Hier zijn de beste ontharingskoopjes bij Walmart

By | September 9, 2023

De winter komt eraan – en wij zijn er om u te helpen uw schoonheidsroutine voor te bereiden op de komende koudere maanden. Beschouw dit als een voorproefje van alles wat je nodig hebt om je opstelling dit seizoen te verbeteren, inclusief informatie over hoe je grote besparingen kunt realiseren. Nu winkelen

Je draait je douche om en springt erin om snel af te spoelen. Dan herinneren je stekelige benen je eraan dat… het al een tijdje geleden is, en dat je dit moet doen waarschijnlijk Neem vandaag de tijd om je te scheren. *Eens met het gekreun.* Maar scheren duurt een eeuwigheid, jij denkt. Volgens een onderzoek uit 2013 duurt het scheren precies 1.728 uur (gedurende een heel leven), wat het begrijpelijk maakt waarom 35 procent van de ondervraagde vrouwen scheren als hun minst favoriete onderdeel van hun schoonheidsroutine noemde.

Kortom, je bent niet de enige die klaagt over een beenscheerdag onder de douche. Maar we hebben goed nieuws voor alle dames die klagen over de hoeveelheid tijd die ze besteden aan het verwijderen van haar van hun lichaam: tijd is geld, zoals het gezegde luidt, en als je er tijd in wilt steken, doe het dan. U hoeft het geld niet uit te geven, want u kunt tijdens het Walmart Glow-Up Beauty Event aanzienlijke besparingen scoren op ontharingsproducten.

Van 25 augustus tot en met 24 september kun je in de winkels en online besparen op honderden betaalbare beautyartikelen. Nog meer goed nieuws: het is 2023, dus als je helemaal wilt stoppen met scheren, doe dan je ding. Maar als je het tintelende gevoel wilt overslaan, zijn hier enkele van onze favoriete ontharingsvondsten.

Winkel voor essentiële ontharingsproducten

Bruin IPL5

Bent u het beu om veel tijd te besteden aan scheren, maar wilt u het geld niet uitgeven aan laserontharingsbehandelingen? Een ontharingsapparaat voor thuis is de beste oplossing. Het belooft permanente ontharing in slechts vier weken, het duurt minder dan vijf minuten om beide onderbenen te bedekken en kost veel minder dan een reeks dure behandelingen. Bespaar tijd *en* geld FTW.

Sliick Pro waxverwarmer

Een goede waxverwarmer is *alles* als het om waxen gaat. Deze betrouwbare (en schattige) professionele warmer is compatibel met parel- of ingeblikte wasformules, heeft een breed temperatuurbereik en kan meer dan 16 ounces was bevatten.

Billie scheerset voor dames

Als je het bij het scheren wilt houden, kun je ook een esthetisch aantrekkelijke optie gebruiken. De Billie-startset bevat een scheermes (er zijn veel kleuren om uit te kiezen), twee mesjesvullingen en een bijpassende magnetische houder. Het belooft ook een extreem gladde scheerbeurt, zodat je niet zo vaak hoeft te scheren. Scoor er één om tijd te besparen tijdens het douchen.

Billie damesscheermes, navullingen met 5 mesjes, 8 stuks

Dit is het moment om vervangingen voor scheermesjes in te slaan, terwijl je ze goedkoop kunt pakken. Want er is niets erger dan te beseffen dat je geen voorraad meer hebt, vooral sindsdien altijd gebeurt op de meest ongelegen momenten.

Wahl Groom Pro hoofd- en lichaamshaartrimmer

Ben je klaar om echt een professional te worden in ontharing? De precisie van deze tondeuse zal echt indruk op u maken. Geef ons alleen niet de schuld als iedereen in uw buurt bij u thuis komt voor een knipbeurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *