Een Pilates-training met schuimrollen waarvoor geen hervormer nodig is

By | September 15, 2023

Pilates-hervormers dagen je core, schouders en andere spiergroepen uit door je te dwingen de slee te bewegen of stil te houden. Helaas moet je meestal een cursus volgen om er een te leren of duizenden dollars uitgeven om er een voor je huis te kopen.

Maar als je op zoek bent naar hervormingsgezinde bewegingen in je leven zonder dat gedoe, dan hebben wij de hack voor je. Je kunt hetzelfde soort weerstand en toewijding nabootsen als een hervormer met behulp van een goedkoop item dat je waarschijnlijk in huis hebt: een schuimroller.Hoewel de schuimroller doorgaans wordt gebruikt voor zelfmassage en herstel, is het eigenlijk ook een behoorlijk veelzijdig hulpmiddel bij het sporten. Je kunt het gebruiken om een ​​rollende beweging in een oefening op te nemen, zoals het veranderen van een statische plank in een bewegende plank die je schouders en romp traint. Of je kunt je spieren aanspannen om rollen te voorkomen, zoals je zou doen in een brughouding met je voeten op de foamroller.

East River Pilates-instructeur Brian Spencer gebruikt deze techniek ten volle Goed+Goedis de nieuwste Goede bewegingen Video, een ‘hervormer’-training van 23 minuten om thuis te doen – dit is eigenlijk een Pilates-schuimrollertraining. Nadat je het begin van de warming-up hebt verankerd door verbinding te maken met je Pilates-ademhaling, voer je een reeks bewegingen uit om je spieren zowel te versterken als te mobiliseren.

“Met deze schuimroller vormen we vandaag de dag een echte uitdaging op het gebied van stabiliteit en bewegingsvrijheid”, zegt Spencer.

Met eenvoudige houdingen zoals bruggen, handen en knieën, lunges en planken kun je verwachten dat je in iets meer dan 20 minuten een volledige lichaamstraining krijgt. Bovendien is de impact laag en zijn er geen sprongen of andere bewegingen die uw gewrichten belasten – net als bij reformer-oefeningen.

Maar dat betekent niet dat het gemakkelijk zal zijn. “Het wordt een beetje pittig”, waarschuwt Spencer, terwijl sommige oefeningen – hallo, eenbenige brug marcheert op een bewegend object! – zijn moeilijk. Maar je krijgt ook een aantal heerlijke bewegingen die de wervelkolom openen en mobiliseren. Een goed afgeronde training inderdaad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *