Het Stimunail-apparaat heeft mijn nagels zoveel sterker gemaakt

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als je mij een miljoen dollar zou aanbieden om je te vertellen wanneer mijn nagels voor het laatst bloot waren, zou ik onmiddellijk accepteren dat ik het geld niet kan krijgen omdat ik er geen idee van heb. Mijn nagels blijven gedaan – ja, zelfs in de donkere en eenzame dagen van de vroege pandemie. Het was rond deze tijd dat ik mijn doe-het-zelf-spel schakelde van gewone nagellak naar gel, en ik heb niet achterom gekeken. Ik heb dit afgelopen najaar naar een hoger niveau getild door Gel-X Extensions van Aprés in mijn routine te introduceren. Hoewel deze tips beter zijn voor je nagels dan traditionele tips, zijn mijn nagels na bijna een jaar gebruik niet meer zo gezond als ze zouden kunnen zijn. En toen ik eerder dit jaar mijn extensions verving, merkte ik dat mijn nagels aanvoelden als recht papier. Het beste wat ik voor de gezondheid van mijn nagels kan doen, is de lak een pauze geven, maar daarvoor zou ik het UV-licht uit mijn koude, dode handen moeten verwijderen.


Experts in dit artikel

  • Dan Pardi, PhD, Dan Pardi, PhD, is hoofdgezondheidsarchitect bij Restore Hyper Wellness.

Ik dacht dat het op één na beste zou zijn om het Stimulail-nagelversterkingsapparaat onderdeel te maken van mijn avondroutine. Stimunail ($68) is een hulpmiddel dat warmte, trillingen en LED-licht gebruikt om je nagels in de loop van de tijd te versterken. Plaats eenvoudig uw vingers in de gaten en plaats uw handpalm op het Stimunail-logo en een nagelspa-sessie van drie minuten begint.

Stacey Steinmetz, oprichter van het merk en cosmetisch biochemicus, ontwikkelde Stimunail als “iets snel en gemakkelijk dat iedereen thuis kan gebruiken, iets cools en hightech.” [and] iets dat alles uitdaagde wat we hadden geleerd over het verzorgen van onze nagels”, zegt de website van het merk.

Rood licht, dat dieper in de huid kan doordringen dan andere vormen van licht, draagt ​​bij aan een gezonde celfunctie, geneest beschadigde cellen en bevordert nieuwe, gezonde groei. Het doet dit door de mitochondriën van de cel, de krachtcentrale, te bereiken.

“Mitochondria bevatten lichtgevoelige moleculen (chromoforen genoemd) die rood licht kunnen absorberen”, zegt Dan Pardi, PhD, hoofdgezondheidsarchitect bij Restore Hyper Wellness. “Dus wanneer je wordt blootgesteld aan dit soort licht, worden de mitochondriën gestimuleerd om meer ATP te produceren, het energiemolecuul dat de meeste van onze metabolische processen aandrijft.”

De zachte hitte en trillingen bevorderen de bloedcirculatie rond de nagel. Omdat ons bloed voedingsstoffen door het lichaam transporteert, betekent de verhoogde bloedtoevoer naar de vingertoppen dat de nagels een boost aan voedingsstoffen krijgen, waardoor ze sterk en gezond kunnen worden.

Ik gebruik Stimunail al een paar maanden elke avond en elke keer als ik mijn gelextensions verwissel, merk ik dat mijn nagels sterker zijn dan de vorige keer.

Mijn 3-stappen nachtelijke nagel-en-handroutine

1. Stimulans

Dit is de ster van mijn routine en ik heb het grootste deel van mijn groei hieraan te danken. Voordat ik naar bed ga, zorg ik ervoor dat ik mijn Stimunail-sessie doe. Dit gebeurt vaak als ik tv kijk op de bank of mijn Kindle lees in bed. Ik steek mijn handen erin en laat het apparaat al het werk doen terwijl ik ontspan.

2. Nagelriemserum

Zodra ik mijn laatste toiletpauze heb gehad en weet dat ik de nacht in bed zal doorbrengen, breng ik nagelriemserum aan op mijn nagels. Op dit moment ben ik dol op Chillhouse On the Mend ($ 25) en Olive&June Cuticle Serum ($ 30). Omdat het allebei sticks zijn, kan ik het serum precies daar aanbrengen waar ik het nodig heb (terwijl ik in het donker in bed lig!) zonder er een rommeltje van te maken.

3. Retinol handlotion

Ik rond mijn routine af met een retinol-handlotion om de celvernieuwing te bevorderen en de collageenproductie te stimuleren. Hierdoor blijven mijn handen zo lang mogelijk zacht, stralend en vrij van fijne lijntjes en rimpels. De laatste tijd heb ik naar The Body Retinol van Nécessaire ($ 55) gegrepen. Het heeft een boterachtige maar lichtgewicht textuur en is verrijkt met de alfahydroxyzuren glycolzuur en amandelzuur om de huidverhelderende exfoliatie te bevorderen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *