Ik heb het Mini Dew-elektrolytpoeder van Moon Juice geprobeerd

By | September 10, 2023

WHoewel ik over het algemeen het type persoon ben dat op zoek is naar voedsel om mijn voedingsvoorraden voor de dag aan te vullen, vind ik het bijna onmogelijk om goed gehydrateerd te blijven – en zo vaak als ik mijn Stanley-beker van 40 ounce overal mee naartoe neem, is het bijna onmogelijk om goed gehydrateerd te blijven. Het overkomt mij zelden dat ik er daadwerkelijk toe kom om het hele verdomde ding af te maken.

Daarom was ik bijzonder enthousiast over het nieuwste product van Moon Juice, Mini Dew ($ 44, ook verkrijgbaar op Amazon), een twee-in-één dagelijks supplement met elektrolyten en multimineraal poeder ter ondersteuning van de hydratatie en de hersenfunctie. (Ze zijn ook de makers van Magnesium-Om van Moon Juice ($ 42), een belangrijk ingrediënt in de populaire Sleepy Girl-cocktail van TikTok.)

Omdat ik zo dol was op het magnesiumgebaseerde product van Moon Juice, waren mijn verwachtingen voor de Mini Dew niet erg hooggespannen. De TL; DR? Mijn verwachtingen werden overtroffen: dit product is de investering absoluut waard en heeft me geholpen de HIIT-trainingen die ik deed te doorstaan er doorheen lijden deze maand testen.

Moon Juice Mini Dewy Watermeloen
Foto: Maansap

Wat maakt de Mini Dew van Moon Juice zo geweldig?

Laten we er meteen op ingaan. In tegenstelling tot veel andere elektrolytpoeders op de markt bevat Mini Dew meer dan 72 ionische sporenmineralen en vijf gechelateerde essentiële mineralen (meer biologische beschikbaarheid) ter ondersteuning van de hersenfunctie, het humeur en het herstel, allemaal met nul gram suiker, een fractie van het natriumgehalte dat wordt aangetroffen in andere elektrolyten en vervaardigd met 100 procent traceerbare ingrediënten. Dit klinkt allemaal veelbelovend, maar wat betekent het eigenlijk voor ons?Volgens Moon Juice-oprichter Amanda Chantal Bacon is Mini Dew gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand product zonder gedoe zonder onnodige toevoegingen. “Mini Dew is geïnspireerd door een behoefte. “Ik kon geen organische, suikervrije elektrolyt vinden die ik dagelijks kon innemen, niet alleen tegen hevig zweten of braken”, zegt Bacon. Dus concentreerde de oprichter zich op het verkrijgen van microplasticvrij roze zout en het doseren van het natrium voor optimale celhydratatie, “in plaats van het natrium te verhogen tot het niveau van topsporters, waardoor de meeste mensen zich uitgedroogd voelen.”

En wie houdt er niet van een goede BOGO-deal? “Ik hou ervan om gewoontes te combineren, dus hebben we er een twee-in-één-product van gemaakt door Mini Dew te combineren met gechelateerde vormen van kalium en magnesium. Dit betekent dat het zowel een elektrolytensupplement is En een dagelijks, uitgebreid mineralensupplement met de gouden standaard van ionische sporenmineralen en vijf gechelateerde essentiële mineralen”, zegt Bacon. Dit is belangrijk omdat magnesium een ​​veel voorkomend tekort aan voedingsstoffen is en een verstoord elektrolytenevenwicht vermoeidheid, malaise, veranderde mentale toestand, hoofdpijn, duizeligheid, een onregelmatig hartritme en spierkrampen kan veroorzaken. De vijf gechelateerde essentiële mineralen in Mini Dew zijn ontworpen om deze onevenwichtigheden te helpen bestrijden.

Mijn gedachten over het Mini Dew elektrolytpoeder

Hoe graag ik ook andere elektrolytpoeders op de markt vind, ik vind ze vaak te zoet en heb de neiging mijn maag van streek te maken. Mijn gebruikelijke oplossing is om slechts een half staafje poeder per keer te gebruiken. In dit opzicht is de Mini Dew duidelijk anders dan de anderen. Het heeft een zeer aangename smaak – het smaakt naar een vleugje watermeloen – en is slechts licht zout. Stel je een verse watermeloen voor met een snufje zout, die dankzij de bieten een mooie roze tint krijgt. De portiegrootte is ook slechts één theelepel per 300 ml water – het water is sterk verdund en gemakkelijk te drinken in slechts een paar slokjes. Hoewel volwassenen tot acht porties Mini Dew per dag kunnen consumeren.

Zoals Bacon al aangaf, is het product gedoseerd om de cellen tijdens dagelijkse activiteiten van optimale hydratatie te voorzien. Als u echter zwaardere activiteiten verricht die de elektrolytenbalans kunnen verstoren, is het aanpassen van de dosering meer dan eenvoudig. Terwijl ik dit product bijna twee weken testte, deed ik precies dat. Op een normale dag, wanneer ik het grootste deel van mijn tijd aan mijn bureau doorbreng, voeg ik er een toe (Misschien Voeg twee theelepels toe aan mijn herbruikbare waterfles en drink er de hele dag van. Ik heb echter zwaardere trainingen in mijn wekelijkse routine opgenomen, waaronder twee redelijk intensieve HIIT-trainingen, waarbij het uiterst belangrijk is om ervoor te zorgen dat ik voldoende elektrolyten heb, vooral tijdens het herstel.

Als ik weet dat ik aan een zware trainingsles ga deelnemen, verdubbel ik mijn dosis Mini Dew en neem ik ongeveer twee tot drie theelepels, wat volgens mij een aanzienlijke invloed heeft op mijn energieniveau. Direct na het drinken voel ik voortdurend een kleine uitbarsting van energie. Maar is het een placebo-effect? Eerlijk gezegd weet ik het niet zeker. Maar mijn energieniveau en concentratie lijken toe te nemen na elke keer dat ik Mini Dew heb geconsumeerd, wat een indicatie zou kunnen zijn dat het zijn werk doet.

Het grootste voordeel van dit elektrolytenverhogende poeder (IMO) is echter dat ik er geen buikpijn van krijg. Ik herhaal nul (!), wat een enorme overwinning is in mijn boek over overgevoelige maag. Dat gezegd hebbende, Mini Dew heeft een vaste plek in mijn supplementenkast verdiend en tot nu toe bevalt het (zeer) goed.

Ontdek de meest hydraterende voedingsmiddelen, volgens een voedingsdeskundige:Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *