Het Kérastase split-ends-serum bespaart me tijd en geld bij het trimmen

By | September 10, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Laten we eerlijk zijn: gespleten haarpunten zijn de vijand van elke vrouw met droog, dorstig haar. Maar voor krullende meiden zoals ik kan dat wel zo zijn in het bijzonder onhandelbaar. Toch heb ik mijn haar sinds april niet meer geknipt (wie heeft de tijd!) En na maanden in de zon en het zoute water begint het zichtbaar te worden. Mijn uiteinden zijn moe. Ze zijn niet langer glad of gehydrateerd, terwijl de rest van mijn haar over het algemeen ruwer aanvoelt. Daarom werd het tijd voor een overstap naar haarverzorging.

Het Kerastase Nutri-Supplement Split Ends Serum ($ 45) blijkt een echte strijder te zijn in de strijd tegen mijn droge, dode haarlokken door mijn gespleten haarpunten effectief te bedekken met een zijdezachte, voedende laag waardoor mijn haar gevoed aanvoelt op het moment dat het zover is droogt, waardoor het er als nieuw uitziet. Dit serum gaat verder dan alleen esthetiek; Het dringt diep door in elke individuele streng en zorgt ervoor dat mijn haar niet alleen tijdelijk van buitenaf wordt hersteld, maar weer echt gevoed en gezond wordt. De lichtgewicht formule creëert een beschermend schild dat verdere schade voorkomt en gespleten haarpunten de kans geeft om te genezen.

Kérastase, Nutri-Supplement-serum met gespleten haarpunten – $ 45,00

  • Bedekt gespleten haarpunten en zorgt voor soepelheid en glans
  • Voedt en versterkt met plantaardige eiwitten
  • Hydraterend maar niet te zwaar of vettig
  • Verrijkt met Niacinamide dat de hoofdhuid versterkt
  • Praktisch druppelflesje
  • Duur voor een klein flesje (50 ml)

Hoe het werkt

Onder de indrukwekkende ingrediënten valt niacinamide op als het geheime wapen in dit serum. Het is een vorm van vitamine B3 en wordt vaak gebruikt als verhelderend en barrièreversterkend middel in huidverzorgingsproducten, maar is ook goed voor de gezondheid van het haar. Het vermogen van Niacinamide om de huidbarrièrefunctie te verbeteren strekt zich uit tot uw hoofdhuid, waardoor een gezondere omgeving voor de haargroei en sterkere, gelukkigere lokken ontstaat.

De formule bevat ook een reeks plantaardige eiwitten die onhandelbare gespleten haarpunten strakker maken en ‘couperen’ voor een gladdere, zijdezachte look en feel. Haar bestaat voornamelijk uit een eiwit dat keratine wordt genoemd en dat het structurele raamwerk voor elke streng vormt. Op eiwitten gebaseerde producten werken door zich te binden aan het oppervlak van de ranken en elke streng op te vullen om de textuur, sterkte en uiterlijk ervan te verbeteren.

Samen in één effectief concentraat sluit het Kérastate Split Ends Serum onmiddellijk gespleten haarpunten af ​​voor glanzender, gezonder haar en biedt het tegelijkertijd een langdurige vochtboost voor langdurige genezing.

waarom ik er dol op ben

Toen ik dit serum voor het eerst door mijn haar kamde, was ik onder de indruk van hoe moeiteloos het mijn gespleten haarpunten bedekte. Mijn krullen – uitgedroogd en levenloos na een zomer vol UV-stralen, hitte, chloor en zout water – hebben nieuw leven gevonden en voelen zachter, veerkrachtiger en prachtig vernieuwd aan.

Wat het Split Ends Serum van Kérastase onderscheidt, is het onvergelijkbare hydraterende effect. De olie absorbeert als een droom en geeft mijn dorstige follikels een boost van vocht dat aanvoelt als een grote slok water. Het enige wat ik doe is een paar druppels olie in mijn handen doen en deze door mijn natte lokken laten lopen, waardoor ze na het douchen onmiddellijk worden gehydrateerd. Het beste gedeelte? Het vocht verdampt niet in de lucht. Het blijft de hele dag bij mij, zelfs tijdens de volgende dag en zorgt ervoor dat mijn haar urenlang aangenaam zacht en ongelooflijk gevoed blijft.

Foto: Auteur

Ik heb dit serum een ​​hele maand getest en de resultaten waren ronduit verbluffend. Mijn haar heeft een merkbare verandering ondergaan; Mijn individuele krullen zijn glanzender, gladder en meer gedefinieerd dan vóór de Kérastase-behandeling. Vooral de uiteinden zijn lang niet zo armoedig als vier weken geleden, wat een bewijs is van hoe goed dit spul eigenlijk werkt.

Mijn enige klacht is dat het vrij duur is voor de hoeveelheid product die je krijgt. Een flesje van 50 ml kost momenteel $ 45, wat niet het geval is De veel voor je geld. Ik heb dik haar, wat betekent dat ik natuurlijk meer product gebruik – na een maand lang om de dag te hebben gebruikt, heb ik nog ongeveer de helft van het flesje over, misschien zelfs iets minder. Toch probeer ik het spaarzaam te gebruiken om van elk moment te genieten, ik hou er zo van. Zelfs als ik geen fles meer heb, koop ik waarschijnlijk nog een fles – $ 45 tegenwoordig Is In ieder geval goedkoper dan een knipbeurt.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *