Een eerlijke recensie van R+Co. Cool Wind pH Perfectionerende luchtdroge crème

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Negen van de tien keer droog ik mijn haar aan de lucht; ik style het alleen voor speciale gelegenheden of als ik op reis ben uit van (YKWIM). Het is niet zo dat het stylen van mijn haar bijzonder lang duurt; Het is lang en vol – maar prima – dus 10 tot 15 minuten met mijn Dyson Airwrap™ Multi-Styler Complete Long is meestal voldoende. Als ik het echter druk heb, besteed ik die minuten liever aan het kalmeren van mijn geest met mijn dankbaarheidsdagboek of een goed boek, dan aan het gladstrijken, strekken of krullen van mijn lokken.

Als ik ultraglad, bijna pluisvrij haar zou kunnen krijgen zonder hitte te gebruiken, zou ik er natuurlijk helemaal voor zijn. Dit wetende, was ik meteen geïntrigeerd toen ik hoorde over de nieuwe R+Co. Cool Wind pH Perfecting Air Dry Crème ($ 34) – een haarstylingproduct dat precies daarvoor is ontworpen.

De R+Co. Cool Wind pH Perfecting Air Dry Crème: Wat Is Het?

Het is geen geheim dat ik een fan ben van R+Co. Van de Dallas Biotin Thickening Treatment en Dallas Thickening Spray tot de Balloon Dry Volume Spray en Rodeo Star Thickening Style Foam, ik ben een grote fan. Wat mij het meest fascineert aan het merk, naast de kaasachtige verpakking en verleidelijke geuren, de krachtige ingrediënten en de uitstekende stijlresultaten.

De haarbehandeling is ontworpen voor verbluffende effecten (ik overdrijf niet!). Verrijkt met vochtinbrengende en verzachtende abrikozen- en watermeloenextracten, beschermende sojaolie, ontwarrende mangoboter en een kroesvoorkomend, glansversterkend polymeer (waarvoor geen hitteactivatie nodig is), is Air Dry Crème ontworpen om het stylen zo moeiteloos mogelijk te maken. , zelfs zonder heet gereedschap.

R+CO-textuur
Foto: Rebecca Norris

Mijn eerlijke resultaten (en mening)

Als een die-hard Color Wow Dreamcoat-fan (een door warmte geactiveerde stylingspray die het haar glad maakt en kroezen elimineert), was ik een beetje sceptisch over het stijlproces aan de lucht gedroogd Crème zou kunnen werken.

Om te zien hoe goed de R+Co. Cool Wind pH Perfecting Air Dry Crème werkt zijn magie, ik waste en conditioneerde mijn haar met mijn populaire R+Co Dallas Biotin Thickening Shampoo en Conditioner en droogde mijn haar met een handdoek. In plaats van een van mijn favoriete leave-in-conditioners op te spuiten (een gebruikelijke must-have voor mijn fijne, snel in de war rakende haar), masseerde ik een kleine klodder Air Dry Crème in mijn lokken van wortel tot punt en liet het 30 minuten intrekken. seconden en veegde het door. Als ik het je vertel, gleed mijn Wet Brush moeiteloos door mijn haar.

r+co rits voor en na
Foto: Rebecca Norris

Op de tube staat dat je de crème moet aanbrengen en stylen zoals gewenst. In één geval heb ik mijn lokken door elkaar gehaald om meer een strandachtige golflook te krijgen; In een ander geval heb ik het gewoon glad en recht geborsteld en laten drogen zoals het is. Het was die laatste techniek die ik zo indrukwekkend vond. Na het masseren van dit stylingproduct zag mijn haar er ongelooflijk glad en pluisvrij uit. Het was bijna alsof ik het uitblies met mijn Dyson. (Negeer mijn droge haarpunten op de foto, ik heb dringend behoefte aan een knipbeurt. Concentreer je in plaats daarvan op mijn gladde wortels en midden.) Het volstaat te zeggen dat dit gewoon weer een R+Co is. product om mijn zegel van goedkeuring te ontvangen.

Dat wegnemen

Als u op zoek bent naar één enkel haarstylingproduct dat geweldige resultaten oplevert en uw routine stroomlijnt, dan is R+Co. Het is Cool Wind pH Perfecting Air Dry Crème. Het is gemakkelijk te gebruiken, manoeuvreert op verschillende manieren, droogt prachtig en laat een frisse, unisex-geur achter die complimenten zal opleveren van iedereen die er een vleugje van opsnuift.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *