Ik heb de stimulerende oogmaskers van Grace & Stella geprobeerd

By | September 11, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als je bedenkt hoe kwetsbaar de huid onder onze ogen is, is het geen verrassing dat dit gebied gevoelig is voor een aantal verschillende huidproblemen: wallen, donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels, enz.

Hoewel het moeilijk is om een ​​product te vinden dat deze uitdagingen aanpakt alle Er is er een die vanwege zijn prestaties snel een favoriet bij fans is geworden. De felbegeerde oogmaskers van Grace & Stella – die toevallig de best verkochte oogpleisters op Amazon zijn – leveren zeer gerichte ingrediënten om problemen onder de ogen te behandelen, en hun resultaten hebben overal op internet lovende kritieken gekregen. Natuurlijk moest de schoonheidsschrijver in mij zien waar de hype over ging, dus testte ik de pleisters op de gezwollen, droge en verkleurde huid onder mijn ogen. En laat ik het maar zeggen? dat deden ze niet teleurstellen.

Wat zit er in de Grace & Stella Energizing Eye Patches?

Glycerine

Glycerine is een bevochtigingsmiddel, wat betekent dat het water in de huid aantrekt om fijne lijntjes en rimpels merkbaar te hydrateren, op te vullen en glad te strijken. is ontworpen om de huid te hydrateren, merkbaar voller te maken en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken. “Persoonlijk denk ik dat glycerine het enige ingrediënt is dat goed is voor iedereen”, zegt Mona Gohara, MD, een board-gecertificeerde dermatoloog gevestigd in Connecticut. “Het is geen franje, we weten dat het werkt en iedereen zou het moeten hebben.”

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur, een andere favoriete vochtinbrengende crème van dermatologen, “kan tot 1000 keer zijn gewicht aan water vasthouden, waardoor de huid gehydrateerd en mollig blijft”, zegt Hadley King, MD, een gecertificeerde dermatoloog die gespecialiseerd is in medische en cosmetische dermatologie. “Het is een krachtige bevochtiger en combineert goed met verzachtende middelen en occlusieve middelen om vochtverlies te voorkomen.”

Chondrus Crispus poeder

Volgens board-gecertificeerde dermatoloog Marianna Blyumin Karasik, MD, oprichter van Stamina Cosmetics en mede-oprichter van Precision Skin Institute, kan chondrus crispus-poeder de verschijning van donkere kringen helpen verminderen. Ze wijst erop dat dit rode algenpoeder een krachtige antioxidant is die de huid beschermt tegen oxidatieve stress (die zichtbare tekenen van veroudering veroorzaakt) en rijk is aan vetzuren en peptiden die hydrateren en voller maken.

Gehydrolyseerd plantaardig eiwit

De huid rond de ogen heeft de neiging om met de jaren slapper en slapper te worden, en dit is waar gehydrolyseerde plantaardige eiwitten een rol gaan spelen. “Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten hebben doorgaans een verzachtend en opvullend effect op de huid, omdat ze ontstekingsremmende en hydraterende eigenschappen hebben”, zegt Dr. Karasik.

Wat gebeurde er toen ik Grace & Stella Energizing Eye Patches probeerde?

Mijn oogcontour is vaak droog en gevoelig. Dus voordat ik de producten probeerde, voelde ik me op mijn gemak omdat ik wist dat ze zacht genoeg waren om te gebruiken alle Huidtypes.

De zachte, gelachtige pleisters hechtten gemakkelijk aan mijn gezicht en bleven de hele 20 minuten dat ik ze droeg op hun plaats. Ik merkte geen tintelingen of irritatie op, maar ik ervoer wel een verkoelend gevoel dat aanvoelde als een spa en uiterst ontspannend was. Wat echter het vermelden waard is, is dat je misschien een beetje met de patches moet spelen om de perfecte plaatsing te vinden – ik moest ze aan beide uiteinden trekken om ze te krijgen waar ik ze wilde hebben (hoewel ik misschien gewoon ongecoördineerd ben). ).

Na het eerste gebruik merkte ik dat mijn oogcontour helderder en minder gezwollen was. Hoewel het de verschijning van mijn grotere oogwallen niet verminderde, zorgde het er wel voor dat de kleinere wallen vrijwel verdwenen waren.

Aangezien je 24 paar van deze puppy’s kunt krijgen voor slechts ongeveer $ 22 (dat is minder dan een dollar per paar), is het de moeite waard om ze aan je winkelwagentje toe te voegen om zelf te zien wat ze allemaal te maken hebben met Hype-werken.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *