl draagt ​​en wie haat Toen haar natuurlijke nagels begonnen af ​​te breken, was ik enthousiast om deze trend uit te proberen om te zien of deze de hype waarmaakte. Want als uw natuurlijke nagels niet bloeien, zullen zelfs de beste manicure- en pedicureproducten er niet zo fris en gezond uitzien als ze zouden moeten.

@drcharlesmd1 Breken je nagels?! Ja. #slugging#nails#nailart#drcharlesmd#dermatology#nailtech#nailhack#skincare#lotion#nailsartvideos#fyp#needtoknow#slug♬ Envolver – Anitta

De voordelen van nagelrijden

Vaseline is een occlusief middel, wat betekent dat het vocht vasthoudt en voorkomt dat water verdampt. Wanneer u petroleum voor nagels aanbrengt, hydrateert het uw nagelriemen en maakt ze zacht en soepel. “Nagelriemen zijn van cruciaal belang voor de algehele gezondheid van de nagels. “Het is de laag dode huidcellen die een barrière vormt op onze nagelplaat om te voorkomen dat vuil, bacteriën en andere vreemde voorwerpen ons nagelbed binnendringen en een infectie veroorzaken”, zegt Brittney Boyce, beroemde nagelkunstenaar en oprichter van NAILS OF LA.

Gezonde nagelriemen beschermen en verdikken de nagelplaat, waardoor je nagels dikker en sterker worden. Wanneer ze goed versterkt zijn, fungeren ze als de natuurlijke vochtbarrière van uw lichaam. Als ze echter droog en gebarsten zijn, betekent dit dat de barrière is aangetast en dat er vreemde voorwerpen kunnen binnendringen.

Volgens Ivy Lee, MD, een board-gecertificeerde dermatoloog en lid van de American Academy of Dermatology gevestigd in Los Angeles, geven occlusieve zalven onze nagels het vocht dat ze nodig hebben om te voorkomen dat ze broos worden. Het helpt ook de nagelplooi, de dikke huid aan de onderkant van je nagel, te beschermen tegen waterschade.

Wat zijn de beste nagelaccentproducten?

Hoewel er veel dure vochtinbrengende producten zijn die vergelijkbare hydraterende resultaten kunnen opleveren, raden veel deskundigen aan dat het gebruik van vaseline op nagelriemen en nagels echt de beste keuze is. Het is ook betaalbaar.

Hoe je je nagels moet verslaan

Om goed op je nagels te kunnen werken, raadt Jeffrey Fromowitz, MD, een board-gecertificeerde dermatoloog bij Dermatology of Boca, aan om je vingertoppen een paar minuten in warm water te laten weken om je huid en nagels te hydrateren, je handen te drogen en vaseline op de nagels aan te brengen. nagels Breng nagels aan (of een ander occlusief) om verder vocht te absorberen en vast te houden.

Omdat het behoorlijk vies en plakkerig kan zijn, knipt u uw nagels idealiter ‘s avonds voordat u naar bed gaat. Zo hebben je handen voldoende tijd om al het vocht op te nemen terwijl jij wat Z’s opvangt.

Hoe vaak moet je met je nagels slaan?

dr. Lee wijst erop dat het uitslaan van je nagels geen echte bijwerkingen heeft, dus je kunt het zo vaak doen als je wilt. “Als je nagelriemen en nagels regelmatig worden blootgesteld aan de stress van manicures of water/chemicaliën, kan het verwijderen van nagels worden opgenomen in een normale zelfzorgroutine”, zegt ze. “Als je nagelriemen en nagels niet regelmatig worden gemanipuleerd, kan het verwijderen of bedekken van de nagels indien nodig met tussenpozen worden gedaan.”

Hoe moet je je nagelriemen en nagels verzorgen?

Naast routinematig slaan, heeft Dr. Lee: ‘Een uitgebalanceerd dieet en voldoende water helpen je nagels en nagelriemen sterk te houden.’ Wat goed is voor je algehele gezondheid, is ook goed voor de gezondheid van je huid.’ Beperk acrylmanicures tot een minimum en zorg ervoor dat je de pers op de juiste manier verwijdert -on- en gelnagels. Als je van gelmanicures houdt, overweeg dan de gelcycling-trend, die vergelijkbaar is met ‘haarcycling’ en ‘huidcycling’. In wezen ruilt u uw gelmanis in voor natuurlijke nagelverzorgingsproducten, of helemaal niets.

En als je probeert je nagels te knippen en het wordt te rommelig, probeer dan een nagelriemcrème. We houden van de olie en balsem van Butter London omdat deze in een nette verpakking zit voor een nauwkeurige toepassing.

Werkt spijkerhameren?

Ik begon met het aanbrengen van de nagels door mijn nagellak te verwijderen, zodat ik een schoon canvas had om de vaseline op aan te brengen. Het advies van dr. Na Fromowitz waste ik mijn handen en liet ze drie minuten in water weken voordat ik vaseline op mijn nagelriemen aanbracht. Ik had klodders vaseline over, dus masseerde ik mijn handen met het overtollige – wat herinneringen opriep aan de handmassages met vaseline en sheaboter die mijn moeder mij als kind gaf.

Toen ik ‘s ochtends wakker werd, waren mijn nagels en nagelriemen niet alleen gehydrateerd, maar hadden ze ook een natuurlijke glans en verbeterde kleur waardoor ze er veel gezonder uitzagen dan de avond ervoor. Dat waren ze sterk (Ik had ze niet meer zo sterk gezien sinds ik de nagelverharder voor het laatst had aangebracht!) en voelde uitzonderlijk glad aan. Ik heb een paar scheurtjes op mijn nagels, maar na het aanbrengen waren ze nauwelijks zichtbaar en vermengden ze zich met de rest van mijn nagels.

Al met al is deze specifieke trend echt zo goed als TikTok zegt, en het zal in de nabije toekomst deel uitmaken van mijn routine.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *