Een eerlijke recensie van Tata Harper Lip Crème

By | September 13, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ik was het soort vrouw dat altijd een matrode lip droeg, ongeacht de omstandigheden. Begrijp me niet verkeerd, een langdurige blos is nog steeds mijn favoriet als het om lippenstiften gaat, maar ik ben tegenwoordig beslist een stuk experimenteler en draag nudekleuren, glossen en vlekkleuren – dingen die ik vroeger vermeed. de dag vanwege mijn vroegere rode lip-loyaliteit. Het warme seizoen doet me ook denken aan sappig fruit en verfrissende ijslolly’s, dus ik wilde lipproducten dragen die me de kleur geven waar ik naar hunker, terwijl mijn lippen gehydrateerd blijven.

Daarom stel ik je voor aan de nieuwe Tata Harper Lip Crème ($ 42), ook wel 3-in-1 Hydrating Lip Treatment genoemd, waardoor de andere lippenstiften in mijn collectie in hun tubes trillen!

Hoe het werkt

Ten eerste formuleert en verpakt Tata Harper al zijn producten op zijn 1200 hectare grote boerderij in Vermont. Droom! Tata Harper, de gelijknamige oprichter van het merk, omschrijft zichzelf als een ‘huidverzorgingsmaximalist’ en zegt dat ze al haar producten formuleert met deze allesomvattende mentaliteit. “We hebben dezelfde innovatieve huidverzorgingstechnologie gebruikt en levendige tinten toegevoegd om onze nieuwe collectie lipcrèmes te creëren. “Deze bevatten 23 krachtige ingrediënten, waaronder een mix van superfruitoliën die rijk zijn aan vitamine C en E en beschermende omega’s, om de celregeneratie te bevorderen, de lippen te herstellen en voller te maken, en ze dag en nacht gehydrateerd te houden”, vertelt ze aan Well+ Gut.

Harper legt verder uit dat de huid rond onze ogen en lippen de dunste van het lichaam is en daarom gevoeliger is voor zichtbare veroudering dan enig ander deel van het gezicht. Het 3-in-1-mengsel maakt gebruik van de kracht van watermagnetische fytosterolen om water in de lippen te zuigen en een watercirculerende veer om water te leveren waar de lippen dit het meest nodig hebben. Ten slotte hebben ze vochtvasthoudende omega-vetzuren die al het vocht op zijn plaats houden.

Wat tinten betreft, Tata Harper Lip Crème is verkrijgbaar in vijf varianten: Blasè, een roze nude; Risquè, een diep bessenrood; Sappig, frambozenroze; Bubbly, een babyroze; en Bare, een glanzende, heldere tint. Hieronder zie je hoe ze eruit zien!

Mijn eerlijke recensie

Ik ben een grote fan van de producten van Tata Harper (vooral de Clarifying Cleanser), maar het was lang geleden dat ik iets anders had geprobeerd. Daarom was deze reünie bijzonder leuk. Toen ik mijn doos met lipcrèmes opende, wist ik dat ik iets bijzonders te wachten stond. Tata Harper staat bekend om hun prachtige ECOCERT gecertificeerde groene verpakkingen, dus ik was meteen tevreden. De buizen zijn prachtig en luxueus.

Wat de lipcrèmes zelf betreft, ik rook Bare en rolde van extase met mijn ogen. De geur is absoluut hemels. De natuurlijke plantaardige ingrediënten die het merk gebruikt, creëren een zoete, bloemige geur die licht maar effectief is.

Nu naar de formule. Bare, de heldere tint, is een ongelooflijk luxueuze variant op een gewone lippenbalsem. Ik weet niet zeker hoe iemand terug kan gaan naar gewone oude balsemstokjes nadat hij dit op zijn lippen heeft aangebracht. Ik overdrijf niet als ik zeg dat elke kleur in deze collectie geweldig is. Vanwege mijn eeuwige meisjesachtigheid met rode lippen, reikte ik eerst naar Juicy omdat dit mij het ‘roodste’ leek. Het gaf me de lichte vlektint van ijslollystokjes waar ik in de zomer naar hunker. Verrassend genoeg hield ik ook van Blasè, de roze nude-tint, die past omdat ik de neiging heb om te neigen naar naaktkleuren met roze tinten. Ik hield ook van de babyroze Bubbly, maar werd verliefd op de diepe bessentint Risquè. Zo erg zelfs dat ik hem diezelfde avond nog droeg. Een belangrijke stap omdat ik nog steeds naar mijn matte vloeibare rode lippenstift grijp als ik uitga.

Zo zien de tinten van Tata Harper Lip Crème eruit

“Bruisend”

Tata-bubbel
Foto: Marie Lodi

“Gedurfd”

riskant
Foto: Marie Lodi

“Sappig”

sappige Tata Harper
Foto: Marie Lodi

“Blas”

Blaas
Foto: Marie Lodi

Al met al kan ik niet helemaal beschrijven hoe geobsedeerd ik ben door de Tata Harper Lip Crèmes. Iedereen zou ze moeten proberen! Dit zijn mijn heilige graals van lipkleur voor de zomer, geen grap.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *