Een eerlijke review van het Steamery Pilo 2 stoffen scheerapparaat

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

De winter van dit jaar – die niets minder dan bittere temperaturen en Windy City-achtige windstoten met zich meebracht – hield me gevangen in coltruien en oversized truien, waarvan er vele waren gepild door overkleding. Hoezeer ik ook houd van elk excuus om nieuwe kleding te kopen, de minimalisme-liefhebber in mij kan er niet tegen om kleding weg te gooien, laat staan ​​mezelf te trakteren op nieuwe kleding, elke keer als mijn kleding tekenen van slijtage vertoont. Dus besloot ik te investeren in een stoffen scheerapparaat, en de Steamery Pilo 2 stoffen scheerapparaat ($ 65) kwam goed van pas.

De Pilo 2 houdt mijn truien in topvorm en voorkomt dat ze er smerig en oud uitzien. Met zes precisiescheermesjes verwijdert het binnen enkele seconden ongewenste stofbelletjes uit wol, katoen, polyester en acryl. Om het te gebruiken, druk ik op de aan/uit-knop aan de bovenkant van het apparaat en begin met scheren. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en het mes is beschermd onder een kaasraspachtige hoes die veilig over kleding kan worden geplaatst zonder stoffen te beschadigen of te scheuren. Nadat ik overtollige stof en pluisjes heb verwijderd, ziet mijn kleding er als nieuw uit. Het werkt ook op meubels, sokken en dekens.

Na het scheren van een kledingstuk raakt de Pilo 2 meestal vol, dus ik moet hem zeker leegmaken. Om pluisjes en pluisjes te verwijderen, draai ik de kaasraspachtige basis, leeg ik de inhoud en schud ik het mes. Het is echt heel gemakkelijk. Het scheerapparaat kan bij eenmalig gebruik maximaal een uur werken en heeft ongeveer twee uur nodig om de batterij op te laden met behulp van een oplaadkabel.

Het apparaat kost $ 65, wat iets duurder is in vergelijking met stoffen scheermessen. Wat dit scheermes echter anders maakt en het geld waard maakt, is de technologie. De Pilo 2 is minimalistisch, slank en ergonomisch ontworpen en heeft de vorm van een ronde kegel die gemakkelijk vast te houden is. Door de afgeschuinde rand kan het apparaat zelfstandig rechtop staan, waardoor het kledingstuk gemakkelijk kan worden aangepast en het apparaat ziet eruit als een kunstwerk, waar je het ook neerzet. Bovendien ligt hij perfect in de hand en is hij zo licht dat ik nauwelijks het gevoel heb dat ik iets in mijn hand heb.

Stoomerij Pilo 2

Sinds ik de Pilo 2 gebruik, kan ik mijn kleding goed verzorgen zonder de behoefte te voelen nieuwe dingen te kopen. Na een simpele scheerbeurt hebben mijn coltrui en gebreide kleding er nog nooit zo goed uitgezien. Of je nu vuile kleding of meubels nieuw leven wilt inblazen, de Pilo 2 is als een tweede reddingslijn.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *