Ik heb de LastSwab Beauty Trio Pro geprobeerd

By | September 13, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als schoonheidsschrijver besteed ik het grootste deel van mijn tijd aan het uitproberen van nieuwe make-upproducten. Met dit in gedachten ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn schoonheidsroutine duurzamer en efficiënter te maken. Dit omvat het minimaliseren van afval, bijvoorbeeld door te kiezen voor herbruikbare make-updoekjes en biologisch afbreekbare skinsheets. Onlangs vond ik een ruil voor een andere grote boosdoener: wattenstaafjes (ook wel Q-tips genoemd) toen ik de LastSwab Beauty Trio Pro ($ 24) van LastObject tegenkwam.

Voor het geval je het niet kent: het merk staat bekend om zijn herbruikbare producten, van wattenstaafjes tot tissues. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar hun draagtassen zijn ook gemaakt van gerecycled plastic dat uit de oceaan komt. De LastSwab Beauty Trio Pro is een set van drie herbruikbare siliconen wattenstaafjes, speciaal ontworpen voor het verwijderen van make-up, vlekken, bijwerken, wimperseparatie en wenkbrauwrafelen. Volgens de website kan elke set 2.750 wegwerpwattenstaafjes vervangen, dus ik wist dat ik het moest proberen.

Toen ik de doos opende, waren ze precies wat ik had verwacht: drie kleine siliconen kussentjes. Ze voelden zacht aan en leken lang mee te gaan, dus ik hoefde ze niet in mijn routine te vervangen om milieuvriendelijker te zijn. Na wat onderzoek ontdekte ik dat de meeste mensen deze herbruikbare wattenstaafjes gebruiken voor het slijpen van eyeliner, het aanbrengen van oogschaduw en het aanbrengen van lipgloss. Dus dat deed ik precies – en laten we zeggen dat de resultaten niet waren wat ik had verwacht.

Eerste gedachten over de LastSwab Beauty Trio Pro

Ik wilde elke tip gebruiken om een ​​eerlijke beoordeling te maken van hoe het werkt, hoe het voelt, enz. Eerst probeerde ik de gevederde punt die bekend staat als LastSwab Original Pro, waarmee ik een wenkbrauwpommade aanbracht. Het hield het product goed vast en kamde mijn wenkbrauwen binnen een minuut op hun plaats.

Vervolgens gebruikte ik het puntige wattenstaafje, de LastSwab Beauty Pro, om lipgloss aan te brengen. Het werkte op dezelfde manier als elke andere doe-voet-applicator (ook bekend als lip-wand), waarbij een gelijkmatige laag product over mijn lippen werd verspreid.

Last but not least was er LastObject Sharpen Pro. Als iemand die van gevleugelde eyeliner houdt, is het gemakkelijk om ongewenste vlekken te krijgen, en dat is precies wat ik op de proef heb gesteld. Helaas werkte deze tip niet zoals ik had gehoopt. Ik had nog steeds een paar strepen en vlekken in mijn eyeliner die het een beetje meer dimensie gaven, maar ik hoopte dat het een scherpe, strakke lijn zou creëren. Ik ben geen professionele MUA, dus misschien kon ik het daarom niet doen, maar het was jammer.

Hoe herbruikbare siliconen wattenstaafjes schoon te maken

Nadat alles gezegd en gedaan was, heb ik de uiteinden gewassen met water en zeep en opgeborgen voor de volgende keer. Ze kunnen in de wasmachine gewassen worden, maar dat vond ik niet nodig. De set wordt geleverd in een etui waarin je ze netjes kunt opbergen, zodat je ook niet bang hoeft te zijn dat je ze kwijtraakt.

Laatste gedachten over de LastSwab Beauty Trio Pro

Over het algemeen zou ik de LastSwab Trio Pro aanbevelen aan make-up-nieuwkomers die duurzaam denken en zich net beginnen te verdiepen in cosmetica of op zoek zijn naar iets dat klein genoeg is om ‘s middags bij te werken en in een handtas te passen. Zoals bij elk schoonheidsproduct en hulpmiddel, werkt niet elk hulpmiddel voor iedereen. U wilt de producten verkennen en vinden die het beste bij uw behoeften en voorkeuren passen. Zou ik een nieuwe set kopen als ik de mijne kwijtraak? Nee. Zou ik ze in mijn tas bewaren voor last-minute make-upnoodgevallen? Absoluut.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *