Ik heb het feromoonparfum Viral Pure Instinct geprobeerd

By | September 15, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Zoals Christian Dior ooit zei: “Het parfum van een vrouw onthult meer over haar dan haar handschrift.”

Eeuwenlang hebben parfums en geuren een essentiële rol gespeeld in de menselijke cultuur, niet alleen als een vorm van persoonlijke hygiëne, maar ook als een indicatie van sociale status, uitdrukking van individualiteit en aantrekkingskracht van partners. Hoewel een goede geur in westerse culturen altijd geassocieerd is met aantrekkelijkheid, tilt Pure Instinct Roll-on Pheromone Unisex Perfume Oil ($17) de kunst van het parfumeren naar een hoger niveau met een extra boost van feromonen die speciaal zijn ontworpen om je in elke betekenis van het woord te plezieren, onweerstaanbaar om te ruiken , naar een nieuw niveau.

Nadat dit virale parfum via TikTok het internet stormenderhand veroverde en meer dan 100 miljoen views opleverde voor #pheromoneperfume, wist ik dat ik het zelf moest proberen om te zien waar de hype over ging.

Wat is feromoonparfum precies?

Hoewel ze relatief nieuw zijn op TikTok, worden feromonen al sinds het begin der tijden gebruikt als communicatiemiddel in het dierenrijk. “Feromonen zijn chemische stoffen die door dieren worden geproduceerd en die op hun beurt het gedrag, de fysiologie of de ontwikkeling van dezelfde soort beïnvloeden”, legt Mindy Yang, CEO van Perfumarie, uit. Bij mensen wordt aangenomen dat feromonen een rol spelen bij het beïnvloeden van ons besluitvormingsproces door onze stemming en fysiologische reacties te veranderen, vooral in sociale contexten die verband houden met aantrekking en paring.

@not.kez BESTE PARFUM OOIT??? #fyp #pheromoneperfume #bestperfume2022 #pureinstinctpheromone #tiktokmademebuyit ♬ Elevator Music – Bohoman

“Natuurlijke feromonen worden dagelijks door het menselijk lichaam geproduceerd en worden meestal uitgescheiden via zweetklieren”, legt Sue Phillips, CEO van Scenterprises Inc. uit. Er wordt aangenomen dat okselzweet (of overmatig okselzweet) een “chemische signatuur” oplevert die, wanneer gedetecteerd door een buitenstaander Bij inademing kan het subtiele (maar niet levensveranderende) effecten hebben op mensen en hun humeur. In een recent onderzoek ontdekten onderzoekers dat volwassen mensen hun vuile T-shirts konden identificeren tussen honderd identieke T-shirts, alleen op basis van de geur. “Hoewel er aanwijzingen zijn dat mensen feromonen produceren en erop reageren, blijven de omvang en de aard van hun effecten onderwerp van voortdurend wetenschappelijk onderzoek en debat”, zegt Yang.

Hoewel ik graag geld zou willen besparen op dure parfums en deodorants, is het laten zweven van mijn natuurlijke geuren na een warme dag op het strand of een hete yogasessie (en als ik niet opgewonden ben) eigenlijk mijn eigen versie van de geurhel. . Dat zou betekenen dat de zelfverzekerde tiener die zich na de gymles op de middelbare school in “Tommy Girl” had overgoten, het ermee eens zou zijn dat jongens dat ook niet doen. Gelukkig komt hier feromoonparfum in het spel.

Wat Pure Instinct parfumolie onderscheidt van andere geuren op de markt, is dat de formule naast de lichte en fruitige geur verrijkt is met kunstmatige feromonen. Dit betekent dat je het voordeel hebt dat je tegelijkertijd zoet ruikt Plus Profiteer van de extra effecten van het nabootsen van natuurlijk geproduceerde feromonen… zonder dat u concessies hoeft te doen aan uw dagelijkse hygiëneroutine.

@faithhousley Niemand heeft me verteld dat het ZO goed zou werken!? #fyp #MadewithKAContest #foryou ♬ Lose Yourself Mario Remix – Ik heb het daar verpest

Wat gebeurde er toen ik het probeerde?

Toen ik het parfum voor het eerst op mijn huid aanbracht, viel het me op hoeveel de geur me deed denken aan de Strawberry Lip Smacker-lippenstift uit de jaren ’90. Terwijl andere Amazon-recensies meldden dat het een lichte perzikgeur ruikt, is de unisex-olie ontworpen om zich te vermengen met de pH van je huid en een unieke geur te creëren… en blijkbaar is 99 cent tankstation chapstick mijn persoonlijke merk. Na te hebben geëxperimenteerd met het combineren van mijn nieuwe drankje met andere parfums en bodysprays, zoals aanbevolen door sommige recensenten, bleek Sol de Janeiro Brazilian Crush Bum Bum Hair & Body Mist mijn winnende combinatie te zijn.

Nadat ik door talloze pagina’s met Amazon-recensies had gescrolld waarin werd beweerd dat het ‘hier mannen regende’, stelde ik het parfum aan de ultieme test: ik droeg het bij een man met wie ik seksuele spanning had. En niet zomaar een man, maar een man met wie ik een decennialange vriendschap had in een tijd dat we allebei onlangs gescheiden waren van belangrijke anderen. Hoewel ik me kan voorstellen dat alle hopeloze romantici er met fantasieën vandoor gaan, spotten de realisten met dat idee, wetende dat ontsnappen aan Azkaban waarschijnlijk gemakkelijker is dan ontsnappen uit de vriendenzone.

Tijdens de ontmoeting leverde de eerste knuffel me een ‘Je ziet er goed’ op, terwijl de rest van de avond een soortgelijk deuntje volgde van het bashen van onze exen en het verwonderen van hoe al onze vrienden getrouwd zijn en baby’s krijgen. Maar parfum of niet, dat is het leven van een alleenstaande vrouw van in de dertig.

Dus… werkte het?

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wetenschappers zeggen dat er een methode is om deze waanzin te verhelpen, maar het onderzoek is nog niet overtuigend. Om eerlijk te zijn, hoewel de geur aangenaam was, zou het niet per se het eerste parfum zijn dat ik zou pakken in een kast vol fijne geuren.

Hoewel mijn persoonlijke experiment met een ander ‘potentieel vriendje’ een flop was, kreeg ik een paar blikken, geflirt en aanbiedingen voor drankjes van vreemden in een bar, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Hoewel ik niet echt het gevoel had dat dit parfum alle jongens naar mijn tuin lokte, denk ik dat de helft van de effectiviteit van dit product voortkomt uit het placebo-effect – een boost van zelfvertrouwen die alleen kan komen als je weet dat je een geheim drankje hebt dat helpt je straalt godinachtige energie uit. Uit de Amazon-lijst kun je zien dat dit parfum op de markt wordt gebracht als ‘vertrouwen in een fles’. En voor mij was het precies dat.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *