Farmers’ Market Manis zijn trend dit voorjaar| Goed+Goed

By | September 11, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Er hangt zoveel sfeer op de voorjaarsboerenmarkten. De aardbeien zijn mollig en sappig, het groene sap smaakt groener dan ooit en het boeket dat je koopt zal dagenlang een helder, nieuw gevoel in huis brengen. Sarah Gibson Tuttle, oprichter en CEO van nagelverzorgingsbedrijf Olive & June, wil dat je dat boerderijverse gevoel overal mee naartoe neemt met een boerenmarktmani.

“We zien elk jaar twee grote veranderingen in de nagels”, zegt Gibson Tuttle. “Het gaat van winter naar lente en vervolgens van zomer naar herfst. Daarom wilden we iets doen voor de lente dat heel fris en nieuw aanvoelde en ons in het seizoen bracht.” Voor Gibson Tuttle en haar team belichamen boerenmarkten die frisheid. Zo erg zelfs dat ze haar altijd opzoeken als ze naar nieuwe steden reizen. “We sturen elkaar foto’s van: ‘Kijk eens hoe goed deze boerenmarkt is.'”Maar het gaat om meer dan alleen de knapperige producten en ambachtelijke jams. Gibson Tuttle zegt dat deze markten je naar een nieuwe gemeenschap brengen en je in staat stellen de lokale bevolking te ontmoeten en hun creativiteit te ervaren. “Olive & June is zo betrokken bij onze gemeenschap, en daarom gaan we graag naar lokale boerenmarkten en kijken we naar lokale ambachtslieden en verkopers”, zegt ze.

De kern van de nieuwe Farmer’s Market-collectie bestaat uit zes prachtige kleuren: deze sla is Radicchio (transparant magenta), Aardbeien zijn nu in het seizoen (transparant paars), Lavender Stems (transparant lavendel), Carrot Juice (ondoorzichtig fris oranje), Berry Basket (ondoorzichtig zacht turkoois) en Not Kale (chartreuse groen).

“De gedurfde, lichtere kleuren die ondoorzichtig zijn, zijn verbluffend. Ik heb nu wortelsap op mijn tenen en het ziet eruit als een geweldig koraal”, zegt Gibson Tuttle. De transparante tinten zijn gemaakt omdat “we echt dol zijn op deze trend van lipgloss en nagels.” Breng fragmentarische lipgloss aan op je nagels of combineer deze met een van onze neutrale kleuren en maak hem melkachtig.

Koop ze afzonderlijk voor $ 9 per stuk of koop het Spring 2023 Mani System ($ 80), dat ook alle hulpmiddelen en zorg bevat die je nodig hebt om thuis een manicure van salonkwaliteit te geven, zoals één vijl, een nagelriembehandeling en meer.

De Farmer’s Market-collectie bevat ook drie printsets van $ 10: Butterfly Party (extra korte ronde nagels met vlinders die op een glanzende roze basis drijven), Periwinkle Vampy Heart (korte ronde nagels in maagdenpalmblauw met een klein hartje erop). nagel) en Strawberry French (middelgrote amandelnagels met French tips en aardbeien). “Het zijn allemaal heel schattige, delicate nail art en ze zien er allemaal uit alsof ze met de hand zijn geschilderd in de salon”, zegt Gibson Tuttle.

Verkrijg dit voorjaar de perfecte boerenmarkt-mani door te spelen met de nieuwe kleuren en ontwerpen van Olive & June, die ervoor zorgen dat je nagels er fris, mooi en subtiel uitzien.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *