Er zijn okselzweetpads om zweetvlekken te voorkomen

By | September 11, 2023

THet grootste deel van mijn garderobe is zwart omdat a) ik me voortdurend verveel, en b) als ik iets lichters draag dan donker houtskool, ik zweet vlak onder mijn oksels. Wil je iets nog tragischer horen? Ik heb ooit voor een liedje een prachtig vintage zijden overhemd met knoopjes gepakt, maar ik kon het nooit dragen omdat het camelkleurig is. Pitvlekken ontstaan ​​in de tijd die ik nodig heb om het aan te trekken, mijn tas te pakken, mijn sleutels te zoeken (die in mijn tas belanden) en naar de deur te gaan. Dus daar ligt het shirt in mijn kast, wachtend op de dag dat het gedragen kan worden. Het blijkt echter dat over twee dagen mijn Amazon-zending okselzweetpads zal arriveren. Laten we dit samen uitpakken.

Ik werd voor het eerst bewust van deze zweetabsorberende pads – waar anders – via TikTok. Gebruiker Meg Turney (een professionele streamer en cosplayer met alleen al op Instagram meer dan 750.000 volgers) plaatste een video waarin werd gerapporteerd dat zweetpads onder de oksels vaak worden gebruikt op film- en televisietoestellen om acteurs te beschermen tegen vlekken op dozen.

@megturney#stitch met @gusandgabi #greenscreen #PepsiApplePieChallenge Zweetpads zijn één ding – deze kennis is welkom.♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

“Als je iemand in een tv-studio ziet en hij of zij een shirt draagt, draagt ​​hij of zij negen van de tien keer één”, zegt ze. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken: trek de achterkant eraf, plak ze onder de oksel van je kleding en laat ze hun Hollywood-magie bewerken (ze zuigen je okselzweet op). Het shirt binnenstebuiten keren helpt. Doe ze gewoon uit voordat je je kleren wast, want volgens Turney “is het zo pijnlijk.”

Nadat ik het product op Amazon had gevonden, keek ik naar de recensies om te zien of ze bestonden Strikt gesproken werk. Spoiler alert: dat doen ze.

“Ik had niet veel vertrouwen toen ik zag wat leek op inlegkruisjes, maar jongen, deze stoute jongens werken”, zegt een recensent. “Ik was de hele dag bang dat het niet zou werken en dat ik door mijn blouse heen zou zweten, maar nee, de oksels waren nat, maar de blouse was droog.” Sommige recensenten merken op dat er mogelijk lijmresten achterblijven bij het verwijderen. U kunt dit echter voorkomen door ze na gebruik direct uit te trekken en ze niet een nacht op uw kleding te laten zitten.

“Ik heb een behoorlijk fysiek veeleisende baan waarbij ik voortdurend gewichten moet heffen, mijn armen moet buigen en moet zweten. Deze blijven tijdens mijn dienst zitten en ik heb geen gênante zweetvlekken meer”, zegt een andere recensent. Verkocht.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *