Herziening van Summer Fridays Rich Cushion Cream

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als ik nadenk over mijn ideale vochtinbrengende crème, heb ik een vreemd specifieke lijst met vereisten. Ik wil een dikke formule die zwaar aanvoelt, maar licht genoeg is voor dagelijks gebruik en binnen enkele seconden door de huid wordt opgenomen. Ik wil dat het boordevol superhydraterende crèmes en barrièrevriendelijke ingrediënten zit, maar niets dat mijn poriën verstopt of irritatie of acne veroorzaakt. Ik wil iets met klinische gegevens om de beweringen te staven, en hoewel het geen dealbreaker is, ben ik dol op een mooi product dat ik op mijn ijdelheid kan laten staan.

En nu, met de lancering van de nieuwe Summer Fridays Rich Cushion Cream Ultra Plumping Moisturizer, kan ik precies dat hebben.

Summer Fridays, Rich Cushion Cream Ultra Plumping Moisturizer – $ 52,00

Informatie over de ingrediënten

Glycerine: een bevochtigingsmiddel dat water in de huid trekt om de hydratatie te verbeteren

Squalaan: een huidverzachtend verzachtend middel dat antioxiderende bescherming biedt en het vochtgehalte van de huid verhoogt

Allantoïne: een multifunctioneel ingrediënt dat de huid kalmeert, exfolieert, hydrateert, verzacht en glad maakt

Kamille: Een natuurlijk afgeleid, verzachtend ingrediënt kalmeert de gevoelige huid, verzacht roodheid en verzacht ontstekingen

  • Hydrateert en verzacht de huid
  • Verstopt de poriën niet
  • Licht en toch rijk

Rich Cushion Cream is verrijkt met glycerine, squalaan, kamille en allantoïne en het is klinisch bewezen (door onafhankelijke klinische en consumentenstudies) dat het de hydratatie zowel onmiddellijk als na verloop van tijd verbetert. Het is opvullend, verzachtend en barrière-ondersteunend, maar het is niet-comedogeen, wat betekent dat het werkt zonder je poriën te verstoppen. De geurvrije formule ontving zelfs het National Eczema Association Seal of Approval, dat wordt toegekend aan producten die rigoureuze tests hebben ondergaan op gevoeligheid, irritatie en toxiciteit en voldoen aan de strenge normen van de Scientific Oversight Committee van de NEA.

Hoewel de lange lijst met lof en voordelen van de vochtinbrengende crème zeker overtuigend is, zijn het de verzachtende textuur en de smeltende consistentie die in je mond smelt die de meeste indruk op mij maken. Op het eerste gezicht ziet en voelt de crème ultradik aan, bijna als een klodder boter bij kamertemperatuur. Maar wanneer het wordt aangebracht, lost het zonder veel moeite op en wordt het door de huid opgenomen. Het kalmeert onmiddellijk diep in de huid, wikkelt mijn teint in een gezellig dekentje van vocht en laat een lichte boost van vocht achter op het oppervlak. Het is ook verrassend veelzijdig, vooral voor zo’n rijke crème. Het merk raadt aan om de crème overdag en ‘s avonds te gebruiken, als hydraterende make-upprimer in de ochtend en als laatste stap van je huidverzorgingsroutine voor het slapengaan. Hoewel ik overdag de neiging heb om voor iets lichters te kiezen, ben ik dol op de 24/7 hydratatie die ik krijg van de Rich Cushion Cream – dat kan ik doen gevoel het verschil. Ik combineerde het met meer dan 5 verschillende SPF’s en meerdere volledige gezichten met make-up en er was geen pilling.

En zoals bij alle Summer Fridays-producten is de verpakking zelf verbluffend. Het babyblauwe glas is subtiel maar luxueus en staat geweldig op mijn kaptafel. Mijn enige klacht, en ook een kleine, is dat ik er een hekel aan heb om mijn vuile pinken in een pot te steken – ik zou veel liever een pompje of een slangetje hebben, of op zijn minst een klein lepeltje erbij. Gelukkig heb ik een flinke verzameling eigen schoppen die ik kan gebruiken; In mijn glas zul je geen krassen aantreffen.

Het is weer een hit van Summer Fridays – zeker niet verrassend op dit moment (als je het hebt geprobeerd). elk (je weet precies wat ik bedoel) maar onmiskenbaar indrukwekkend. Ik wacht met ingehouden adem op de volgende lancering, maar tot die tijd breng ik de Rich Cushion Cream dag en nacht aan.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *