EHBO Beauty Ultra Repair Verstevigende collageencrème

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als je met dermatologen praat over de beste vochtinbrengende crème voor de droge huid, komt er altijd één product ter sprake: First Aid Beauty Ultra Repair Firming Collagen Cream. Dankzij huidverzachtende ingrediënten zoals colloïdale havermout en sheaboter is het bekend dat het zorgt voor intense hydratatie en het herstel van uw huidbarrière zonder dat de huid glad of vettig wordt. Maar net toen je dacht dat het niet beter kon, bracht het merk een nieuwe versie van de formule uit die net zo goed werkt als het origineel, terwijl je huid voller wordt.

First Aid Beauty Ultra Repair Firming Collagen Cream is de versterkte, anti-verouderingsversie van de vochtinbrengende crème die we allemaal kennen en waarderen. Naast ceramiden en colloïdale havermout bevat het elasticiteitsverhogende ingrediënten die bijdragen aan een vollere en stevigere huid. Vanaf ongeveer de leeftijd van 30 jaar vertraagt ​​de collageenproductie van het lichaam, wat leidt tot fijne lijntjes en rimpels. Om deze problemen te bestrijden, raden dermatologen aan om collageenstimulerende ingrediënten aan uw routine toe te voegen, die deze formule in overvloed biedt.Zo werkt de First Aid Beauty Ultra Repair Collageen Crème

De ster van de show hier zijn peptiden, die tot de meest ‘hightech’ ingrediënten behoren om de natuurlijke collageenproductie van uw lichaam in overdrive te brengen. Peptiden zijn kleinere ketens van aminozuren. Wanneer u ze plaatselijk aanbrengt, binden ze zich aan de eiwitreceptoren in uw huidcellen en helpen ze effectief het collageenvormingsproces te stimuleren. Het resultaat is een gladdere, vollere huid met minder fijne lijntjes en rimpels. “Het mooie van peptiden is dat de producten meestal klein genoeg zijn om in je huid te dringen en signalen naar onze cellen te sturen om antiveroudering of andere voordelen te bevorderen”, zegt Rachel Nazarian, MD, een board-gecertificeerde dermatoloog gevestigd in New York City.

De formule bevat ook niacinamide, een ander derma-favoriet ingrediënt dat de productie van collageen helpt stimuleren. Het helpt ook bij het bestrijden van andere leeftijdsgerelateerde huidproblemen, zoals een doffe huid en donkere vlekken, en het is een absolute held als het gaat om het bestrijden van een ongelijkmatige teint en textuur. Het is zacht genoeg om op alle huidtypes te werken zonder irritatie te veroorzaken.

“Ik durf te wedden dat dit product heerlijk aanvoelt op de huid: het bevat verzachtende niacinamide en havermout, vochtinbrengende ceramiden en squalaan, en peptiden om een ​​gezonde huid te ondersteunen”, zegt Dr. Naziaan. Het heeft Eigenlijk Het bevat ook collageen, maar aangezien deze moleculen waarschijnlijk te groot zijn om door de huid te worden opgenomen, “is er weinig bewijs dat het door de huid wordt opgenomen en bijdraagt ​​aan onze eigen collageenvoorraden”, zegt ze. Het collageen zelf kan helpen het huidoppervlak glad te maken, maar de andere ingrediënten van de formule zorgen voor een daadwerkelijke lift van uw teint.

Als liefhebber van de originele Ultra Repair Cream was ik benieuwd of de nieuwe formule zou voldoen aan de normen van zijn voorganger voor de bescherming van de droge huid. Maar ik gebruik de met collageen verrijkte versie nu twee weken en het heeft al snel een vaste plek in mijn routine veroverd. Het werkt om mijn vochtarme huid gevoed en gelukkig te houden, maar het is niet zo dik als de originele vochtinbrengende crème, wat betekent dat het geweldig is om zowel onder make-up als ‘s avonds aan te brengen. Het is romig zonder vettig te zijn en geeft mijn huid onmiddellijk een lift elke keer dat ik het aanbreng.

Sorry voor mijn oude vochtinbrengende crème, maar ik ben officieel overgestapt op een nieuwer model.

Heeft u nog vragen over collageen? Bekijk de onderstaande video:

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *