Een eerlijke review van de Nue Co. Supa Dikke Shampoo & Conditioner

By | September 7, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als beautyschrijver heb ik het geluk dat ik mag testen veel van shampoo- en conditionerformules. En hoewel ik vaak haarreinigingsduo’s ontdek die ik graag aanbeveel, komt het niet vaak voor dat ik er een vind waardoor ik mijn hele haarverzorgingsroutine wil veranderen. Na het testen van de Super Thick Shampoo and Conditioner Duo van Nue Co., een shampoo en conditioner die is ontworpen om de haargroei en -dikte te bevorderen, denk ik dat ik het eindelijk heb gevonden perfect Licht Shampoo en conditioner voor de zomer als mijn haar wat vocht nodig heeft in mijn droge klimaat in Los Angeles.

Mijn eerlijke mening over The Nue Co. Supa Thick Shampoo & Conditioner

De shampoo

Voordat ik de Nue Co. Supa Thick Sulfate Free Shampoo probeerde, voelden mijn wortels vettig aan en mijn punten droog aan, dus ik was vastbesloten om te spoelen en te herhalen. Een van de beste dingen aan deze formule is dat het, dankzij de toevoeging van appelciderazijn, in wezen werkt als een zuiverende shampoo, die op een zachte en effectieve manier opbouw en opbouw verwijdert zonder dat het haar het gevoel krijgt ontdaan te zijn van natuurlijke oliën.


Experts in dit artikel

  • Jeanette Graf, MD, gecertificeerd dermatoloog en klinisch assistent-professor dermatologie aan de Mount Sinai School of Medicine

En hoewel sommige shampoos met appelciderazijn er één hebben erg merkbaar aroma, niet deze. In plaats daarvan heeft het een subtiele en natuurlijke spa-waardige geur die schoon en verfrissend aanvoelt. Naast ACV bevat de shampoo ook rode algen en vitamine B5 in de ingrediënten, die de lokken dikker kunnen maken, helpen het vochtniveau op peil te houden en een algeheel ondersteunend effect hebben Uitstekend gezonde hoofdhuid en haar.

“Vitamine B5 richt zich op elke individuele follikel, hydrateert en hydrateert de follikel, versterkt deze en beschermt deze tegen verdere schade”, zegt Dr. Jeannette Graf, gecertificeerd dermatoloog en klinisch assistent-professor dermatologie aan de Mt. Sinai School of Medicine. “Rode algen helpen bij het reguleren van de natuurlijke oliën in je hoofdhuid. Door deze oliën in balans te brengen, voorkom je verdere irritatie en ontstekingen van de hoofdhuid.”

Hoewel de shampoo niet veel schuimt – en ik dus veel meer gebruikte dan ik had gewild bij mijn eerste test – vond ik het pompflesje erg handig vergeleken met alle knijpapplicators in mijn douche. Bovendien paste de formule goed op de hoofdhuid en het haar en was niet te dik maar ook niet te vloeibaar. Direct na het uitspoelen van mijn haar merkte ik een verbetering in de netheid van mijn haar, wat bij sommige shampooformules zeker niet altijd het geval is.

Over het algemeen was ik onder de indruk van deze shampoo en hoe goed hij mijn haar reinigde. Ik heb van nature een droge hoofdhuid en bijpassend droog haar, dus het gebruik van meer verhelderende formules is niet altijd ideaal voor mij. Deze shampoo is echter zacht genoeg en de appelazijn heeft niet alleen goed werk geleverd door niet alleen de lokken te verhelderen, maar mijn hoofdhuid ook een beetje evenwichtiger en minder geïrriteerd te laten voelen door de droogheid. Bovendien helpt de rode alg bij irritatie en ontstekingen, dus de formule hielp mijn jeukende hoofdhuid te kalmeren en een algeheel rustgevend gevoel te geven.

De conditioner

Omdat de shampoo van Nue Co. licht verhelderend is, heb je een lichte maar effectieve conditioner nodig als vervolgspoeling – en Supa Thick Thickening Conditioner is de perfecte tweede stap. Zodra ik wat in mijn handen kneep, werd ik verliefd op deze conditioner. De consistentie is licht, maar voelt nog steeds aan als een haarmasker dat werkte Echt Werkte goed op mijn droge punten en zorgde ervoor dat ze gehydrateerd en intens gevoed aanvoelden, zelfs als ze nat waren.

De conditionerformule was ook gemakkelijk overal aan te brengen – geen gemakkelijke taak als je lang, natuurlijk golvend haar hebt zoals ik – en ik hoefde het niet te lang te laten zitten om de voordelen te zien. Net als de shampoo bevat de conditioner geen kunstmatige geurstoffen, maar heeft hij een licht en subtiel spa-aroma dat luxueus en verfrissend ruikt, wat ik altijd op prijs stel. Bovendien spoelt het heel gemakkelijk af en voelt het nooit alsof er resten achterblijven, zoals bij andere diep voedende formules.

Over het algemeen was deze conditioner een van de beste die ik ooit heb geprobeerd. Ik ben er dol op vanwege de consistentie, de diepe conditionerende werking en de ongelooflijke geur, en ik vond het een uitstekende formule voor de zomer, wanneer mijn haar wat meer TLC nodig heeft, maar er niet van houdt om verzwaard te worden door zwaardere formules. Hoewel ik geen significante verandering in de haargroei heb opgemerkt, zijn zowel de shampoo als de conditioner ontworpen om een ​​gezondere hoofdhuid te bevorderen, wat een omgeving voor groei kan creëren.

Bij regelmatig gebruik merkte ik dat mijn hoofdhuid langer schoon aanvoelde (en zonder dat jeukende, ongemakkelijke gevoel dat je krijgt als shampoo te veel natuurlijke olie verwijdert) en dat mijn haarlokken beter aanvoelden ver meer gehydrateerd dan vóór het gebruik van het reinigingsduo. Ik merkte ook dat hoewel mijn hoofdhuid en haar beter gehydrateerd waren, ze tussen de wasbeurten nooit vettig werden en altijd licht en toch gevoed aanvoelden. Bovendien hielden mijn haarpunten de krullen beter vast – iets wat ik bereik met mijn Dyson Airwrap – en kon ik mijn kapsel zelfs nog twee dagen langer verlengen voordat ik iets bijwerkte.

Nue Co Shampoo-conditioner
Foto: Jessie Quinn

Helpt het daadwerkelijk de haargroei?

Terwijl ik nog steeds aan het testen ben, beweren veel klanten dat de shampoo- en conditionerformule van Nue Co. daadwerkelijk heeft geholpen bij de groei. Eén klant schrijft: “Ik heb lang, dik, steil haar dat vroeger gemakkelijk uitviel. Na de overstap naar Supa Thick Shampoo voelt mijn hoofdhuid gezonder aan en is mijn haar sterker. Het haar voelt overal gladder aan, met minder kroezen en veel minder haaruitval. En mijn favoriete verbetering is het meer merkbare volume.”

Een ander zei: “Mijn haar voelt veel dikker en gladder aan na slechts twee weken dagelijks gebruik van dit shampoo- en conditionerduo! Ik zal het aanbevelen!”

De belangrijkste ingrediënten van de shampoo en conditioner zijn: Rode algen en vitamine B5. Rode algen hebben een natuurlijke ontstekingsremmende werking (ideaal voor een vette hoofdhuid). En roos) en regelt hoe Dr. Graf legt uit: natuurlijke oliën voor een meer evenwichtige hoofdhuid. En volgens dr. Graf Vitamine B5 versterkt en voedt de haarzakjes, wat de haargroei kan ondersteunen. Deze twee ingrediënten in het bijzonder en de formule als geheel werken samen om een ​​gezond hoofdhuidmicrobioom te garanderen, waardoor een ideale omgeving voor gezond haar wordt gecreëerd. “Een gezond hoofdhuidmicrobioom beschermt de follikels tegen ziekteverwekkers, schimmelinfecties, schade door de zon en irritatie”, legt Dr. Graaf. “Het beschermen en bevorderen van de gezondheid van deze follikels en hoofdhuid bevordert een sterke en gezonde haargroei.”

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *