Hoe je een achterwaartse vlucht uitvoert met de juiste vorm

By | September 12, 2023

LNet als Achilles zelf hebben velen van ons zwakke punten bij het tillen van gewichten, waardoor onze bewegingen minder effectief worden en we het risico lopen op blessures. “Bij elk type krachttraining moet je je concentreren op positie, uitlijning en vervolgens beweging”, zegt Nicole Uribarri, programmadirecteur en oprichter van Bande. Een van deze oefeningen waar mensen volgens haar moeite mee hebben, is achterwaarts vliegen. “Achterwaartse vliegen zijn een geweldige oefening om de rugspieren te versterken, de houding te verbeteren en de borstspieren te verlengen en te openen”, zegt Uribarri. “Helaas voeren velen van ons deze oefening verkeerd uit.”

En nogmaals (omdat dit onderdeel belangrijk is): een onjuiste vorm vergroot niet alleen het risico op blessures, maar voorkomt ook dat u uw spieren goed traint en sterker wordt. In de aflevering van deze week van de YouTube-serie van Well+Good De goede wegUribarri noemt drie veelgemaakte fouten die mensen maken als ze achteruit vliegen. Vervolgens laat ze zien hoe je het op de juiste manier doet. Dit is wat je moet weten.

De meest voorkomende fouten bij het achteruit vliegen

1. Schouders zijn naar voren: Uribarri zegt dat ze veel mensen ziet die hun schouders naar voren trekken in hun nek, waardoor de rugspieren niet worden geactiveerd.

2. Te snel rijden: Een andere veelgemaakte fout die ze ziet, is dat mensen snel herhalingen proberen te doen. Als u zich concentreert op het nemen van de tijd en probeert de rugspieren te activeren, zult u vaak beter de spieren rondom de wervelkolom kunnen activeren. Op de lange termijn kan dit je rug versterken en je houding verbeteren, zegt ze.

3. Gewichten zijn te zwaar: “Een andere fout die ik zie, is dat mensen te veel zware gewichten oppakken [they] “Probeer op het momentum te vertrouwen om het gewicht weer op peil te krijgen”, zegt Uribarri. In plaats daarvan stelt ze voor om een ​​lager gewicht te gebruiken, waardoor je daadwerkelijk je rugspieren kunt activeren en je kracht kunt verbeteren.

Nu u de waarschuwingssignalen van een onjuiste techniek kent, kunt u de video bekijken om te leren hoe u op de juiste manier een omgekeerde vlucht uitvoert.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *