Ik heb de 5 populairste neutrale nagellakken getest

By | September 13, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Iedereen die mij kent, weet dat ik alles behalve minimalistisch ben. Daarom ben ik vrijwel de laatste persoon ter wereld die een neutrale nagellakkleur zou verkiezen boven een manicure met een opvallend patroon. Maar toen de bruiloft van een van mijn beste vriendinnen op komst was, besefte ik dat het heel goed mogelijk is dat ze wil dat al haar bruidsmeisjes op haar grote dag neutrale nagellak dragen. Toch vond ik het de hoogste tijd om de beste neutrale nagellak uit te zoeken die er op de markt te vinden is.

Ondanks de verscheidenheid aan nagellakken op de markt, zijn er een paar neutrale nagellakken met merkherkenning die consumenten regelmatig vragen (of zelf schilderen) tijdens hun nagelafspraken. Ik denk zeker aan de ‘balletslippers’ van Essie, geliefd bij sterren als Jennifer Aniston, Kate Middleton en, naar verluidt, wijlen koningin Elizabeth. Op dezelfde manier volgt OPI’s ‘Bubble Bath’ op de voet en wordt gewaardeerd om zijn eenvoudige roze tint die subtiel en zoet is.

Maar ze zijn zeker niet de enigen die er zijn. Omdat ik schoonheidsschrijver ben, heb ik de lijst teruggebracht tot de vijf beste merken in mijn Rolodex en ben ik rechtstreeks naar de bron gegaan om te vragen naar de best verkochte neutrale kleuren. Toen de monsters arriveerden, heb ik de kleuren geselecteerd die het meest op elkaar leken, om een ​​zo goed mogelijke vergelijking tussen de merken te kunnen maken.

neutrale poetsmiddelen
Polijstmiddelen van links naar rechts: Orly ‘Prelude to a Kiss’, JINsoon ‘Muse’, OPI ‘Bubble Bath’, Olive & June ‘CCT’ en Essie ‘Ballet Slipper’.

Om de lakjes op de proef te stellen, heb ik in elke kleur één nagel gelakt. Aan het einde van mijn sampling had mijn linkerhand een laagje Orly “Prelude To A Kiss” ($8) op mijn pink, JINsoon “Muse” ($18) op mijn ringvinger en OPI “Bubble Bath” ($14) op mijn pink. mijn middelvinger, Olive & June “CCT” ($9) op mijn wijsvinger en Essie “Ballet Slipper” ($9) op mijn duim. Om elke lak de grootst mogelijke duurzaamheid te geven, heb ik ze allemaal afgemaakt met de cultfavoriete Olive Your Mani Topcoat van Olive & June ($ 9).

Hier zijn mijn eerlijke gedachten.

Orly, Prelude To A Kiss – $ 8,00

Deze nagellak is een ondoorzichtig perzikachtig beige dat goed aanbrengt, maar te gepigmenteerd is om een ​​echt neutrale nagellook te krijgen. Het is vermeldenswaard dat van alle neutrale kleuren van Orly dit de meest neutrale was en er gewoon niet natuurlijk uitzag op mijn huidskleur. Bovendien is het te ondoorzichtig om de indruk te wekken dat je niets draagt. De positieve kant is dat het een van de langst blijvende nagellakken is die er zijn.

 • Langdurig
 • Betaalbaar
 • Dik en ondoorzichtig
 • Te gepigmenteerd om als echt neutraal te worden beschouwd

JINbinnenkort, Muse – $ 18,00

Deze neutrale nagellak heeft een melkachtige, licht perzikkleurige tint die hem pigmenteert zonder te overdrijven. Als je de voorkeur geeft aan een transparante look, dan is dit iets voor jou, omdat het zelfs met te veel lagen helder blijft. Als u echter een ondoorzichtige afwerking wilt, laat deze dan achterwege. Bovendien is de kwast zo dun dat deze niet bijzonder gelijkmatig kan worden aangebracht. Toch is het het model met de langste levensduur van het stel, met nul chips na vijf dagen dragen.

 • Bouwbare neutrale kleur
 • Mooie schaduw
 • Extreem duurzaam
 • Kleine borstelkop
 • Duur

OPI, bubbelbad – $ 13,00

Bubble Bath, een van de bekendste neutrale nagellakken, is een semi-dekkende roze en witte nagellak die na twee lagen de perfecte neutrale tint heeft. Omdat het echter een dun, klassiek penseel heeft, is het niet bijzonder gelijkmatig aan te brengen. Met dit in gedachten zijn drie lagen waarschijnlijk het beste voor volledige dekking, maar dan bestaat het risico op voortijdig loslaten als gevolg van extra lagen. Na vijf dagen was deze verf aan de rand slechts licht afgebroken.

 • Bouwbare neutrale kleur
 • Vereist niet veel lagen
 • Betaalbaar
 • Het schilfert gemakkelijk met meerdere lagen
 • Dunne borstelkop

Olive & juni, CCT

Olijf & juni, CCT – $ 9,00

Hier hebben we de mooiste neutrale nagellak die ik tot nu toe heb geprobeerd. Deze transparante, melkachtige, lichtroze nagellak, aangebracht met een brede borstel, is gelijkmatiger aan te brengen dan welke andere nagellak dan ook en ziet er perfect uit in slechts twee laagjes. als jij Doen Als je meer kleur wilt, kun je dat krijgen, maar ik vind dat twee lagen *kus van de chef* is. Na vijf dagen versplinterde het aan de bovenkant.

 • Bouwbare neutrale kleur
 • Vereist niet veel lagen
 • Brede borstel
 • Betaalbaar

Essie, balletschoenen – $ 9,00

Gezien hoe populair deze nagellak is, was ik verrast hoe slecht hij aanbracht. De transparante roze en witte lak is niet gelijkmatig aan te brengen en is binnen de eerste twee dagen langs de randen en het midden van mijn duimnagel afgebroken. Het is vermeldenswaard dat mijn thumbnail om de een of andere reden geribbeld is. Misschien speelt dat een rol, maar over het algemeen ben ik helaas niet onder de indruk.

 • Transparant (als je dat wilt)
 • Betaalbaar
 • Dunne, ongelijkmatige verf
 • Snel afgebroken
 • Moeilijk om kleur op te bouwen

En de winnaar is…

Van de vijf populairste neutrale nagellakken die ik heb geprobeerd, was de Olive & June CCT de duidelijke ster, met zijn gebruiksvriendelijke brede borstel die een vlekkeloze applicatie garandeert. De kleur lijkt erg op de JINsoon Muse-lak, hoewel iets ondoorzichtiger.

Het hangt echter allemaal af van jouw voorkeur voor een neutrale nagellak. Als je iets wilt dat bijna duidelijk is, ga dan misschien voor de JINsoon Muse of de Essie. Als je de voorkeur geeft aan iets dekkender, dan zijn OPI of ORLY de oplossing (investeer gewoon in een stevige toplaag). Maar qua toepassing, prijs en uitstraling is CCT een goede keuze en zal mij vanaf nu vergezellen naar alle formele evenementen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productaanbiedingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *